نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: معادل توابع instr و left در Mysql

  1. #1

    معادل توابع instr و left در Mysql

    سلام به همه دوستان
    من با odbc این گوئری رو اجرا میکنم
    SELECT  PostTable.* , GroupCity.* FROM  PostTable , GroupCity WHERE ((left(GroupCity.CityGroupTitle,(instr(GroupCity.C  ityGroupTitle,'-->')-1))='$F')) And PostTable.PostGroup=GroupCity.CityGroupID  and PostTable.PostPublish=1


    ولی با mysql رکوردی استخراج نمیشه .

    به این نتیجه رسیدم که توابع instr و left در mysql قابل تشخیص نیست . حالا معادلش رو میخوام

  2. #2
    به این نتیجه رسیدم که توابع instr و left در mysql قابل تشخیص نیست . حالا معادلش رو میخوام
    یه توضیح بدید که این توابع چیکار می کنند تا معادلش رو بهتون بگیم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار peyman1987
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    strHome$
    پست
    270
    شما میخواین با این توابع چیکار کنین؟ مطمئن باشین زبان SQL از این توابع پشتیبانی نمیکنه. ولی اگه هدفتون مشخص باشه شاید بشه از راه دیگه‌ای بهش رسید.

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط reza_rad مشاهده تاپیک
    یه توضیح بدید که این توابع چیکار می کنند تا معادلش رو بهتون بگیم.
    این توابع باید توسط انجین mysql اجرا بشه

    مثلا کد زیر باید شماره کارکتر( محل قرارگیری ) کارکترهای ('-->') درون محتوای فیلد GroupCity.CityGroupTitle برگردونه
    instr(GroupCity.CityGroupTitle,'-->')


    و left هم که مشخصه (تعداد مشخص کارکتر از سمت چپ رشته رو برمیگردونه )

    SELECT  PostTable.* , GroupCity.* FROM  PostTable , GroupCity WHERE ((left(GroupCity.CityGroupTitle,(instr(GroupCity.C  ityGroupTitle,'-->')-1))='$F')) And PostTable.PostGroup=GroupCity.CityGroupID  and PostTable.PostPublish=1



    تو odbc بدون هیچ مشکلی کار میکنه .
    حالا دارم بانک اطلاعاتیمو تبدیل میکنم به mysql . ظاهرا باید چند تا کوئری رو عوض کنم .

  5. #5
    مشکل حل شد . با تابع SUBSTRING_INDEX

    از راهنمایی دوستان ممنونم

  6. #6
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    تابع left داریم.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  7. #7
    بله left هم داریم

تاپیک های مشابه

  1. تابع instr
    نوشته شده توسط majidghost در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 06 مرداد 1386, 05:58 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1385, 12:57 عصر
  3. Right to left نشدن !!!
    نوشته شده توسط Delphi_Developer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 23 مهر 1385, 13:00 عصر
  4. Right to left در ویندوز Xp
    نوشته شده توسط علی رفیعی فرد در بخش Foxpro
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 25 دی 1382, 09:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •