نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نمایش عکس در کنترل های Vb به وسیله Sql Server

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    217

    Lightbulb نمایش عکس در کنترل های Vb به وسیله Sql Server

    سلام
    خسته نباشید
    من می خوام عکسی را در یکی از کنترلهای VB نمایش دهم این عکس یکی از فیلدهای جدولم در بانک اطلاعاتی Sql Server است مثلا شماره پرسنلی همراه با عکس پرسنل در جدول وجود دارد و می خواهم آنها را نمایش دهم اولا من در جدول مربوطه چگونه عکس را ذخیره کنم و ثانیا در وی بی چگونه آن را نمایش دهم
    ممنون می شم پاسخ این سوال را بدهید

    با تشکر فراوان


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار perfeshnal
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    925
    سلام

    دوست من این یک برنامه است که همین کاری که شما می خوای در دیتابیس اکسس انجام شده و کامل هستش گفتم بزارم شاید بدردت بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    من این کارو انجام دادم
    اگه مشکل حل نشده بگو.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    217
    حل نشد میشه برام بفرستید

    ممنون
    خیلی لازمش دارم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    اولا باید توی بانک یه فیلد از نوع Image داشته باشین
    برای ذخیره عکس در بانک:
    Dim mystream As ADODB.Stream
    Set mystream = New ADODB.Stream
    mystream.Type = adTypeBinary
    mystream.Open

    Conn.Open

    mystream.LoadFromFile CommonDialog1.FileName
    recordSet("picture").Value = mystream.Read

    mystream.Close
    rs.Update
    Conn.Close


    فک میکنم مفهوم باشه.
    CommonDialog1 یک Common Dialog Box هست که برای انتخاب فایل بکار میره.
    RecordSet هم که مشخصه.
    ضمنا قبل از اجرای این دستورات باید یک Connection باز داشته باشین, ادامه دستورات رو ننوشتم چون بستگی به پروژه شما داره.

    برای خوندن از بانک:

    Dim strStream As ADODB.Stream
    Set strStream = New ADODB.Stream


    strStream.Type = adTypeBinary
    strStream.Open

    strStream.Write rstRecordset.Fields("Picture").Value
    strStream.SaveToFile "C:\Temp.bmp", adSaveCreateOverWrite
    Image1.Picture = LoadPicture("C:\Temp.bmp")
    Kill ("C:\Temp.bmp")

    همونطور که میبینین از Stream ها استفاده شده و خروچی در یک کنترل Image نمایش داده میشه.
    نکته, نام فیلد عکسی در بانک, Picture بوده.
    سوالی بود در خدمتم.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    217
    میشه برنامه vb را که بشه ران کرد همراه با سورس رو بذارید .
    ممنون و تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    217
    حل شد خیلی خیلی ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    217

    Lightbulb نمایش عکسهای ذخیره شده در بانک اطلاعاتی در کنترل Dbgrid

    نقل قول نوشته شده توسط aidinwashere مشاهده تاپیک
    اولا باید توی بانک یه فیلد از نوع Image داشته باشین
    برای ذخیره عکس در بانک:
    Dim mystream As ADODB.Stream
    Set mystream = New ADODB.Stream
    mystream.Type = adTypeBinary
    mystream.Open

    Conn.Open

    mystream.LoadFromFile CommonDialog1.FileName
    recordSet("picture").Value = mystream.Read

    mystream.Close
    rs.Update
    Conn.Close


    فک میکنم مفهوم باشه.
    CommonDialog1 یک Common Dialog Box هست که برای انتخاب فایل بکار میره.
    RecordSet هم که مشخصه.
    ضمنا قبل از اجرای این دستورات باید یک Connection باز داشته باشین, ادامه دستورات رو ننوشتم چون بستگی به پروژه شما داره.

    برای خوندن از بانک:

    Dim strStream As ADODB.Stream
    Set strStream = New ADODB.Stream


    strStream.Type = adTypeBinary
    strStream.Open

    strStream.Write rstRecordset.Fields("Picture").Value
    strStream.SaveToFile "C:\Temp.bmp", adSaveCreateOverWrite
    Image1.Picture = LoadPicture("C:\Temp.bmp")
    Kill ("C:\Temp.bmp")

    همونطور که میبینین از Stream ها استفاده شده و خروچی در یک کنترل Image نمایش داده میشه.
    نکته, نام فیلد عکسی در بانک, Picture بوده.
    سوالی بود در خدمتم.
    با تشکر فراوان تا حدی مشکلم حل شد ولی می خواهم که خروجی را در Dbgrid نمایش دهم مثلا لیست تمامی پرسنل به همراه عکس انها در Dbgrid نمایش داده شود .

    ممنونم اگر پاسخ بدهید خیلی لازمش دارم .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    فرقی نمیکنه!
    شما وقتی بتونی به عکست دسترسی داشته باشی, حالا هرجا میخوای نمایشش بده!
    یه کنترل بذار و آدرسش رو از RecordSet بگیر!
    بیشتر تلاش کن.

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار ENG_Torshani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران-شرق
    سن
    33
    پست
    98

    نقل قول: نمایش عکس در کنترل های Vb به وسیله Sql Server

    ممنون میشم اگه مشخص کنید چه جوری می شه با TSQl ذخیره کرد الان شما فایل باینری که خوانده میشه تو یک recorset ریخته میشه ولی اگر بخواهیم به این صورت ذخیره کنیم نمیشه
    ("INSERT INTO TBLStu(Img) VALUES('" + mystream.Read + "')")

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت Response.Redirect با Server.Transfer و Server.Execute
    نوشته شده توسط odiseh در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 بهمن 1388, 20:13 عصر
  2. Link Server & Import Data In SQL Server 2000
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 13:53 عصر
  3. طای HTTP/1.1 500 Server Error Server: Microsoft-IIS/5.1 Date...
    نوشته شده توسط nak303 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 10:02 صبح
  4. پیغام خطا پس از نصبSQL Server 2000 روی Windows Server 2003
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •