نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: حذف چند فیلد از بیندینگ در datagridview

  1. #1

    حذف چند فیلد از بیندینگ در datagridview

    من یک bindingsource ساختم که به تعدادی از تکست باکسهای فرمم و همینطور به یک datagridview بایند شده
    برای datagridview از datasourc برابر با اون bindingsource استفاده کردم

    اما نمیخوام یکی از فیلدهای موجود در bindingsourc به datagridview بایند بشه
    چجوری اینکارو انجام بدم؟

  2. #2
    از فیلدهایی که میخوای رو توی یه کوئری بذار و توی یه دیتاست ذخیره کن و بعد دیتاست را به دیتاگریدویو بایند کن

  3. #3
    خوب واسه بقیه فیلدهایی که میخوام به تکست باکسهام بایند بشه چی؟

  4. #4
    خیلی ممنون ولی بایند کردن انجام میدن که تعداد درخواست از بانک کم بشه
    شما میخوای برای هرکدوم یه select جدا بنویسی؟ درضمن حالا چجوری این دوتا جدول که با دوتا select بدست اومده به یک bindingsource نسبت میدی؟
    فرض کن یک فیلد نام و آی دی و فامیل و تلفن داری و همین اطلاعات بجز تلفن بخوای تو دیتاگرید هم نشون بدی. با این روش شما باید دوبار یکجور اطلاعات از بانک خونده بشه!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام

    dataGridView1.Columns["نام ستون"].Visible = false;

  6. #6
    اگه بخوای از bindingsource کم کنی باید همینکارو بکنی اما اگه فقط بخوای توی دیتاگریدویو بعضی از فیلدهارو نشون ندی خوب باید توی دیتاسورسش بعضی از فیلدهارو حذف کنی یا از همین روشی که ایشون گفتن استفاده کنی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    خوب ان سطری که نمی خواهید در گرید باشه را از گرید حذف کنید تا کاربر به ان دسترسی نداشته باشد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    دوست عزیز آقای غفوری
    ایشون گفتند فیلد نگفتند رکورد !

  9. #9
    ممنون از همه
    نمیخوام از ماربر مخفی کنم که با مخفی کردن حل بشه
    به دلیل اطلاعاتی که تو اون فیلد وجود داره! دیتاگرید نمیتونه اطلاعاتشو نشون بده
    پس نباید همچین ستونی تو دیتاگرید قرار بگیره

  10. #10
    اگه فقط برای نمایش اطلاعات میخوای از دیتاگرید ویو استفاده کنی می توی از دیتاریدر هم استفاده کنی که خیلی سریعتر از بایند هست . در این صورت فقط احتیاج به یک کوئری داری

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    نجف آباد
    پست
    46

    dataGridView1.Columns.Remove("ID");


    [جای ID نام فیلدی را که می خواهی نمایش داده نشود بنویسید
    نظر یادتان نرود باتشکر

  12. #12
    این حالتی که شما نوشتید با مخفی کردن تفاوت چندانی نداره
    باز برنامه اشکال میگیره

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    نجف آباد
    پست
    46
    چه مشکلی آگه مشه پس مشکل را دقیق بگید چون من خودم از وقتی به دنیا اومدم مشکلی نداشته

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    به دلیل اطلاعاتی که تو اون فیلد وجود داره! دیتاگرید نمیتونه اطلاعاتشو نشون بده
    پس نباید همچین ستونی تو دیتاگرید قرار بگیره
    من برای پروژه هام این کار را بسیار انجام دادم همیشه هم ستونهایی را که دیتاگریدویو نمی توانست نشان بده یا نمی خواستم نشون بده حذف می کردم
    این حالتی که شما نوشتید با مخفی کردن تفاوت چندانی نداره
    باز برنامه اشکال میگیره
    ان هم نه با کد در هنگام طراحی فرم روی دیتاگرید راست کلید و مدیریت ستونها را انتخاب و ان ستون را حذف می کردم

تاپیک های مشابه

  1. خواندن و نوشتن در خانه های DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 20:09 عصر
  2. انتخاب از datagridview
    نوشته شده توسط sama sahabi در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 10 آذر 1386, 09:39 صبح
  3. دسترسی به نام و عنوان سطرهای DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 15:21 عصر
  4. مشکل جستجو در datagridview
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 18:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •