نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خواندن و نوشتن در خانه های DataGridView

  1. #1

    خواندن و نوشتن در خانه های DataGridView

    سلام. می خواهم اطلاعات داخل هرسلول از DataGridView را خوانده و یا تغییر بدهم ( ازطریق کد درزمان اجرا با زدن یک دکمه خاص ) لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193


    dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value = "mahdi kiani";



    کد بالا ستون شماره 1 از سطر شماره 1 را برابر با مقدار دلخواه "mahdi kiani" قرار میدهد
    دقت کن که چون گرید به صورت آرایه پیاده سازی میشه و index شرع آرایه ها در C از 0 می باشد
    پس اندیس صفر در کد بالا یعنی سطور و ستون 1
    پس مراقب اندیس هایی که میدین باشین (همیشه یکی کمتر)
    وگر نه برنامه منفجر میشه (البته اگه از مدیریت خطا استفاده نکنین ، اگه استفاده کنین که منفجر نمیشه و یا یک پیغام میتونید ادامه برنامه را داشته باشد)
    البته اگه خودتون یکمی بیشتر در مورد dataGridView و خواص اون جستجو می کردین حتما پیدا می کردین
    سعی کنید همیشه دنبال کد آماده نباشد اگه میخواین برنامه نویس بشین
    در ضمن امید وارم که منظورتون را درست متوجه شده باشم و همین کد جوابتون باشه
    اگه منظورتون این نیست بیشتر توضیح بدین
    موفق باشید
    مهدی کیانی
    آخرین ویرایش به وسیله kiani.mehdi : یک شنبه 20 خرداد 1386 در 19:08 عصر دلیل: اشتباه تایپی و توضیحات بیشتر

  3. #3
    درvb.net می توان با دستوری مشابه زیر هر ستون دلخواهی از DataGridView را به یک field از DataSet مرتبط کرد . در C#‎ چگونه می توان این کار را انجام داد ؟
    DataGridView.columns("Column Name").DataPropertyName ="DataSet.Fields(x).Name"l
    البته در کد به طوری که پس از Set کردن datasource , datamember اطلاعات مورد نظر در همان ستون های مورد نظر نمایش داده شود ؟

  4. #4

    نقل قول: خواندن و نوشتن در خانه های DataGridView

    سلام من می خوام با استفاده از گرید ویو یک سری داده رو به دیتابیسم اضافه کنم

  5. #5

    نقل قول: خواندن و نوشتن در خانه های DataGridView

    سلام من میخوام در DataGridviewبا زدن کلید enter به ستون بعدی همان ردیف بروم اگر میشه من را راهنمایی کنید. ممنون

  6. #6

    نقل قول: خواندن و نوشتن در خانه های DataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط aliastitan مشاهده تاپیک
    سلام من میخوام در DataGridviewبا زدن کلید enter به ستون بعدی همان ردیف بروم اگر میشه من را راهنمایی کنید. ممنون
    توسایت هست
    لینکشو یادم نیست
    فکرکنم کاربرhozouri نمونه برنامه اش راگذاشته بود

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: خواندن و نوشتن در خانه های DataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط aliastitan مشاهده تاپیک
    سلام من میخوام در DataGridviewبا زدن کلید enter به ستون بعدی همان ردیف بروم اگر میشه من را راهنمایی کنید. ممنون
    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=355

تاپیک های مشابه

  1. انتخاب از datagridview
    نوشته شده توسط sama sahabi در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 10 آذر 1386, 09:39 صبح
  2. دسترسی به نام و عنوان سطرهای DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 15:21 عصر
  3. حذف چند فیلد از بیندینگ در datagridview
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 20:43 عصر
  4. مشکل جستجو در datagridview
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 18:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •