نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: امکان مقایسه بین دو فایل و به دست آوردن اختلاف آنها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Maryam_y_m
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    here
    پست
    138

    امکان مقایسه بین دو فایل و به دست آوردن اختلاف آنها

    آیا در vb.net این امکان وجود دارد که بتواند دو فایل را با هم مقایسه کرده و اختلاف این دو را برگرداند؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    از چه نظر دوست عزیز حجم محتوا نام نوع هر کدام راهی دارد شما فایل خاصی مد نظر دارید بیشتر توضیح دهید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Maryam_y_m
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    here
    پست
    138
    اختلاف از نظر محتوا مد نظر من هست و این فایلها فایل Log هستند که هرکدام حدود یک گیگابایت حجم دارند و در هر سطر آنها یک رکورد موجود است که در هر فایل به طور متوسط 6.000.000 رکورد هست. رکوردهایی را که در فایل دوم هست و در فایل اول نیست استخراج کنم.

  4. #4
    این در صورتی امکان داره که فایل رو به صورت Binary لود کنید و هر کدام از byte های دریافت شده رو نظیر به نظیر مقایسه کنید.

    VB.Net
    به زبان ساده تر یک حلقه نوشته و دو فرمان دریافت فایل به صورت Binary رو درون آن قرار می دیم. حلقه رو از 1 تا FileLen("C:\a.dat") 'File1 size و FileLen("C:\a.dat") 'File1 size می دیم. یک شرط قرار می دیم که اگر دو byte دریافتی یکی بودند برای مثال Msgbox("1-1) 'Info رو به ما نشون بده.

    C
    [CODE=c]
    main()
    {

    char buffer[100];
    // char myrec[100];
    FILE *Nf;
    char *c;
    char *myrec[10];
    int i = 0, j;

    Nf = fopen("wthr.data", "r");

    do {
    c = fgets(buffer, 100, Nf);
    myrec[i] = buffer;
    printf("myrecord is : %s \n", myrec[i]);
    i = i + 1;

    if (c != NULL)
    printf("%s", buffer);
    } while (c != NULL);

    for (j = 0; j < 10; j++) {
    printf("records are : %s \n", myrec[j]);
    }

    fclose(Nf);

    }
    [/CODE]
    یا
    [CODE=c]
    ifstream outStaffID("filename.dat",ios::binary|ios::in);
    if (!outStaffID)
    {
    cerr<<"File could not be created"<<endl;
    exit(1);
    }
    //outStaffID.seekg(0);
    outStaffID.read(reinterpret_cast<char*>(&StaffReg) , sizeof(StaffPersonal));
    while(outStaffID && !outStaffID.eof())
    // {
    for (i=0; i<50; i++)
    {
    outStaffID.read(reinterpret_cast<char*>(&StaffReg) , sizeof(StaffPersonal));
    cout<<StaffReg.getStaffID();
    }
    outStaffID.close();
    [/CODE]
    VB.Net
    [CODE=vb]
    Dim objword As Word.Application
    objword = CreateObject("Word.Application")
    With objword
    .Documents.Open("C:\Seshu is a bad boy.doc")
    .ActiveDocument.Compare("C:\Seshu is a good boy.doc")
    .ActiveDocument.SaveAs("C:\Seshu is a good11111 boy.doc")
    .ActiveDocument.Close()
    End With
    [/CODE]
    VB Script
    [CODE=vb]
    open TxtFile1.csv
    for each line in file
    save visit ID into array
    close TxtFile1.csv
    for each visit ID in array
    search txtFile2 for match
    if match
    save entry into new file
    [/CODE]

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •