نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: نحوه نوشتن کدی برای دانلود فایل از داخل سایت

  1. #1

    نحوه نوشتن کدی برای دانلود فایل از داخل سایت

    سایت که طراحی می کنم یه قسمت دانلود داره چه طوری می تونم این امکان را به کاربران بدم که وقتی روی لینکی کلیک کرد صفحه ای که وقتی می خوایم فایلی را از اینترنت دانلود کنیم بیاد؟ با توجه به اینکه هنوز فایل ها روی سروری آپلود نشده اند و فقط داخل پوشه کنار برنامه است؟

  2. #2
    میشه منظورتون رو واضح تر توضیح بدید

  3. #3
    من توی سایت یک سری فایل برای دانلود گذاشتم حالا می خوام وقتی کاربر روی لینک مربوط به هر کدومش که کلیک کرد اون فایل دانلود بشه- همین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    اسم و مسیر فایل رو بزار توی صفحه . حتی میتونه از دیتابیس باید اسامی . اونها رو به فرمت لینک بزار با کلیک روش دانلود میشه

  5. #5

    FileStream myStream= new FileStream("myFilename", FileMode.Open, FileAccess.Read);
    byte[] buffer = new byte[(int) myStream.Length];
    myStream.Read(buffer, 0, (int) myStream.Length);
    myStream.Close();
    Response.Clear();
    Response.ContentType = "application/octet-stream";
    Response.AddHeader("Content-Length", buffer.Length.ToString());
    Response.AddHeader("Content-Disposition", "attachment; filename=myFileName");
    Response.BinaryWrite(buffer);
    Response.End();

  6. #6
    ممنون از جناب Behrouz_Rad - واقعا کارما حل کرد - جناب کلاهدوزان از شما هم ممنون ولی میشه بگید چه طوری اسم و مسیر فایل را بزارم توی صفحه؟

  7. #7

  8. #8
    جناب Behrouz_Rad از کد شما استفاده کردم ولی سوالم از جناب کلاهدوزان اینه که میشه به روش دیگه ای آدرس فایل را توی صفحه بزاریم؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499
    اگه ادرس به ص.رت string ذخیره شده بود چی؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499
    اگه یک دکمه توی datalist بود باید چیکار کنیم که روی اون که کلیک کردیم فایل مورد نظر که id هوم مثلا 20 هست رو دانلود کنه
    کمک کنید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465
    Behrouz_Rad : خوب به جای myFileName قرار بده دیگه...!

    ببین برادر شما این کد رو تو onclick یه button مینویسی حالا imagebutton یا هر چیز دیگه ای ! این فایل شما هم یه اسم داره دیگه ، میتونی اسمشو پیدا کنی بریزی تو یه string بعد اسم اون متغیر string رو جای myFileName بزاری . . .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499
    ba response.readect کارم راه افتاد

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499
    داداش میخوام کد ارسال بشه به صفحه دیگه

  14. #14
    با سلام
    آقای راد من کدی رو که گذاشتین استفاده کردم ولی این ارور رو میده . میسه توضیح بدین
    URI formats are not supported.
    کد من هم اینه:

    Dim myStream AsNew FileStream("file:~/all/members/download/LearnVisualCsharpFarsi.pdf", FileMode.Open, FileAccess.Read)
    Dim buffer AsByte() = NewByte(CInt(myStream.Length) - 1) {}
    myStream.Read(buffer, 0,
    CInt(myStream.Length))
    myStream.Close()
    Response.Clear()
    Response.ContentType =
    "application/octet-stream"
    Response.AddHeader("Content-Length", buffer.Length.ToString())
    Response.AddHeader(
    "Content-Disposition", "attachment; filename=myFileName")
    Response.BinaryWrite(buffer)
    Response.[End]()

  15. #15

    دانلود

    یه سری به لینک پایین بزن . این مقاله در مورد دانلود توسط یکی از اساتید وب نوشته شده . اگه بخونیش مشکلت 100 % حل مشه .

    http://www.babaei.net/?req=articles&...sxs73r1AMc3JA6

  16. #16
    @soghra
    همیشه به متن خطاهایی که برخورد می کنی کاملا دقت کن.
    خطا واضح هست >>>> URI formats are not supported
    آدرس دهی برای مسیر فایل اشتباه هست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •