نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: یکی کردن چند مقدار 1 فیلد ؟

  1. #1
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    یکی کردن چند مقدار 1 فیلد ؟

    با سلا م:
    فکر کنید یک فیلد با 10 مقدار از یک تا 10 داریم حالا به چه کوئریه میشه مقدار 1 تا 5 رو در یک
    رکورد دیگه یکجا کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    نقل قول نوشته شده توسط majid325 مشاهده تاپیک
    با سلا م:
    فکر کنید یک فیلد با 10 مقدار از یک تا 10 داریم حالا به چه کوئریه میشه مقدار 1 تا 5 رو در یک
    رکورد دیگه یکجا کرد؟
    10 مقدار یعنی چی ؟!!!!! لطفا بیشتر و بهتر توضیح بدید .

  3. #3
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    مثلا یک جدول با یک فیلد داری...
    حالا در رکورد ها این مقادیر رو داری...

    رکورد 1 =====> م
    رکورد 2 =====> ج
    رکورد 3 =====> ی
    رکورد 4 =====> د

    حالا میخوای در رکورد پنجم جمع این مقادیر رو داشته باشی...

    رکورد 5 =====>مجید

    حالا اگه با یکم خوش سلیقگی بشه : رکورد 5 =====>م/ج/ی/د

    که دیگه خیلی شرمنده میکنید

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط majid325 مشاهده تاپیک
    با سلا م:
    فکر کنید یک فیلد با 10 مقدار از یک تا 10 داریم حالا به چه کوئریه میشه مقدار 1 تا 5 رو در یک
    رکورد دیگه یکجا کرد؟
    لطف کنید بیشتر توضیح بدید.

  5. #5
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    خودم با رکوردست یه جورایی این کار رو کردم:
    اول رکوردهای مورد نظرم رو تو رکوردست ریختم و بعد....
    While rstSubjectTotal.EOF = False

    strSubTotal = strSubTotal + " / " + rstSubjectTotal.Fields.Item(strFilde)
    rstSubjectTotal.MoveNext

    Wend


    ولی اگه با یه کوئری بتونم این کار رو بکنم که خیلی حال میده .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    چرا کوئری ؟ رکوردست که امنیتش بالاتر و حجمش کمتره

  7. #7
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    آخه این کاری که من میخوام بکنم دنباله داره ، با یه کوئری میتونم خیالمو راحت کنم.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    با یه کوئری من نمی تونم ولی برای یکی از دوستام مشابه اینو با چند تا کوئری ساختم
    البته تو فرم با همون دستورات رکورد ست وfor.... next _dcount
    وسایر کدها میتونی در دامنه نا محدود کاری کنی
    مثلا با تابع dcount تعداد رکورد رو بگیر
    با for next مقدار هر رکورد رو بگیر و در یه متغیر ذخیره کن
    مثلا
    1=m
    n=2
    ...

    j=10
    وقتی تعداد رکورد به مضرب 10 رسید
    یک رکورد ایجاد بشه
    در اون
    k=m&/&n&....j
    تو ترکیب فوق کوتیشن ودابل کوتیشن رو رعایت کن
    فکر کنم از دو حلقه for ... next تو در تو باید استفاده کنی
    یا دستورات نظیر while.....wend

  9. #9
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    نقل قول نوشته شده توسط moustafa مشاهده تاپیک
    با یه کوئری من نمی تونم ولی برای یکی از دوستام مشابه اینو با چند تا کوئری ساختم
    البته تو فرم با همون دستورات رکورد ست وfor.... next _dcount
    وسایر کدها میتونی در دامنه نا محدود کاری کنی
    مثلا با تابع dcount تعداد رکورد رو بگیر
    با for next مقدار هر رکورد رو بگیر و در یه متغیر ذخیره کن
    مثلا
    1=m
    n=2
    ...

    j=10
    وقتی تعداد رکورد به مضرب 10 رسید
    یک رکورد ایجاد بشه
    در اون
    k=m&/&n&....j
    تو ترکیب فوق کوتیشن ودابل کوتیشن رو رعایت کن
    فکر کنم از دو حلقه for ... next تو در تو باید استفاده کنی
    یا دستورات نظیر while.....wend
    آقا مصطفی ، دست شما درد نکنه که وقت گزاشتید و به سئوال بنده توجه کردین ولی راه حلی که شما معرفی کردین از ره حل پست5 طولانی تر هست .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار davood-ahmadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    568

    Smile

    با سلام به دوستان عزیز و آقا مجید. من فکر کنم راحت ترش اینه که از کدهای وی بی و از رکوردست استفاده کنید. البته هر جوری که شما دوست دارید بهتر است. ولی چیزهایی که از کووری می دونستم در این مورد چیزی به ذهنم نرسید ! . شاید هم من خوب کووری را نشناختم.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    اقا مجید با سلام
    اگه منظورتون کد خودتون ،اصلا نگاش نکرده بودم
    منظورتون از دنباله داره نگرفتم
    تو کد خودتون ده تا ده تا عمل میکنه ؟
    ممکنه یه نمونه بذارید این مورد خودش خیلی کاربرد داره

  12. #12
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    نقل قول نوشته شده توسط moustafa مشاهده تاپیک
    اقا مجید با سلام
    سلام و تشکر از توجهتون
    اگه منظورتون کد خودتون ،اصلا نگاش نکرده بودم
    بله درسته منظورم همون کد هست
    منظورتون از دنباله داره نگرفتم
    منظورم کار خودمه ،یعنی ادامه این کار، کارهای دیگه هم هست که اون کارها وابسته به انجام شدن این کار هست.(نفهمیدم چی گفتم)
    تو کد خودتون ده تا ده تا عمل میکنه ؟
    نه ، من در برنامه ام نیاز داشتم مقدار چند رکورد(که دارای شرط مشترکی هستن) یک فیلد از یک جدولی رو در کنار هم قرار بدم و در یک جدول دیگه بزارم.
    ممکنه یه نمونه بذارید این مورد خودش خیلی کاربرد داره
    با کمال میل ، همین فردا ....

  13. #13
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    ساختار کار رو میگم اگه فکر میکنید مثال عملی هم باشه بهتره ، بگید یه نمونه هم بزارم:
    اول با یه کوئری رکوردهای که مورد نظرتون هست رو با هم یکی بشن رو توی یه رکوردست بریزین:
    "select f1 From tb1 Where f2=5"
    بعد در یه حلقه مثل حلقه زیر مقادیر رو تو یه string بریزین:
    While rstSubjectTotal.EOF = False

    strSubTotal = strSubTotal + " / " + rstSubjectTotal.Fields.Item(strFilde)
    rstSubjectTotal.MoveNext

    Wend


    حالا با استفاده از کوئریه insert into مقدار string رو به هر فیلدی تو هر جدولی که خواستید پاس کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •