نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: تغییر resolution

  1. #1

    تغییر resolution

    با سلام خدمت دوستان.
    می خواستم ببینم توی vfp کدی هست که با اون بشه resolution صفحه نمایش رو تغییر داد.

  2. #2
    توی همین سایت هست. کمی جستجو کنید

  3. #3

    Arrow Resize Screen

    نقل قول نوشته شده توسط abbas.net مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان.
    می خواستم ببینم توی vfp کدی هست که با اون بشه resolution صفحه نمایش رو تغییر داد.
    دوست عزیز !
    اگر برای تغییر MODE گرافیکی محیط برنامه نوشته شده خودتان احتیاج دارید RESLOUTION یندوز را مثلا از 600*800 به 768*1024 تبدیل نمایید از توابع Kernall32 می توانید استفاده نمایید. ولی اگر می خواهید وقتی کاربر RESLOUTION ویندوز خود را تغییر داد برنامه شما هم FIT To SCREENبشود یعنی در همان RESLOUTION بتواند کار کن بدون به هم ریختگی منوها و اشیاء باید طبق روش زیر عمل نمایید.
    ابتدا در METHOD Reszie فرم اصلی برنامه تان باید بنویسید!
    THISFORM.LockScreen= .T.
    THISFORM.REsizable1.ADjustcontrols
    THISFORM.LockScreen=.f.
    وبعد کلاس REsizable1 را از اینجا دانلود کنید و بعد آن را در فرمتان صدا بزنید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    دوست عزیز !
    اگر برای تغییر MODE گرافیکی محیط برنامه نوشته شده خودتان احتیاج دارید RESLOUTION یندوز را مثلا از 600*800 به 768*1024 تبدیل نمایید از توابع Kernall32 می توانید استفاده نمایید. ولی اگر می خواهید وقتی کاربر RESLOUTION ویندوز خود را تغییر داد برنامه شما هم FIT To SCREENبشود یعنی در همان RESLOUTION بتواند کار کن بدون به هم ریختگی منوها و اشیاء باید طبق روش زیر عمل نمایید.
    ابتدا در METHOD Reszie فرم اصلی برنامه تان باید بنویسید!
    THISFORM.LockScreen= .T.
    THISFORM.REsizable1.ADjustcontrols
    THISFORM.LockScreen=.f.
    وبعد کلاس REsizable1 را از اینجا دانلود کنید و بعد آن را در فرمتان صدا بزنید .
    بفرما مهران جان دیگه چی میخوای.
    این هم گوشه ای از ذکات دانش جناب شیری عزیز.
    ببخشید شوخی کردم
    چشمت به من نباشه چون تو خط فقرا و ته جدولم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    نه ! خدائیش کم کم داره حال می ده . خب دیگه هر چی باشه فری فاکس کلاسش بالاست اون بالا بالاها می پره . (فرهنگ اروپایی)

    امید وارم فرهاد عزیز از شوخی ما ناراحت نشده باشند . هدف قدردانی بود و بس ...

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط mehran_337 مشاهده تاپیک
    نه ! خدائیش کم کم داره حال می ده . خب دیگه هر چی باشه فری فاکس کلاسش بالاست اون بالا بالاها می پره . (فرهنگ اروپایی)

    امید وارم فرهاد عزیز از شوخی ما ناراحت نشده باشند . هدف قدردانی بود و بس ...
    دوستان عزیز!
    و بردار مهران بابا ما همین پایین هستیم . ولی نکته اینجاست که تا قبل اینکه امریکایها و اروپایها و یا هندهیها رو از نزدیک کد نویسی شون ببینم فکر میکردم من و یا امثال من مثل شما دوستان گرامی خیلی زیاد کد نویسی می کنیم اما خوب اینها رو که دیدم متوجه شدم که ما ایرانی ها هم هوش وا ستعداد مون خیلی زیاده هم علاقه مون فقط البته خودمو می گوییم به کسی جسارت نشه کم تحمل و پشتکار کمی داریم . اگر بتوانیم این دو نقطه ضعف را تقویت کنیم ما هم می توانیم حرفهای برای گفتن داشته باشیم ...

    از دوستان عذر خواهی مینکم اگر بحث من مربوط به این مجال نبود!

    بعد در مورد نکات بالا دوستان توانسته اید استفاد نمایید!

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط abbas.net مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان.
    می خواستم ببینم توی vfp کدی هست که با اون بشه resolution صفحه نمایش رو تغییر داد.
    دوست عزیز !
    البته اگر به توضیحات من در بالا دقت میکردید گفتم که شما میتوانید صرف نظر از هر RESELUTION برنامه خود را با شرایط ویندوز وقف دهید یعنی کاربر در هر مد که می خواهد باشد شما در فرم اصلی کلاستان در متد ریسایز از کد های بالا استفاده نمایید این کار منطقی تر است چون شما فکر کنید کاربر چشمان ضعیفی دارد و حتما باید در مد 600*800 کار کند حالا بعد از اجرای برنامه شما مد گرافیک تغییر می کند به 768*1024 خوب فرض کنید برنامه شما را MINMIZE نمایید و بخواهد از برنامه WORD استفاده کند تصور کنید چه زجری خواهید کشید.
    به همین علت سعی کنید برنامه را برای USER و با خواسته های USER هایتان طراحی نمایید البته این یک راهنمایی بود چون شما خودتان استاد هستید ولی این نکات جز اولین نکات Business Logic برنامه نویسی است .
    ولی در هر حال سعی میکنم تا آخر هفته سورس کد خواسته شده شما را بگذارم چون الان خیلی کار دارم!
    موفق باشی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    این هم یه ocx برای تغییر رزولیشن یه مثال هم برات درست کردم ببین مشکلت حل میشه .
    اما من هم با فرهاد موافقم . من قبلا این کار و می کردم اما اصلا جالب نیست که کاربرو محبور کنیم با ما سازگار بشه برنامه باید کاربر پسند باشه. (کاربرسالاری )

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    ببخشید از قرار معلوم فایل ضمیمه نشد . (داداش سیا ضایع شد)

    امیدوارم درست شده باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    از اینکه دوستان خوبی مثل شما دارم خوشحالم.من 10 سال غریبانه با foxpro زندگی کردم.ولی الان خیلی خوشحالم.
    دوست خوبم آقا مهران از اینکه فایل رو ضمیمه کردی ممنونم.من بنا به نوع کارم روش شمارو بهتر می دونم.ولی من نمی دونم چطور میتونم resolution صفحه نمایش فعلی رو بدست بیارم.
    می خوام resolution صفحه نمایش رو بدست بیارم ، بعد اون رو به مد دلخواه خودم ببرم .بعد دوباره مانیتور رو به resolution اولیه اش برگردونم.
    البته شیوه خوبی ممکنه نباشه . ولی نوع کارم این جور اقتضا می کنه!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    از همین فایل استفاده کنید . ابتدا :
    thisform.ChngResulOcx.getMonitorInfo = .t..
    سپس توسط ThisForm.ChngResulOcx.ypixels و ThisForm.ChngResulOcx.Xpixels
    می توانید ابعاد فعلی را به دست آورید

  12. #12

    سلام

    آقا رضا سلام.
    از این OCX خیلی خوشم اومد. و حالا کار کردن با هاش رو دارم یاد میگیرم. اولا می خواستم اطلاعاتی در مورد نوشتن این کد بدونم.دوم می خواستم بدونم می شه با اون کاری کرد که با تغییر RESOLUTION روی یک رایانه دلخواه برنامه هم به همان اندازه فرم هاش باز بشن.
    البته ممنونم.کارم راه افتاد.البته از راه افتادن هم گذشته داره به سرعت پیش میره.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    خب با استفاده از همون دستوراتی که جناب فرهاد شیری یاد داده اند می شه با تغییر اندازه فرمها هم تغییر کنه

  14. #14
    سلام بر دوستان.
    من از توابع آقای شیری استفاده کردم ولی در این مورد که من استفاده کردم برا زمانی خوب بود که رزولیشن صفحه تنظیم بود و من می خواستم بعد از بالا آمدن برنامه اون رو تغییر بدم .اون وقت تنظیمات به هم نمی خورد . ولی اگر مثلا در رزولیشن 1024*768 تنظیم کنم بعد برنامه رو exe کنم و بعد اون رو در رزولیشن 600*800 اجرا کنم فرم من نصفه میافته.لطفا اساتید بزرگوار راهنمایی کنند.

  15. #15

    نقل قول: Resize Screen

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    دوست عزیز !
    اگر برای تغییر MODE گرافیکی محیط برنامه نوشته شده خودتان احتیاج دارید RESLOUTION یندوز را مثلا از 600*800 به 768*1024 تبدیل نمایید از توابع Kernall32 می توانید استفاده نمایید. ولی اگر می خواهید وقتی کاربر RESLOUTION ویندوز خود را تغییر داد برنامه شما هم FIT To SCREENبشود یعنی در همان RESLOUTION بتواند کار کن بدون به هم ریختگی منوها و اشیاء باید طبق روش زیر عمل نمایید.
    ابتدا در METHOD Reszie فرم اصلی برنامه تان باید بنویسید!
    THISFORM.LockScreen= .T.
    THISFORM.REsizable1.ADjustcontrols
    THISFORM.LockScreen=.f.
    وبعد کلاس REsizable1 را از اینجا دانلود کنید و بعد آن را در فرمتان صدا بزنید .
    سلام
    ببخشید آقای شیری این کار به رزولوشن ارتباطی نداره و فقط با تغییر سایز فرم اشیاء داخل فرم جابجا مشن و وقتی کاربر رزولوشن ویندوز رو پائین بیاره به نسبت کم کردن رزولوشن ویندوز فرم از صفحه خارج میشه
    و تو نسخه 9 با anchor میشه انجامش داد

  16. #16

    نقل قول: تغییر resolution

    سلام
    ببخشید آقای شیری این کار به رزولوشن ارتباطی نداره و فقط با تغییر سایز فرم اشیاء داخل فرم جابجا مشن و وقتی کاربر رزولوشن ویندوز رو پائین بیاره به نسبت کم کردن رزولوشن ویندوز فرم از صفحه خارج میشه
    و تو نسخه 9 با anchor میشه انجامش داد
    بله در صورتی که کنترلها را از خاصیت anchor استفاده کنند فرمها بدرستی نمایش داده می شوند!
    حالا من متوجه منظور شما نشدم چون که این پست برای سالها قبل است، وپاسخ هایی که دراین پست هست مناسب با همون زمان بوده!

  17. #17

    نقل قول: تغییر resolution

    گفته بودید "
    اگر می خواهید وقتی کاربر RESLOUTION ویندوز خود را تغییر داد برنامه شما هم FIT To SCREENبشود یعنی در همان RESLOUTION بتواند کار کن بدون به هم ریختگی منوها و اشیاء باید از متد resize یا در 9 از anchor استفاده کنید
    بنده عرض کردم این کار باعث فیت شدن برنامه تو اسکرین با رزولوشن تغییر کرده نمیشه و فقط این امکان رو به کاربر میده تا فرم رو تغییر اندازه بده البته اگر به لبه های فرم دسترسی پیدا کنه و هیچ تغییری در سایز اشیا و سایز فونت و سایز فرم داده نمیشه رزولوشن با ری سایز یا همون امکان anchor دو داستان متفاوت هستن
    فرض کنید شما برنامه را در رزولوشن 1050 1680 نوشتید و ویندوز کاربر روی 600*800 تنظیم شده وقتی برنامه شما اجرا میشه کاربر نصف بیشتر کادر فرمهای شمارو نمیبینه

  18. #18

    نقل قول: تغییر resolution

    بنده عرض کردم این کار باعث فیت شدن برنامه تو اسکرین با رزولوشن تغییر کرده نمیشه و فقط این امکان رو به کاربر میده تا فرم رو تغییر اندازه بده البته اگر به لبه های فرم دسترسی پیدا کنه و هیچ تغییری در سایز اشیا و سایز فونت و سایز فرم داده نمیشه رزولوشن با ری سایز یا همون امکان anchor دو داستان متفاوت هستن
    فرض کنید شما برنامه را در رزولوشن 1050 1680 نوشتید و ویندوز کاربر روی 600*800 تنظیم شده وقتی برنامه شما اجرا میشه کاربر نصف بیشتر کادر فرمهای شمارو نمیبینه
    بله متفاوت هستند! شما درست میفرمایید


تاپیک های مشابه

  1. تغییر resolution-خیلی خیلی فوری
    نوشته شده توسط ayani2002 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 بهمن 1386, 13:20 عصر
  2. تو دات نت نمی تونم resolution رو تغییر بدم
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1383, 15:42 عصر
  3. تغییر Resolution صفحه نمایش
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 08 مهر 1382, 23:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •