نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوال در زمینه توابع gmp

  1. #1

    سوال در زمینه توابع gmp

    دوستان عزیز من وقتی کد زیر رو مینویسم خطای زیرشو دریافت میکنم کسی میدونه کجای کار اشکال داره.
    <?php
    $abs1 = gmp_abs("274982683358");
    $abs2 = gmp_abs("-274982683358");

    echo gmp_strval($abs1) . "\n";
    echo gmp_strval($abs2) . "\n";
    ?>
    خطا:
    Fatal error: Call to undefined function: gmp_abs() in C:\PHP CODE\FTP FUNCTION\phpB9.tmp on line 2

  2. #2
    از چه ورژنی از php‌ استفاده می کنید؟
    تحت لینوکس یا تحت ویندوز؟
    اگر ویندوز ، آیا با نصاب آنرا نصب کرده اید یا از طریق فایل zip ؟ نصاب یک سری از اکستنشن ها را ندارد .....

    فکر کنم این مثال رو می خواستی اجرا کنی : http://www.zend.com/manual/function.gmp-abs.php
    به Requirements گفته شده در این سایت دقت نمایید :
    http://www.phpbuilder.com/manual/ref.gmp.php

  3. #3
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    Note: This extension is not available on Windows platforms.

     These functions have been added in PHP 4.0.4.

     In order to have these functions available, you must compile PHP with GMP support by using the --with-gmp option.


    C:\PHP CODE\FTP FUNCTION\phpB9.tmp
    قطعا در ویندوز دسترسی به این توابع ندارید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •