نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: متد move

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    متد move

    سلام
    لتفا متد move یک کنترل را در زمان اجرا برا من توضیح بدین
    مثل vb نوشته اما انگار یه چیز های دیگری هم می خواد
    تشکر از راهنمایی تان

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    نقل قول نوشته شده توسط behzadk مشاهده تاپیک
    سلام
    لتفا متد move یک کنترل را در زمان اجرا برا من توضیح بدین
    مثل vb نوشته اما انگار یه چیز های دیگری هم می خواد
    تشکر از راهنمایی تان
    کنترل ها متدی به نام move ندارن
    البته eventeای به نام move دارن
    در واقع این رویداد (move) زمانی اتفاق میافته که اون کنترل در حال حرکت کردن باشه
    همچنین اکثر کنترل ها رویداد دیگری به نام mouse move دارن که این رویداد هم در زمانی که موس بر روی کنترل در حال حرکت است اتفاق میافته
    البته اینکه گفت متد نیستن در واقع رویداد ها از جنس delegate هستند
    و به نحوی میشه گفت متد هستند البته نه اون متدی که توی ذهن شماست
    درباره delegate ها هم تو سایت و هم توی msdn و هم در کتاب های آموزشی میتونی مطلب پیدا کنی

    اما اگه دنبال این هستی که چطوری میشه کنترلها را در زمان حرکت داد مثلا زمان طراحی در زبان سی شارپ میتونی به مقاله ای که من نوشتم در آدرس زیر رجوع کنی

    http://www.aachp.ir/post.aspx?no=81

    البته درون مقاله فوق یه عکس هست که درون اون عکس یه اشتباه لوپی رخ داده که بر اثر امتحانات هنوز فرصت نکردم تصحیحش کنم

    موفق باشید
    مهدی کیانی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    حرکت کنترل

    سلام
    نه من یه کنترل در زمان اجرا ایجاد کردم میخوام انو حرکت بدم به مکان دلخواه خودم
    تشکر از راهنمایی تان

  4. #4
    برای اینکار باید LEft & Top کنترل را تغییر بدی

  5. #5
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    نقل قول نوشته شده توسط behzadk مشاهده تاپیک
    سلام
    نه من یه کنترل در زمان اجرا ایجاد کردم میخوام انو حرکت بدم به مکان دلخواه خودم
    تشکر از راهنمایی تان
    سوالت را واضح تر بگو
    اگه میخوای که فقط یک بار و در زمان add شدن به فرم محل قرار گیری دکمه را مشخص کنی از کد زیر میتونی استفاده کنی



    button1.Location = new Point(30, 30);



    اگه میخوای که دکمه در حالت اجرا به صورت داینامیک امکان تغییر جا را داشته باشه معلوم میشه که اون مقاله را نخوندی چون اون مقاله دقیقا به همین موضوع پرداخته

    به هر حال یه نمونه برنامه دیگه برات میذارم ببین اگه همین منظورته تا کدش را برات بذارم

    موفق باشید
    مهدی کیانی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. move
    نوشته شده توسط n_1366 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 23:48 عصر
  2. غیر فعال کردن move و ...
    نوشته شده توسط twelve در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 تیر 1386, 16:54 عصر
  3. چگونه میشود Container را move داد
    نوشته شده توسط naderigh در بخش Foxpro
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اسفند 1385, 10:53 صبح
  4. فرق copy با move در پی اچ پی
    نوشته شده توسط ngmajid در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1384, 18:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •