نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پیغام دادن در کوئری اکسس

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

پیغام دادن در کوئری اکسس

سلام . آیا راهی برای پیغام دادن به کاربر در شرط کوئری وجود دارد یا باید از ماژولها استفاده کرد ؟ مثلاً اگر در کوئری شرط این باشد که "Is not Null " خوب طبیعتاً نتیجه بدون رکوردهای است که شرط برقرار باشد . حالا می شود که پیغام داد که مثلاً " رکورد مورد نظر یافت نشد !"

شما اگه با رکوردست کار کنی میتونی چک بکنی که چند تا رکورد توی رکوردست داری.
    در مورد کار با رکورد ست هم مطلب زیاد هست.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران
    سلام
    منظورم این نبود که گفتید . از تابع msgbox میشود در کوئری ها استفاده کرد مشروط بر اینکه شرطی برقرار شود یا شرط نباشد . مثل همان که عرض کردم . ضمناً من در رابطه با رکورد ست جستجو کردم جوابی که مد نظرم بود نیافتم !

پس من درست متوجه منظور شما نشدم ، میتونی بیشتر توضیح بدی؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران
    سلام مجدد ! ببینید در کوئری قسمت Criteria میتوان شروطی و دستوراتی را داد که نتیجه آن برقراری خواسته یا شرط است . مثل is not null یا =0 یا ... خوب شرط برقرار شود جواب میدهد . در vb میتوان با دستور If then else یا مشابه دوشرطی هم ایجاد کرد مثلا اگر فیلد اگر نوشته داشت بیاور و پیغام بده که رکوردها یافت شد. اگر فیلد نوشته نداشت پیغام بده که رکورد موجود نیست ! آیا دستوراتی در اکسس هست که بتوان بدون کد نویسی در VBA آن در کوئری پیغام داد مثل msgbox

کاربر دائمی آواتار انگوران
    محل زندگی
    كرج
    توی کویری بعید می دونم بشه ولی توی جدول با گزینه های validation rule و validation text میشه این کار رو کرد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •