نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Send Mail مشکل

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ramin2nt2
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    Teh
    پست
    44

    Exclamation Send Mail مشکل

    سلام
    من توی برنامه نویسی Send-Mail (بدون توجه به زبان برنامه نویسی) یه مشکل دارم .
    اون هم smtp server هستش
    همون طور که خودتون بهتر میدونید یکی از پارامترهایی که موقعی ارسال email باید تنظیم بشه smtp server هستش و هر mail-server برای خودش یک یا چند smtp server داره
    حالا مثلا یکی می خواد یه email به xxx@zzz.com بفرسته .
    باید چه کار کنیم ؟
    اصلا آیا من مفهوم smtp server رو درست فهمیده ام ؟

    در ضمن اگه سورسی در این زمینه دارین ممنون میشم .
    مرسی

  2. #2
    شما میتونی با دستور nslookup در کامند پرومت mail exchanger یه سرور رو بدست بیاری.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ramin2nt2
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    Teh
    پست
    44
    اگه بیشتر توضیح می دادی بیشتر تر ممنون می شدم

تاپیک های مشابه

  1. Send Mail
    نوشته شده توسط فاطمه هاشمیان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1384, 12:21 عصر
  2. طریقه send کردن یک mail به چند نفر
    نوشته شده توسط hadi2345 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 12:29 عصر
  3. Send message to mail December 16, 2004
    نوشته شده توسط delphi77 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1383, 09:08 صبح
  4. How can Send Email with Attachment by MAIL() function in PHP
    نوشته شده توسط khosravi_ali در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1383, 14:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •