نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: - سورس مرورگر fire fox رو از کجا در یافت کنم و اون تحت کدوم زبان برنامه نوسی یه؟

  1. #1

    - سورس مرورگر fire fox رو از کجا در یافت کنم و اون تحت کدوم زبان برنامه نوسی یه؟

    - سورس مرورگر fire fox رو از کجا در یافت کنم و اون تحت کدوم زبان برنامه نوسی یه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771
    زبان برنامه سازی C++‎، اطلاعات بیشتر، مخزن سورس کدها

  3. #3

    سلام

    سلام
    از لطف دوست عزیزمون که گره رو داد ممنونم .
    تصمیم گرفتم تا صفحهای رو که در مورد دسترسی و تغییر کدهای fire fox هست ترجمه کنم و در اختیار دیگران هم قرار بدم تا استفاده کنند!از کمکم بدم نمیاد!
    http://developer.mozilla.org/en/docs/Hacking_Firefox
    انگلیسیه من یه خورده نم داره!پس اگه اشکالی دیدید لطفا بگین.
    بخش اول:

    هک کردن فایر فوکس (fire fox یا روباه اتشین)
    اگر شما یک برنامه نویس C++‎ خوب هستید این (پراگراف) برای شما نیست . من ممکنه حتی تا جایی پیش برم که به شما بگم که شما در حد هک ( البته از نوع خوبش) کردن سورس نیستید!اما ما می توانیم همیشه از چشم ها و دستهای اضافی استفاده کنیم :
    (http://www.mozilla.org/contribute/hacking/first-bugs/)
    برای هک کردن کد فقط مهارتهای برنامه نویسی کافی نیست ! اما برای رابط کاربری و پوسته کافیه (درمورد ترجمه این جمله شک دارم)
    بهر حال سیخونک زدن وامتحان کردن کدها نسبتا اسانه!
    داشتن علم کافی در زمینه های C++‎/java script/xml پایه خوبی را برای یک شروع خوب فراهم میکند بدون کاوش کردن و پرسیدن از دوستان و
    http://developer.mozilla.org/en/docs/XPCOM
    اولین سر فصل ها برای رسیدن به اهداف:
    1. شروع کردن با داشتن دانش پایه
    2. روباه رو درست کن (fire fox)
    3. پایگاه کدها
    4. بر داشتن مشکل برای کار روی ان
    5. شناختن جاهایی که ما می توانیم درخواست کمک کنیم
    6. عوض کردن تجربه کاربرها
    متن انگلیسی اون
    :
    Hacking Firefox
    Main Page > Hacking Firefox
    If you are a C++‎ god, this isn't for you. I might even go so far as to say that hacking front-end code isn't the right place for you, but we could always use extra eyes and hands building up the platform. Hacking the front end requires not only coding skill, but instinct for user interface and a very, very thick skin. However, it's relatively easy to poke around the front end. Knowing enough C++‎/JavaScript/XML basics to find your way around is a good start, without even delving into XPCOM and friends. First things first, of course.
    Contents
    [hide]
     1 Start with the basics
     2 Build the Fox
     3 Source code organization
     4 Picking bugs to work on
     5 Knowing where to ask for help
     6 Changing the user experience


  4. #4

    1. شروع کردن با داشتن دانش پایه

    قبل از اینکه شما شروع به سعی و تلاش برای هک کردن بکنید شما احتیاج به یادگیری چگونگی استفاده از bugzilla را داری:
    https://bugzilla.mozilla.org/
    شما پیش از اینکه بگید "هی! من می خام روبا اتشین رو هک کنم!" به دو هفته یا بیشتر زمان برای پرس جو های اولیه و گشتن در مشکلات احختیاج دارید.
    بحث کردن در باره ی چگونگی کار برنامه کاریتون و یاد گرفتن اینکه چه چیزی مهم تره و یاد گرفتن پردازش های اولیه زمان زیادی رو در برسی مقالات می تلبه!
    (درمورد ترجمه این جمله شک دارم)
    برداشتن چیزهایی که شما اتفاقی پیدا می کنید معمولا بهترین راه برای شروع این کارها نیست.
    دیدن چیز هایی که به خوبی تولید شده و چیز هایی که توجه اضافی به انها شده معمولا یک نقطه شروع خوب برای هک کردنه.

    متن انگلیسی:

    [edit] Start with the basics
    Before you start to try and hack, you need to learn how to get around Bugzilla. Triage/QA/searching bugs for a couple weeks or longer is a good minimum requirement before you think "hey, I want to hack Firefox". Discovering how the project works, learning to sift for what matters, and applying lessons learned in the initial triage process will go a long way to finding your way through reviews and checkin. Picking something you find randomly isn't usually the best thing to start with. Seeing what's well-owned and what needs extra attention is also a good starting point for hacking.

  5. #5

    2. روباه رو درست کن (fire fox)

    من می تونم چیزهای خوبی که توسط دیگران نوشته شده تعمیر کنم ! ولی نمی کنم.
    کار را شروع کنید با نسل بعدی وسایل در اینجا:
    http://developer.mozilla.org/en/docs..._Documentation
    یک اهنگ خوب رو گوش کنید!و مطمئن شوید از CVS استفاده میکنید و بهترین چیز رو بسازید.
    (درمورد ترجمه این جمله شک دارم)
    شما به انجام این کارها قبل از قام بعدی احتیاج دارید.
    بله ! ساختن چیزی در CVS Mozila کم چیزی نیست اما اگر شما حتی با کمک گرفتن نمی تونید تصور چنین کاری را بکنید 1 احتمالا هنوز امالده نیستید.
    من می تونم از حالتی که "چیزی هنوز طراحی نشده" به حال "در ست کردن اون چیز روی ویندوز " برم .!اونم تو یک ساعت!!!
    متن انگلیسی :
    Build the Fox
    I could rehash what’s been better-written by others, but I won't. Start with the generic instructions here, make sure you use CVS trunk, and get the beast built. You need to be able to make this work before you attempt to take the next step. Yes, it isn’t trivial to build anything from Mozilla CVS, but if you can't figure it out even with help, you're probably not ready yet. I can go from "never compiling anything" to "building on Win32" in an hour or so.

  6. #6

    3.پایگاه کدها

    مشکل بعدی اینه که کد ها کجا قرار دارند؟ کد های مخصوص فایر فوکس در ادرس زیرند:
    http://lxr.mozilla.org/mozilla/source/browser/
    و ابزار توسعه کدها را از ادرس زیر دریافت کنید:
    http://lxr.mozilla.org/mozilla/source/toolkit/
    (در منوی درختی CVS بترتیب mozilla/browser و mozilla/toolkit قرار دارند)

    متن انگلیسی :
    Source code organization
    The next problem is "where does the app/front-end code live?" Firefox-specific code lives here, and generic FE toolkit code lives here. (In your CVS tree, it would be mozilla/browser and mozilla/toolkit, respectively

  7. #7

    4.برداشتن مشکل برای کار روی ان

    چه چیزی مهمتره.البته نسبتا.
    بعضی اوقات یک چیز ساده باعث رخ دادن اون می شه و اگه اون کم به مشکل بخوره اونو انتخاب کنید.
    در غیر این صورت مشکلات البته از نوع اولیه ی خوبش موقعیتی مثل تخته سفید داره که کمکتون میکنه که راهتون رو در اون پیدا کنید!
    و مطمئن باشید چیزی که شما رو اذیت می کنه خیلی چیز خوبیه!!
    و خیلی از ادمهای خوب همین کارو می کنند.
    (درمورد ترجمه این جمله شک دارم)
    و متن انگلیسی اون:
    Picking bugs to work on
    Votes matter. Sort of. Sometimes it's a simple matter to make it happen too, and if there's low-hanging fruit, pick it. Other times, bugs with "good first bug" in the status whiteboard are good places to go to find your way around. And, of course, stuff that annoys you is good too. Lots of good personal satisfaction involved there.

  8. #8

    6.شناختن جاهایی که ما می توانیم درخواست کمک کنیم

    طراحانی که در سرویس پرسش و پاسخ موزیلا:
    irc://irc.mozilla.org/
    هستند یک مکان مناسبی رو برای شروع شما اگه تا الان شروع نکردید فراهم میکنند.
    اما دقت کنید ! قبل از پرسش و پاسختان در سوالهای پرسیده شده در جاهایی مثل
    like lxr/bonsai/Google
    و همچنین اینجا جستجو کنید.
    اگر سوالتان در باره ی رابط کاربری بود به مایک کانر و دیگر همراهان فایر فوکس که احتمالا بهترین نقشه شما خواهد بود مگر اینکه اماده بحث کردن روی موردتان باشید.
    متن انگلیسی ان :
    Knowing where to ask for help
    #developers on the Mozilla IRC server is a good place to start if you can't figure it out on your own. But exhaust other resources first, like lxr/bonsai/Google (and this wiki) before you bug real people. If it's a "how should the UI look" question, asking Mike Connor or another Firefox peer is probably your best plan, unless you're ready to argue your case.

  9. #9

    6.عوض کردن تجربه کاربرها

    اگر شما درباره ی تاثیر فرستادن درخواستتون فکر می کنید یا در مورد رفتاری که تاثیر می ذاره روی ورزیدگی یک کاربر ! اینها خیلی خوبه برای کسانی که نگرانند قبل از شروع کردن کارشان.
    با مایک کاننرو دیگر همراهان فایر فوکس صحبت کنید:
    http://www.mozilla.org/projects/firefox/review.html
    ودوباره عمل کنید و اعمالتان را اصلاح کنید.
    اگر انها بشما گفتن این راهش نیست شما فقط اعتماد به نفستان را حفظ کنید و عصبانی نشوید .
    (درمورد ترجمه این جمله شک دارم)
    متن انگلیسی ان :
    [edit] Changing the user experience
    If you're thinking of implementing a feature request, or changing behavior that will affect the user experience, it's best for everyone concerned to get feedback before you start. Talk to Mike Connor or one of the Firefox peers, and get reaction or adjustments. If they say its a no, you've just saved

  10. #10

    خلاصه

    خوب اینم از ترجمه اون صفحه و خیلی خوب که کنکور هم تموم شد.
    برای عزیزانی که می گن چه بیکاری بود که نشست اینو ترجمه کرد باید بگم که هیچ چیز در این دنیا بی دلیل نیست و ترجمه این یه ربطایی به:
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=64283
    داره.
    اگه بخام قصه دوست نویسنده اون صفحه از سایت موزیلا رو خلاصه کنم و یه خورده هم بومی کنم این میشه:
    1. اگه سوالی و مشکلی چیزی دارید چرا سایت های خارجی؟؟؟ بابا تو همین سایت خودمون اول یه جستجو کنید بعد اگه نبود بپرسید و مطمئن باشید خیلی ادم های خوبی اینجا هست که دارن زکات علمشون رو میدن.
    2. شما برای دست زدن به سورس فایر فوکس علاوه بر داشتن اشنایی با C++‎/java script/xm
    باید ابزارشم داشته باشید پس CVS رو از http://developer.mozilla.org/en/docs..._Documentation
    بگیرید و ابزار توسعه یا همون toolkit رو از http://lxr.mozilla.org/mozilla/source/toolkit/
    3. حالا موقع اینه که سورس رو بگیرید پس به: http://lxr.mozilla.org/mozilla/source/browser/
    برید.

    امیدوارم این تایپیک به دردتون بخوره و به عنوان اخرین مطلب در این تایپیک باید بگم اگه موفق نشدید دلسرد نشید و دوباره امتحان کنید.
    کاری نیست که نشه انجامش داد .
    با ارزوی موفقیت برای شما
    پسر خوبه

تاپیک های مشابه

  1. چرا این کد در Fire Fox جواب نمیده ؟؟!!!!
    نوشته شده توسط vahab_vb در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 21:04 عصر
  2. Project Fire
    نوشته شده توسط Inprise در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1384, 08:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •