نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: آموزش و دانلود OCX

  1. #1

    Post آموزش و دانلود OCX

    از اونجایی که اغلب دوستان توی ساخت اکتیوایکس مشکل دارن اگه دوستان همکاری کنن و تو این تاپیک آموزش ساخت اکتیوایکس را بذاریم و اگه کسی اکتیوایکسی لازم داره بگه تا دوستانی که توانایی این کار را دارند انجام بدن البته من خودم سعی میکنم هر چی دوستان لازم دازن سریع درست کنم ولی کمک دوستان یه چیز دیگست

    حالا هر کس پیشنهاد یا سوال داره من در خدمتم

    Farshad Nooranian


  2. #2
    کتاب Pdf برای اکتیوایکس

    Farshad Nooranian


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MMR_1344
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    630
    سلام دوست عزیز از اینکه آموزش ActiveX را قراردادی ممنون اگر میتونی آموزش OCX را هم بزاری متشکر خواهم شد

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط MMR_1344 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز از اینکه آموزش ActiveX را قراردادی ممنون اگر میتونی آموزش OCX را هم بزاری متشکر خواهم شد
    دوست من ActiveX - OCX - Component همه یکی هستند

    Farshad Nooranian


  5. #5
    درس اول

    طریقه درست کردن یک کنترل ساده
    ابتدا یک UserConrol به پروژه خود اضافه کنید
    و نام کنترل را به نام دلخواه تغییر دهید
    سپس برای این کنترل Property & event تعریف نمایید
    مثال
    تعریف خاصیت BackCoor برای کنترل جدید

    Public Property Let BackColor(byval Value as OleColor)
    usercontrol.BackColor=Vlue
    end property
    تعریف Let - هنگامی که کاربر کنترل را تنظیم می کند این رخداد روی میدهد

    Public Property Get BackColor() as OleColor
    BackColor=usercontrol.BackColor
    end Property

    این قسمت برای برگردادن اطلاعات به کاربر نوشته میشه

    Farshad Nooranian


  6. #6
    اگه متوجه شده باشید خاصیتهایی که با حالت بالا تعریف میشن موقع اجرا از بین میرن و یا اگر فرمی که کنترل روی آن قرار گرفته بسته شود و دوباره باز شود تنظیماتی که شما کرده اید از بین میرود

    برای ذخیره شدم خاصیتهای تعریف شده


    Sub Usercontrol_writeProperty()
    propbag.writeproperty "BackColor",usercontrol.BackColor
    End sub

    Farshad Nooranian


  7. #7
    این اکتیو ایکس شبیه سازی منو های عمودی OutLook حتما ببینید

    Farshad Nooranian


  8. #8
    سلام
    دوست عزیز از تاپیکی که راه انداختی خیلی ممنونم
    مقاله رو خوندم خیلی مفید و عالی بود
    اما ocx که گذاشتی خطای زیر رو داره
    license information for this components not found . you dont have an appropriate license to use this functionality in the design environment
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط j.farazani مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز از تاپیکی که راه انداختی خیلی ممنونم
    مقاله رو خوندم خیلی مفید و عالی بود
    اما ocx که گذاشتی خطای زیر رو داره
    شما باید زحمت رجیستر کردنش را خودتون بکشید

    Farshad Nooranian


  10. #10
    برای خواندن تغییرات ذخیره شده در یک کنترل به صورت زیر عمل می کنیم


    Sub Usercontrol_ReadProperty()
    Backcolor= propbag.readproperty( "BackColor")
    End sub

    Farshad Nooranian


  11. #11
    با سلام آقا من یه تازه کارم و چند تا سوال داشتم
    اول اینکه Dll , Ocx واسه چی به وجود اومدن ؟‌
    من تو دیتابیس خوبم تا حالا هم چند تا برنامه نوشتم اما !‌
    دوم هم :‌ ActiveX Dll,ActiveX Exe,ActiveX Control چه فرقهایی باهم دارند و پسوند کدومشون OCx میشه و پسوند کدومشون Dll
    فقط نگو برو کتاب بخر که نه اینجا پیدا میشه و نه حال خواندن 200 صفحه کتاب رو دارم !‌
    حالا ممنون میشم اگه کمکم کنی !‌

  12. #12
    از دوستانی که به این بحث علاقه دارن میخام اگه اکتیوایکسی لازم دارن بگن تا آموزشش را تو این تاپیک بذاریم

    Farshad Nooranian


  13. #13
    ocx دیداری (visual) هست یعنی شما روی فرمتون یک چیزی میبینید مثل Textbox ولی DLL دیداری (visual) نیست مثل DAO

  14. #14
    دوستان اگه اکتیو ایکس خاصی لازم دارین بگین تا با آموزشش اینجا مطرح کنیم

    Farshad Nooranian


  15. #15
    کاربر دائمی آواتار MMR_1344
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    630
    دوست عزیز اگر بتونی به آموزشت ادامه بدی متشکر خواهیم شد

  16. #16

    نقل قول: آموزش و دانلود OCX

    نقل قول نوشته شده توسط readnews2007 مشاهده تاپیک
    با سلام آقا من یه تازه کارم و چند تا سوال داشتم
    اول اینکه Dll , Ocx واسه چی به وجود اومدن ؟‌
    من تو دیتابیس خوبم تا حالا هم چند تا برنامه نوشتم اما !‌
    دوم هم :‌ ActiveX Dll,ActiveX Exe,ActiveX Control چه فرقهایی باهم دارند و پسوند کدومشون OCx میشه و پسوند کدومشون Dll
    فقط نگو برو کتاب بخر که نه اینجا پیدا میشه و نه حال خواندن 200 صفحه کتاب رو دارم !‌
    حالا ممنون میشم اگه کمکم کنی !‌
    ActiveX Control :فناوری که برای طراحی کنترلر های ویژه و ویژوال از اون استفاده می کنیم و پسوندش ocx است.

    ActiveX Exe:خودمم نمی دونم اگه کسی می دونه توضیح بزاره.
    ActiveX Dll:قلب ویندوز تمام کلاس های ویندوز و توابع آن در ActiveX Dll طبقه بندی شده و پسوندش هم dll دیگه

  17. #17

    نقل قول: آموزش و دانلود OCX

    سلام
    اگه ممکنه نحوه تریس یک پروژه اکتیوایکس را توضیح بدهید ( در داخل خود پروژه)

  18. #18

    نقل قول: آموزش و دانلود OCX

    سلام
    ممكنه كه كد مربوط به تتنظيم فونت يك Lable رو هم بنويسيد.

  19. #19

    نقل قول: آموزش و دانلود OCX

    سلام
    میخاستم وقتی کاربر از برنامه خارج میشه رزولیشن صفحه حالتی که قبل از ورود به برنامه بوده بشه(چون موقع ورود رزولیشنش رو تغییر دادم)

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: آموزش و دانلود OCX

    سلام
    میخاستم وقتی کاربر از برنامه خارج میشه رزولیشن صفحه حالتی که قبل از ورود به برنامه بوده بشه(چون موقع ورود رزولیشنش رو تغییر دادم)
    سلام .

    هنگام ورود به برنامه رزولیشن فعلی سیستم رو در دو متغیر ذخیره کنید و هنگام خروج از برنامه رزولیشن رو به مقادیر ذخیره شده در متغیر ها تغییر بدید .

  21. #21

    نقل قول: آموزش و دانلود OCX

    نقل قول نوشته شده توسط butterfly8528 مشاهده تاپیک
    سلام .

    هنگام ورود به برنامه رزولیشن فعلی سیستم رو در دو متغیر ذخیره کنید و هنگام خروج از برنامه رزولیشن رو به مقادیر ذخیره شده در متغیر ها تغییر بدید .
    چجوری بگیرم.کدشو میخام در واقع

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •