نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بستن پنجره جاری در windowse

  1. #1

    بستن پنجره جاری در windowse

    با سلام خدمت دوستان.
    یک سری کد می خواستم که بتونه پنجره جاری ویندوز رو ببنده. مثلا من 10 تا internet explorer باز میکنم و یکی رو فعال میکنم.حالا میخوام با اجرای یک کد که فکر میکنم با توابع api نوشته می شه اون پنجره رو ببندم.کدش رو میتونید برام بذارید.ببخشید من کار با توابع api رو بلد نیستم.زحمتش با شما.

  2. #2
    از این api استفاده کن
    DECLARE INTEGER DestroyWindow IN user32 INTEGER hWnd
    ایجا رو هم مطالعه کنید
    http://www.news2news.com/vfp/?article=12&src=frontpage
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  3. #3

    آقای کیا کمک

    آقای کیا لطفا اگر این کد را بلدید برام بزارید.لنگ این کدم.

  4. #4

    سلام

    لطفا اگر کسی از دوستان با توابع api کار کرده و می تونه با این کدی که آقای کیا داده کدی رو جهت بستن پنجره جاری ویندوز بده ممنون می شم.لطفا جهت یاد گیری استفاده از توابع api ما را یاری کنید.راستی به اون سایت هم که کیا گفت سر زدم.ولی علامت سوالم بزرگتر شد.با تشکر.

  5. #5

    سلام

    با سلام خدمت دوستان. من یک سوال دارم از آقای کیا . شاید هم آقا رضا (آگر این تاپیک رو خونده باشه).آخه دوستان خوب من شما ها که یک کد رو می دونید چرا اون رو نمی نویسید و یک راهنمایی کوچیک میکنید. خوب! تونستم اون کدی رو که می خوام با هزار مکافات بدست بیارم.البته توصیه نمی کنم کسی از اون استفاده کنه چون راه ساده تری هم هست.ولی در نوع خودش برام خوب بود.میشد به جرات بگم بعد از 10 سال بالاخره پشت رایانه عرق ریختم.
    این کد رو برای دوستان خوبم میذارم. شاید بدردتون بخوره.


    کد در یافت ویندو هندل برنامه های جاری در DESKTOP


    ************************************************** ***********
    #DEFINE GW_HWNDLAST 1
    #DEFINE GW_HWNDNEXT 2
    #DEFINE GW_CHILD 5
    DO declare

    CREATE CURSOR csResult1 (hWnd N(12), isvisible N(1),;
    leftpos I, toppos I, rightpos I, botpos I, wincap C(64), classname C(64))

    LOCAL hDesktop, hFirstChild, hLastChild, rc, cWinCap, cWinClass,;
    nVisible, nLeft, nTop, nRight, nBottom

    hDesktop = GetDesktopWindow()
    hFirstChild = GetWindow(hDesktop, GW_CHILD)
    hLastChild = GetWindow(hFirstChild, GW_HWNDLAST)

    hCurrent = hFirstChild
    DO WHILE .T.
    cWinCap = GetWinText(hCurrent)
    cWinClass= GetClsName(hCurrent)
    nVisible = IsWindowVisible(hCurrent)

    rc = Repli(Chr(0),16)
    = GetWindowRect(hCurrent, @rc)
    nLeft = buf2dword(SUBSTR(rc, 1,4))
    nTop = buf2dword(SUBSTR(rc, 5,4))
    nRight = buf2dword(SUBSTR(rc, 9,4))
    nBottom = buf2dword(SUBSTR(rc, 13,4))

    INSERT INTO csResult1 VALUES (hCurrent, nVisible,;
    nLeft, nTop, nRight, nBottom, cWinCap, cWinClass)

    IF hCurrent = hLastChild
    EXIT
    ENDIF
    hCurrent = GetWindow(hCurrent, GW_HWNDNEXT)
    ENDDO
    GO TOP
    BROWSE NORMAL NOWAIT
    * end of main

    FUNCTION GetClsName(hWindow)
    LOCAL nBufsize, cBuffer
    cBuffer = Repli(Chr(0), 250)
    nBufsize = GetClassName(hWindow, @cBuffer, Len(cBuffer))
    RETURN SUBSTR(cBuffer, 1, nBufsize)

    FUNCTION GetWinText(hWindow)
    * returns window title bar text -- Win9*/Me/XP/2000
    LOCAL cBuffer, nResult
    cBuffer = Space(250)
    nResult = GetWindowText(hWindow, @cBuffer, Len(cBuffer))
    RETURN SUBSTR(cBuffer, 1, nResult)

    FUNCTION buf2dword(lcBuffer)
    RETURN Asc(SUBSTR(lcBuffer, 1,1)) + ;
    BitLShift(Asc(SUBSTR(lcBuffer, 2,1)), 8) +;
    BitLShift(Asc(SUBSTR(lcBuffer, 3,1)), 16) +;
    BitLShift(Asc(SUBSTR(lcBuffer, 4,1)), 24)

    PROCEDURE declare
    DECLARE INTEGER GetDesktopWindow IN user32
    DECLARE INTEGER GetWindow IN user32 INTEGER hwnd, INTEGER wFlag
    DECLARE INTEGER GetWindowRect IN user32 INTEGER hwnd, STRING @lpRect
    DECLARE INTEGER IsWindowVisible IN user32 INTEGER hWnd

    DECLARE INTEGER GetWindowText IN user32;
    INTEGER hwnd, STRING @lpString, INTEGER cch

    DECLARE INTEGER GetClassName IN user32;
    INTEGER hWnd, STRING lpClassName, INTEGER nMaxCount


    ************************************************** ***********

    کد حذف یک ویندوی دلخواه از DESKTOP .
    هندل ویندو در کد قبل به نام HWND نمایش داده شده است. برای اجرای برنامه فوق به جای CREAT CURSOR از CREAT TABLE استفاده کنید و در آن جدول فیلد های مورد نظر را مانند فیلد ها در جلوی CREAT CURSOR استفاده کنید تا HWND ها قابل دسترسی باشد.شماره HWND را از جدول بخوانید و در رویه زیر آن را صدا بزنید.
    توضیح برای اینکه مثلا بتونید فقط مشخصات ویندو هایی که با INTERNET EXPLORER باز شده اند را بیابید هنگام INSERT کردن به درون TABLE یا CURSOR میتوانید آنها را FILTER کنید.



    ************************************************** **********


    PROCEDURE CCLOSE

    PARAMETERS HWND
    #DEFINE WM_CLOSE 0x0010
    DECLARE INTEGER GetActiveWindow IN user32
    DECLARE INTEGER PostMessage IN user32;
    INTEGER hWindow, INTEGER Msg,;
    INTEGER wParam, INTEGER lParam
    DECLARE INTEGER GetDesktopWindow IN user32
    = PostMessage(HWND, WM_CLOSE, 0,0)

    ENDPROC


    ************************************************** ***********


    درود و دو صد بدرود.
    آخرین ویرایش به وسیله rezaTavak : شنبه 16 تیر 1386 در 08:36 صبح

  6. #6
    دیدی که با یه خورده عرق ریختن چه نتایج خوبی میگیری
    اگر بعضی از تاپیکها رو جواب نمیدیم ویه اشاره کوچیک میکنیم فقط بخاطر اینه که قبلا هم در این جور موارد بحث شده و دیگه اینکه خودتون هم کمی سعی و تلاش کنید تا این راهکارها ملکه ذهنتون بشه
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

تاپیک های مشابه

  1. ارسال کامپوننت در windowse service
    نوشته شده توسط allameh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 مهر 1386, 16:33 عصر
  2. بستن پنجره جاری در windowse
    نوشته شده توسط abbas.net در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 13 تیر 1386, 18:53 عصر
  3. تعریف session در windowse Applivation،البته vb
    نوشته شده توسط marmar در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 15:48 عصر
  4. Gereftane Text yek Text windowse digar
    نوشته شده توسط farhad_ice در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1383, 14:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •