نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطور میشه عکس Save کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    Question چطور میشه عکس Save کرد؟

    توی ذخیره رشته اینن کار رو میکنیم
    توی عکس چیکار کنم؟
    BITMAP


    Dim
    str AsString = "C:\Documents and Settings\Business Analyst\Desktop"
    If SaveFileDialog1.ShowDialog = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
    str = SaveFileDialog1.FileName
    Dim obj AsNew StreamWriter(str)
    obj.Write(
    "string to write")

    ممنون دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    دوست عزیز خود bitmap و image متد save را دارند که حالات مختلفی دارد یکی ادرس یک فایل و فرمت ان را می گیرد و ان را داخل فایل می نویسد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    ممنون انجام میدم اگهمشکلی بود همینجا میگم
    با اجازه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    ممنون انجام دادم شد
    میشه بگین فرق BITMAP و IMAGE
    چبه؟
    کامل اگه باشه که بفهمم
    ممنون دوستان و آقای غفوری

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    Bitmap در مراحل وراثتی یک پله از Image بالاتر است و یعنی خود Bitmap نوعی از Image است و نوع دیگری از Image هم Metafile است.

    و باز به این معنی است که Bitmap متدها و دستورات بیشتری نصبت به Image دارد، مثلاً خصوصیتی دارد که با ان میتوان هر تک پیکسل را خواند و تغییر داد.

تاپیک های مشابه

  1. کد save
    نوشته شده توسط SABA77 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مرداد 1386, 16:50 عصر
  2. کدی که مانع Save کردن یک صفحه ی سایت شود
    نوشته شده توسط siahacker در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 02:13 صبح
  3. با چه پسوندی save as کنم
    نوشته شده توسط بهرو در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 دی 1383, 11:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •