نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه می توان در #C یک فرم رابه فرم دیگری متصل کرد؟

  1. #1

    Question چگونه می توان در #C یک فرم رابه فرم دیگری متصل کرد؟

    با سلام
    من توی فرم اول یک MenuStrip قرار دادم می خوام با کلیک روی اون فرم دوم باز بشه ؟
    یه سوال دیگه ، برای اینکه با کلیک روی یه دکمه اطلاعات وارد شده توی فرم توی Database ذخیره بشه چه کار باید بکنم ؟
    ممنون می شم اگه زود جواب بدید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    برای سوال اولی خوب یک متغییر از فرم دوم ایجاد کن و ان را با متد سshow نمایش بده مانند کد زیر

    form2 f=new form2();
    f.Show();

    برای سوال دوم شما Database چی هست این اطلاعات چی هستند شما چه جداولی دارید کمی بیشتر توضیح دهید

  3. #3
    Database من SQL است اطلاعاتم راجع به دانشجویان ونمراتشان ( یه سیستم شخصی برای استاد )است مثلاً می خوام اطلاعات دانشجو رو که وارد کردم تو table دانشجو ذخیره بشه.
    ممنون

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    برای ذخیره کردن داده ها باید از SQLCmmand استفاده کنی
    حالا یا باید به صورت متن دستورات SQL را در سی شارپ بنویسی یا با stored procedure ها
    یه نمونه برنامه در لینک زیر آپلود کردم ببین

    http://www.barnamenevis.org/sh...591#post359591

    اگه جاییش متوجه نشدی بگو

    موفق باشید
    مهدی کیانی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •