صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 125

نام تاپیک: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

  1. #81

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    سلام
    دوستان من مقاله جناب خالدیان به صورت PDF در این آدرس قرار دادم اگه دوست داشتین دانلود کنین
    امیدوارم بدرد بخوره
    ارسال ایمیل در دات نت 2.0

  2. #82

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    من از اين کد براي ارسال ايميل استفاده مي کنم ولي خطا ميده
    خيلي وقته درگيرشم ممنون ميشم کمکم کنيد

     System‎‎.Net.Mail.MailMessage Msg = new System‎‎.Net.Mail.MailMessage();
    Msg.From = new System‎‎.Net.Mail.MailAddress(EmailTextBox.Tex t);
    Msg.To.Add("info@domain.ir");
    Msg.Subject = subjectTextBox.Text;
    Msg.Body =bodyTextBox.Text;
    // Msg.IsBodyHtml = true;
    System‎‎.Net.Mail.SmtpClient SC = new System‎‎.Net.Mail.SmtpClient("smtp.domain.ir") ;
    SC.Send(Msg);


    خطا:
    Failure sending mail.

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    پس user و pass کو؟
    smtp.Credentials = New Net‎‎.NetworkCredential ("username", "secret")
    اگه توی web.config نوشتی که هیچی.

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2


  5. #85

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    دوستان بنده در کد
    smtp.Credentials = new NetworkCredential("username", "secret")
    مشگل دارم وقلی می خوام قسمت NetworkCredential را بزنم اصلا همچین کدی در آن ذخیره نشده و پیام خطا میده
    ممنون میشم کمکم کنید

  6. #86

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    سلام
    babi_wd عزیز لطف می کنید قسمت Attachment رو برای من بطور کامل حتی با نام یک سرور میل داخلش بگذارین. یه طوریکه واقعاً بشه بدون هیچ تغییری در کد با این کد ایمیل فرستاد.
    بهش نیاز فوری دارم ولی هر کدی رو نوشتم جواب نمیده.
    با تشکر فراوان از شما...

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    نقل قول نوشته شده توسط jeivid مشاهده تاپیک
    دوستان بنده در کد
    smtp.Credentials = new NetworkCredential("username", "secret")
    مشگل دارم وقلی می خوام قسمت NetworkCredential را بزنم اصلا همچین کدی در آن ذخیره نشده و پیام خطا میده
    ممنون میشم کمکم کنید
    يعني چي؟؟ كمي بيشتر توضيح بديد.

  8. #88

    ایجاد اکانت در میل سرور با کد

    با سلام و ضمن تشکر از دوستان سوالی داشتم
    می خوام کاربران ایمیل در سایتم بتونن اکانت ایجاد کنن ! یعنی به کدی نیاز دارم که با میل سرور ارتباط برقرار کنه و اکانت جدید ایجاد کنه. با این توضیح که از hmailServer استفاده میکنم.
    قبلاً از همکاری دوستان سپاسگذارم.

  9. #89
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    Unhappy نقل قول: ایجاد اکانت در میل سرور با کد

    نقل قول نوشته شده توسط sr_Hosseini مشاهده تاپیک
    با سلام و ضمن تشکر از دوستان سوالی داشتم
    می خوام کاربران ایمیل در سایتم بتونن اکانت ایجاد کنن ! یعنی به کدی نیاز دارم که با میل سرور ارتباط برقرار کنه و اکانت جدید ایجاد کنه. با این توضیح که از hmailServer استفاده میکنم.
    قبلاً از همکاری دوستان سپاسگذارم.
    اين سوال منم هست. كسي از چگونگي انجامش اطلاع داره؟

  10. #90

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    سلام دوستان عزیز
    کد مربوط به دریافت ایمیل در asp.net رو کسی داره؟؟؟

  11. #91

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    كسي نيست؟؟؟

  12. #92
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    چند تا سوال
    smtp آیا ip ای که از طریق هاست بهش می رسیم
    این جوری فهمیدم که user و pass خودمونو باید بهش بدیم آخه پسورد خودمونو چرا؟؟ غیر منطقیه

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار Alghoochi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    C:\Windows
    پست
    390

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    نقل قول نوشته شده توسط shocraneh مشاهده تاپیک
    چند تا سوال
    smtp آیا ip ای که از طریق هاست بهش می رسیم
    این جوری فهمیدم که user و pass خودمونو باید بهش بدیم آخه پسورد خودمونو چرا؟؟ غیر منطقیه
    smtp آدرسی ایه که شما باید برای ارسال ایمیل از اون استفاده کنید. مثلا smtp گوگل smtp.gmail.com
    اگه بدون یوزر و پسورد میشد ایمیل فرستاد هرکسی می تونست از پهنای باند سایت شما استفاده کنه و ایمیل بفرسته

  14. #94
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    نقل قول نوشته شده توسط Alghoochi مشاهده تاپیک
    smtp آدرسی ایه که شما باید برای ارسال ایمیل از اون استفاده کنید. مثلا smtp گوگل smtp.gmail.com
    اگه بدون یوزر و پسورد میشد ایمیل فرستاد هرکسی می تونست از پهنای باند سایت شما استفاده کنه و ایمیل بفرسته
    میل من رو yahoo فرقی نمی کنه smtp مال yahoo باشه یا gmail ( yahoo:smtp.yahoo.comاست ؟؟؟
    ولی آخه من مقاله رو که خوندم این جوری متوجه شدم که بستکی به هاستی داره که ازش استفاده می کنی و دوستمون راهحل هم برای رسیدن به اون ip ارائه داده بود ؟؟؟
    بابت پسورد منظورم اینه که پسورد میل خودم رو بهش بدم یا این پسورد مربوط به یه چیز دیگه میشه ؟؟
    با تشکر فراوان

  15. #95

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    نقل قول نوشته شده توسط shocraneh مشاهده تاپیک
    میل من رو yahoo فرقی نمی کنه smtp مال yahoo باشه یا gmail ( yahoo:smtp.yahoo.comاست ؟؟؟
    ولی آخه من مقاله رو که خوندم این جوری متوجه شدم که بستکی به هاستی داره که ازش استفاده می کنی و دوستمون راهحل هم برای رسیدن به اون ip ارائه داده بود ؟؟؟
    بابت پسورد منظورم اینه که پسورد میل خودم رو بهش بدم یا این پسورد مربوط به یه چیز دیگه میشه ؟؟
    با تشکر فراوان
    دوست عزیز شما روی میل سرور خودت یه ایمیل میسازی مثلا info@yoursite.com , کلمه عبور شما هم میدین 12345
    حالا فقط کافیه واسه یوزر و پسورد اونهاو وارد کنین + نام میل سرور شما یا ادرس ip مربوطه
    موفق باشید

  16. #96

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    با تنظیم یک باره آنها در Web.Config از تنظیم این ویژگی ها در قسمت های مختلف جلوگیری خواهد شد


    کد:
    <configuration> <system.net> <mailSettings> <smtp from="Me@MyCompany.com"> <network host="Your Smtp Server" port="25" userName="send@MyCompany.com" password="PWd1"defaultCredentials="false" /> </smtp> </mailSettings> </system.net> <connectionStrings/> <system.web></configuration>
    نکته قابل توجه در مورد defaultCredentials میباشد که اگر مقدار true داشته باشد userNameو passwordدر نظر گرفته نمیشوند
    ضمن سلام و تشکر از شما دوست عزیز
    میشه لطفاً بگید بعد از ذخیره کردن این اطلاعات در فایل Web.Config چطور اونو فراخونی کنیم ؟
    ممنون

  17. #97

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    گلم خودش اتوماتیک ازینا میخونه

  18. #98

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    نقل قول نوشته شده توسط Saber_Fatholahi مشاهده تاپیک
    گلم خودش اتوماتیک ازینا میخونه
    ممنون
    آیا منظور شما اینه که جای یوزر و پسورد رو تو صفحه خالی بزاریم ؟
    من این کار رو کردم ولی عمل نمی کنه
    میشه لطفاً یه نمونه بذارید ؟
    بازم ممنون

  19. #99

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    عزیز توی کدوم صفحه؟ لطفا واضحتر بگو تا واست توضیحات کافی بدم

  20. #100

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    توی صفحه محتوا
    این قسمت
    Dim smtp As New SmtpClient()
    Dim perm As New System.Net.NetworkCredential("Username", "password")
    smtp.Credentials = perm
    smtp.Send(msg)

    این قسمت
    Dim smtp As New SmtpClient()

    باید آدرس میل سرور نوشته بشه
    و بجای Username و Password هم اطلاعات مورد نیاز
    من اینارو توی وب کانفیگ گذاشتم . حالا می خوام برنامه این اطلاعات رو از اونجا بخونه . می خواستم ببینم اینا رو چطوری تغییر بدم
    بازم ممنون
    موفق باشید

  21. #101

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    سلام دوست من اگه این دو خط
    Dim perm As New System.Net.NetworkCredential("Username", "password")
    smtp.Credentials = perm

    ننویسی خودش اتوماتیک تنظیمات وب کانفیگ می خونه
    موفق باشی

  22. #102

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2


  23. #103

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    ازتون بابت مقاله كاملتون ممنونم
    يه سوال داشتم براي اينكه ايميل ارسالي حتما وارد اينباكس بشه كسي راه حلي نداره؟؟؟

  24. #104
    کاربر تازه وارد آواتار AhoO-sh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    84

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    سلام
    خواهش میکنم کمک کنید
    خیلی وقته که درگیر این موضوعم و وقتم هم داره تموم میشه

    من از این کد برای ارسال ایمیل استفاده میکنم

     
    try
    {
    MailMessage oMailMessage = new MailMessage();
    oMailMessage.IsBodyHtml = true;
    oMailMessage.Priority = MailPriority.Normal;
    oMailMessage.DeliveryNotificationOptions = DeliveryNotificationOptions.Never;
    MailAddress oMailAddress = null;
    System.Text.Encoding.UTF8);
    oMailAddress = new MailAddress("آدرس جی میلم@gmail.com", " ", System.Text.Encoding.UTF8);
    oMailMessage.From = oMailAddress;
    oMailMessage.Sender = oMailAddress;

    oMailAddress = new MailAddress("آدرس گیرنده@yahoo.com");
    oMailMessage.To.Add(oMailAddress);

    oMailMessage.SubjectEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
    oMailMessage.Subject = txtTitleMesage.Text;
    oMailMessage.BodyEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
    oMailMessage.Body = txtMesage.Text;


    SmtpClient oSmtpClient = new SmtpClient("127.0.0.1");
    oSmtpClient.Port = 25;
    oSmtpClient.Credentials = new NetworkCredential("آدرس جی میلم@gmail.com", "پسوردم");
    oSmtpClient.Send(oMailMessage);
    lblMesage.Text = " ایمیل ارسال شد.";
    }
    catch (System.Net.Mail.SmtpException exp)
    {
    lblMesage.Text = exp.ToString();
    }


    در webconfig هم چیزی ننوشتم
    ولی خطای زیر و میده


    System.Net.Mail.SmtpFailedRecipientException: Mailbox unavailable. The server response was: 5.7.1 Unable to relay for Hnvs گیرنده آدرس @yahoo.com at System.Net.Mail.SmtpTransport.SendMail(MailAddress sender, MailAddressCollection recipients, String deliveryNotify, SmtpFailedRecipientException& exception) at System.Net.Mail.SmtpClient.Send(MailMessage message) at ContantUs.btnSend_Click(Object sender, EventArgs e)

    کاربر گرامی، لطفا جهت پاسخگویی آدرس پست الکترونیک یا شماره تماس خود را در متن پیام بنویسید.
    کاربر گرامی، لطفا جهت پاسخگویی آدرس پست الکترونیک یا شماره تماس خود را در متن پیام بنویسید.
    چندین بار هم این مقاله ها و خوندم ولی نفهمیدم
    در ضمن smtp , IIS هم تیک خورده
    دیگه نمی دونم باید چی کار کنم

  25. #105
    کاربر تازه وارد آواتار AhoO-sh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    84

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    من با این کد موفق به ارسال ایمیل شدم

    System.Net.Mail.MailMessage mail = new System.Net.Mail.MailMessage();
    System.Net.NetworkCredential cred = new System.Net.NetworkCredential
    ("Your_Gmail_Account@gmail.com", "Your_Gmail_Password");
    mail.To.Add("To_Address");
    mail.Subject = "This is a test mail message";
    mail.From =
    new System.Net.Mail.MailAddress(Your_Gmail_Account@gma il.com);
    mail.IsBodyHtml = true;mail.Body = "This is a test mail message";
    System.Net.Mail.SmtpClient smtp = new
    System.Net.Mail.SmtpClient("smtp.gmail.com");
    smtp.UseDefaultCredentials = false;
    smtp.EnableSsl = true;
    smtp.Credentials = cred;smtp.Port = 587;
    smtp.Send(mail);

  26. #106

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    سلام و خسته نباشید
    من کدهای فوق را به شکل زیر استفاده کردم


    MailMessage mail = newMailMessage();
    mail.From=newMailAddress("z@yahoo.com");
    mail.To.Add("zh@yahoo.com");
    mail.Subject="This is a mail";
    mail.Body="hello";
    SmtpClient smtp = newSmtpClient("127.0.0.1");
    try
    {
    smtp.Send(mail);
    Label1.Text = "SUCCESSFULL";
    }
    catch (Exception ex)
    {
    Response.Write(ex.Message);
    }

    ولی ذر اولین مرحله خطای زیر را می دهد:
    Failure sending mail.
    ایراد کار من
    با تشکر

  27. #107
    کاربر تازه وارد آواتار moein_sql
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    همدان
    پست
    46

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    سلام.

    اگه بخواهيم محتويات يه فايل متني رو در بدنه ايميل ارسال كنيم چه طور ميشه اين كارو كرد؟

    راهنمايي استفاده از maildefinition class

  28. #108
    کاربر تازه وارد آواتار moein_sql
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    همدان
    پست
    46

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    سلام فهميدم اينطوري :


    public
    void SendMail(string to, string from, string subject, string filename, bool ishtml,Control owrer)
    {
    //define mail var
    MailMessage mail = newMailMessage();
    MailDefinition md = newMailDefinition();
    ListDictionary replacements = newListDictionary();
    SmtpClient smtp;
    //set mail parameters
    md.From = from;
    md.Subject = subject;
    md.BodyFileName = filename;
    md.IsBodyHtml = ishtml;
    md.Priority =
    MailPriority.Normal;
    replacements.Add(
    "<%To%>", to);
    replacements.Add(
    "<%From%>", md.From);
    //prepare mail for send
    mail = md.CreateMailMessage(to, replacements, owrer);
    //send email with existing hostname and user pass
    smtp = newSmtpClient("_hostname");
    smtp.Credentials =
    new System.Net.NetworkCredential("_username", "_password");
    try
    {
    //try to send mail
    smtp.Send(mail);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    //handle error
    tools.LogError("error.txt", this.ToString(), ex);
    }
    }

  29. #109
    کاربر تازه وارد آواتار moein_sql
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    همدان
    پست
    46

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    ضمنا فضاي نام System.Collections.Specialized را هم اضافه كنيد.

  30. #110

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    سلام

    چطوری می تونم ایمیل ارسال شده را چک کنم که رسیده یا نرسیده ؟؟؟
    سعی کردم از خصوصیات Deliveryoption استفاده کنم ولی نشد

  31. #111
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18

    Question نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    سلام
    کسی میدونه توی داتنت 4 چطور میشه ایمیل فارسی فرستاد
    البته ارسال توسط کنترلهای PasswordRecovery و CreateUserWizard که ایمیل رو اتوماتیک میفرستند
    منظورم اینه که توی MailDefinition اون فایل BodyFileName باید چطور باشه؟؟؟
    لطفا هرکی بلده کمک کنه
    خیلی ممنون

  32. #112

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    نقل قول نوشته شده توسط khoshsirat مشاهده تاپیک
    سلام
    کسی میدونه توی داتنت 4 چطور میشه ایمیل فارسی فرستاد
    البته ارسال توسط کنترلهای PasswordRecovery و CreateUserWizard که ایمیل رو اتوماتیک میفرستند
    منظورم اینه که توی MailDefinition اون فایل BodyFileName باید چطور باشه؟؟؟
    لطفا هرکی بلده کمک کنه
    خیلی ممنون
    به توضیح صفحه اول مراجعه کن
    فکر کنم با تلفیق Body و کد Mail.From بشه این کار رو کرد البته با کمی تغییر

  33. #113

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    روش صحیح کار را با کدهای #C در اینجا ذکر می کنم

    ابتدایک تابع تعریف می کنم که کار ارسال پیغام که حاوی title و body و احیانا فایل attach است را به آدرس مشخصی که در پارامتر وردی تابع قرار دارد می فرستد
    مشاهده می فرمایید که برای ارسال ایمیل های فارسی می باست از سیستم UTF8 برای Encoding استفاده کنیم


    protected void sendEmail(string title, string body, string attachedFile, string address)
    {
    MailMessage msg = new MailMessage();
    msg.To.Add(address);
    msg.SubjectEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
    msg.BodyEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
    msg.IsBodyHtml = true;
    msg.Subject = title;
    msg.Body = body;

    string pathFiles = HttpContext.Current.Server.MapPath("~/files/") + attachedFile;
    try
    {
    Attachment attachFile = new Attachment(pathFiles);
    msg.Attachments.Add(attachFile);
    }
    catch (Exception)
    {
    }

    SmtpClient smtp = new SmtpClient();
    smtp.EnableSsl = true;
    smtp.Send(msg);
    }



    توجه داشته باشید که توسط mappath محل فیزیکی فایل را بدست آورده ایم اگر خودتان آدرس فیزیکی فایل را به تابع پاس می دهید این کد را حذف کنید و اگر آدرس مجازی نسبت به ریشه سایت را به تابع پاس می دهید این تابع خودش آدرس فیزیکی فایل را پیدا می کند

    توجه: فرض کرده ام که فایل هایتان در پوشه ای به نام files می باشد.

    ممکن است که گاهی نیاز به attach کردن فایلی به ایمیل داشته باشید و گاهی هم نداشته باشید پس بهتر هست که از این تابع دو override ایجاد کنید. یکی بدون پارامتر برای فایل attach و دیگری با پارامتری برای attach کردن فایل سپس هر موقع که نیاز شد هر کدام ار تابع های مورد نظر را صدا بزنید

    تابعی که پارامتر attachfile نمی گیرد به این صورت هست


    protected void sendEmail(string title, string body, string address)
    {
    MailMessage msg = new MailMessage();
    msg.To.Add(address);
    msg.SubjectEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
    msg.BodyEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
    msg.IsBodyHtml = true;
    msg.Subject = title;
    msg.Body = body;
    SmtpClient smtp = new SmtpClient();
    smtp.EnableSsl = true;
    smtp.Send(msg);
    }


    سوال اینجاست که این ایمیل از طرف چه کسی ارسال می شود

    برای این کار می باستکدهای زیر را در web.config اضافه کنید و به جای * ها پسوردتان را قرار دهید


    <system.net>
    <mailSettings>
    <smtp from="yourmail@gmail.com">
    <network host="smtp.gmail.com" port="587" userName="yourmail@gmail.com" password="123456" />
    </smtp>
    </mailSettings>
    </system.net>


    اگر ویژوال استودیو به تگ هایی که در web.config اضافه می کنید ایراد گرفت یعنی اینکه در جای صحیح قرار نگرفته

    این کدها را باید دقیقا در بین تگ </configuration><configuration> قرار دهید

    نقل قول نوشته شده توسط habedijoo مشاهده تاپیک
    بنظر شما ، این که با این روش میشه به راحتی با آدرس ایمیل دیگران اقدام به ارسال ایمیل نمود، یک ضعف فاحش نیست.

    نقل قول نوشته شده توسط azmoodeh مشاهده تاپیک
    سلام
    این ضعفی هست که توی پروتکل SMTP موجود هست . از طرفی تحقیقات پلیس فدرال آمریکا نشون داده که 85% هرزنامه ها از این طریق ارسال میشن و به همین دلیل موارد رو به IEEE گزارش داده و قراره توی تعاریف جدیدشون برطرف بشه.البته ناگفته نمونه که اکثر ایمیل های جعلی به اینصورت Bulk میشن.
    ممنون از دوست خوبمون برای مقاله اش
    موفق باشید


    همچنین می بینید که شما می بایست در web.config تنظیمات ایمیلتان را انجام داده و حتما پسورد ایمیلتان را هم باید وارد کنید تا بتوانید ایمیلی ارسال کنید. در ضمن تنها نکته غیر امنیتی کدهایی که در بالا نوشته ام (البته برای سادگی این کار را کرده ام و خود شما که همگی استادید و مطوئنم که این مورد را که برای امنیت ذکر می کنم حتما رعایت می کنید ) این هست که پسورد در web.config می باشد و بهتر هست آن را در مد #C تان وارد کنید تا حتی مسئولان هاستتان هم نتوانند به پسوردتان دسترسی داشته باشند و احیانا سو استفاده کنند ولی به یاد داشته باشید که با استفاده از روش دوم (قرار دادن پسورد در کدهای #C) جایی برای تغییر پسورد در سایت قرار دهید چون در روش قبل به راحتی می توانستید پسوردتان را بدون مشکلی عوض کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله محمد متاله : پنج شنبه 07 مهر 1390 در 21:11 عصر

  34. #114

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    با تشكر از آقا بابك بابت لطفي كه به همه علاقه منداي برنامه نويسي كرده.
    من تمام اين مطالب رو متوجه شدم و جواب هم گرفتم ولي يه سوال كه برام گنگ مونده:
    من يه سايت دارم كه ميخوام به بازديد كننده اجازه بدم بهم Email بده و قرار هم نيست كه authenthicate بشه.
    يعني هر كي از راه رسيد و دلش خواست بهم mail بده.
    حالا سوال اينه كه من بازم بايد Smtp.Credentials رو با مثلا username و Passwordخودم پر كنم و طرف وقتي mail ميزنه تو gmail خودم آدرس خودم رو ميبينم با متن بازديد كننده؟

    SmtpClient
    Smtp = newSmtpClient("smtp.gmail.com");
    Smtp.Credentials =
    newNetworkCredential("My Gmail", "My Gmail Password");

    چون كسي حاضر نميشه تو يه سايت نا آشنا username و Password خودش رو وارد كنه و با اون mail بزنه.
    توجه كنيد اساتيد صورت مساله اينه كه من فقط گيرندم و بازديد كننده ها به من mail ميزنن.

  35. #115
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    36

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    سلام
    خیلی ممنونم از مقاله ی بسیار ارزشمند شما
    من خیلی برنامه نویس خوبی نیستم لطفا کمکم کنین
    من از کد های شما در vb.net استفاده کردم اما در خط آخر به مشکل میخوره و Failure sending mail. رو میده:
    Dim mail As New MailMessage()

    mail.From = New MailAddress("yaali1990@yahoo.com")
    mail.To.Add("funali.z8709@yahoo.com")

    mail.Subject = "This is an email"
    mail.Body = "this is the body content of the email."
    Dim smtp As New SmtpClient("dns1.mci.com", 25)
    smtp.Credentials = New NetworkCredential("yaali1990@yahoo.com", "******")
    smtp.Send(mail)
    این کل دستوراتیه که من زدم،البته خط آخر در پرانتز گذاری درسته و اینجا پرانتز در اول خط رفته
    همه ی دستورات در یک button نوشته شده
    لطفا راهنماییم کنید دیوانم کرد!
    آخرین ویرایش به وسیله sali2010 : شنبه 02 مهر 1390 در 22:28 عصر

  36. #116
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    36

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    مشکل رو پیدا کردم،مشکل شرکت اینترنتی ای هست که از آن خدمات می گیرم.پورت های 25 و 587 رو بسته که ادعا میکنه کار ما نیست کار مخابراته! من دیال آپ هم نشد چون این پورت هارو این دفعه خود مخابرات بسته.اگر به این صریحی مطلبی برای دریافت ایمیل از طریق pop3 یا IMAP هست در جریانم بگذارید.
    پورت های کختلف اب سیستم های مختلف برای ارسال ایمیل:
    POP3 - port 110

    IMAP - port 143

    SMTP - port 25

    HTTP - port 80

    Secure SMTP (SSMTP) - port 465

    Secure IMAP (IMAP4-SSL) - port 585

    IMAP4 over SSL (IMAPS) - port 993

    Secure POP3 (SSL-POP) - port 995
    آخرین ویرایش به وسیله sali2010 : چهارشنبه 06 مهر 1390 در 15:41 عصر

  37. #117
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    دلیل استفاده از ip در این خط چیه؟
    Dim smtp As New SmtpClient("127.0.0.1")

    اگر یک توضیحی بدید که در سرور های مختلف این مقدار متفاوت هست و یا ثابته؟

  38. #118
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    23

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    با سلام
    این آی پی یک مقدار ثابت بوده که سیستم را بصورت لوکال در نظر میگیرد

  39. #119

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    دوست عزیز از اینکه زحمت تهیه این مقاله را کشیدیدواقعا سپاسگذارم

  40. #120

    نقل قول: مقاله::مرجع کامل ارسال ایمیل در دات نت 2

    از مقاله بسیار خوبتون ممنونم .فوق العاده بودو خیلی کمک کرد بهم. فقط سوالی که دارم راجب به ارسال ایمیل در رابطه با ویِژگی to.add هست چطور میشه کاری کرد که به چند آدرس ایمیل را ارسال کرد و از چه کنترلی در برنامه برای ذخیره آدرسهای ایمیل استفاده کرد ؟ مثلا کاری مثل send to allانجام داد؟

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •