نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: راست چین کردن Scrollافقی در یک Frame

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728

    راست چین کردن Scrollافقی در یک Frame

    دوستان سلام
    با چه خاصیتی از Frameمیتونم Scrollاین Frameرا راست چین کنم.یعنی اگه refresh شد Scrollافقی از سمت راست شروع بشه؟
    اگه راه حلی به نظرتون میرسه لطفا کمک کنید. :(

  2. #2
    سلام
    ببین با این مثال مشکلت حل می شه!
    البته باید پنجره را کوچک کنی تا اسکرولش ظاهر بشه چون من عرض div رو 650 گذاشتم.
    با احترام

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    ممنون از جوابتون
    اما این به دردم نخورد .من 2 تا عکس میزارم اینجا.اولی کار شماست.دومی اون چیزیه که من میخوام.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    ولی من میخوام وقتی باز میکنیم اینطور باشه:

  5. #5
    شما میتونی از تگهای HTML و BODY استفاده کنی
    مثلا :
    <html dir=rtl>
    <body dir=ltr>
    hello
    <body/>
    <html/>

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    از پاسختون خیلی سپاسگزارم.
    اما مشکل اینجاست که من یک treeviewنوشتم که دارای imageاست.با اینکار scrollراست چین می شود .اما همه شکلهای treeviewحذف میشود و دیگر نمایش داده نمی شود.میتونیم برای اینکه این imageها پاک نشه کاری کنیم؟ :cry:

  7. #7
    مثل قبل اگر میشه سورستون رو بفرستین یا از تصاویر استفاده کنید ممنون میشم !

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    ببینید من یک چنین شکلی دارم :
    (البته scrollآن سمت چپه.برای اینکه شکلها واضح بشه خودم scrollرا سمت راست کشیدم:)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    حالا وقتی dirرا rtl کردم scrollبه سمت راست میره اما شکلها دیگه نمایش داده نمیشود:

  10. #10
    خب شکلهاتون رو داحل یک جدول (TABLE) بذارید و اون تو dir=ltr استفاده کنید !

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    خوشبختانه خودم جوابشو پیدا کردم.اینجا جوابشو می نویسم تا هر کی خواست استفاده کنه:
    با یک اسکریپت درست میشود.

    <script language="vbscript">
    function test
    window.scrollTo 200,0
    end function
    </script>

    حالا در قسمت body رویداد onloadرا مساوی این تابع میذاریم و درست میشه! :lol: :wink:

تاپیک های مشابه

  1. غیر فعال کردن Scrollدر MDIForm
    نوشته شده توسط tandis1882 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مرداد 1386, 09:57 صبح
  2. خنثی کردن عمل Scrollدر یک DBGrid؟
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 تیر 1386, 12:40 عصر
  3. مشکل با Frame ها
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 20:36 عصر
  4. scroll یکی از گرید ها و scrollشدن 2 تا گرید
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1385, 09:23 صبح
  5. ایجاد scrollدر repeater
    نوشته شده توسط eshaghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1385, 07:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •