نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل در وصل شده به DB !

  1. #1

    Question مشکل در وصل شده به DB !

    ببینید من میخوام connection string رو طوری تغییر بدم که بتونم از رو یه کامپیوتر دیگه تو یه شبکه داخلی که بصورت workgroup همدیگه رو میبینند به دیتابیس (که رو یه کامپیوتر دیگس)وصل شم ! لطفا بگید چی کار کنم ؟؟

    asp.net 2.0
    C#‎
    sqlserver 2000

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    همدان
    پست
    336
    فرقی نمیکنه،به جای اینکه در قسمت Server لوکال هاست خودت یا اسم سرور Sql لوکال خودت رو بدی،اسم سرور Sql اون یکی کامپیوتر رو بده

  3. #3

    Wink نمونه ConnectionString

    دوست عزیز خیلی سر راست و مستقیم یک نمونه connectionString را اینجا برایتان می گذارم:
    string
    cnnString = "Provider=SQLOLEDB;Data Source=YourserverName;User "ID=YourID(That define in DB);Initial Catalog=The DB name


  4. #4
    یعنی چی ؟؟ ببین اسم اون کامپیوتر مثلا station1 و sqlserver به صورت local رو اون نصب شده و ویندوز هر دومون هم xp ! حالا توی آدرس سرور چی باید بزنم !؟؟
    من اسم اون کامپیوتر رو زدم نشد ! آپی اون رو هم زدم نشد !

    ممنون !!

  5. #5
    چی شد؟؟ کارمون گیره !!
    ممنون میشم از دوستان اگه یه F1 به ما بدن !

  6. #6
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    نقل قول نوشته شده توسط cactuskhan مشاهده تاپیک
    چی شد؟؟ کارمون گیره !!
    ممنون میشم از دوستان اگه یه F1 به ما بدن !
    این مطلب بارها تو سایت مطرح شده
    من نمونه کد گذاشتم بگرد پیدا میکنی همچنین توضیحاتش را هم کامل دادم
    موفق باشید
    مهدی کیانی

  7. #7
    سلام. برای اینکه بتونی دستور صحیح و کامل اتصال به بانکی که در کامپیوتر دیگری در شبکه قراردارد اول با استفاده از ویزارد خود سی شارپ درقسمت ServerExplorer----> DataConnection یک Connection به Database مورد نظر ایجاد کن و بعد Connection String ساخته شده توسط خود سیستم را درکد برنامه ات کپی کن !

  8. #8

    Cool

    نقل قول نوشته شده توسط cactuskhan مشاهده تاپیک
    یعنی چی ؟؟ ببین اسم اون کامپیوتر مثلا station1 و sqlserver به صورت local رو اون نصب شده و ویندوز هر دومون هم xp ! حالا توی آدرس سرور چی باید بزنم !؟؟
    من اسم اون کامپیوتر رو زدم نشد ! آپی اون رو هم زدم نشد !

    ممنون !!

    روی کامپیوتر سرور باید sql رو بصورت سروری (client+server) نصب کنید و نه لوکالی
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط jeeveh مشاهده تاپیک
    دوست عزیز خیلی سر راست و مستقیم یک نمونه connectionString را اینجا برایتان می گذارم:
    string
    cnnString = "Provider=SQLOLEDB;Data Source=YourserverName;User "ID=YourID(That define in DB);Initial Catalog=The DB name



    عزیز جان در برخی شبکه ها این خطا میاد:
    The word ' Provider' is not suported یا یه چیزی شبیه به اون. این کلمه کلیدی قابل شناسایی نیست.

  10. #10
    احتمال داره سرور یا component بانک روی اون دستگاه نصب نباشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار jeus
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    لباسام
    پست
    317
    با آی پی هم میشه اینکارو کرد ؟
    من فکر کنم بشه IP کامپیوتر را بده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •