نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اشکال در شمارش رکورد تکراری

  1. #1

    اشکال در شمارش رکورد تکراری

    با عرض سلام
    من در برنامه هنگام عضو گیری باید چک کنم که شخصی دو بار ثبت نام نکند پس باexecutescaler تعداد رکوردها با مشخصات ورودی را شمارش می کنم اگر تعداد صفر بود پس اجازه ثبت می دهم
    در برنامه ذیل تعدادهر رکورد با مشخصات یکسان که ذخیره شده باشد را صفر بر می گرداند لطفا اشتباه من را بگویید
    private void button3_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    int counter;
    string st1,st2;
    SqlConnection sqlcon1;
    label18.Text="";
    sqlcon1 = new SqlConnection("server=;database=ajans;Integrated Security=True;");
    sqlcon1.Open();
    SqlCommand com1 = new SqlCommand();
    st1="select count(*) from customer where fname='" + fname.Text + "' and lname='" + lname.Text + "'"+
    " and tel='" + tel.Text + "' and mobile='"+ mobile.Text+"' and address='"+ address.Text + "'";
    com1.Connection=sqlcon1;
    com1.CommandText=st1;

    Int32 count = (Int32)com1.ExecuteScalar();

    string strn = System.Convert.ToString(count);
    label18.Text=strn;

    if (count==0)
    {
    SqlConnection sqlcon2;
    sqlcon2 = new SqlConnection("server=;database=ajans;Integrated Security=True;");

    sqlcon2.Open();

    st2 = "insert into customer (fname,lname,tel,mobile,address) values (' " + fname.Text + " '," +
    " ' " + lname.Text + " ' , ' " + tel.Text + " ',' " + mobile.Text + " ',' " + address.Text + " ' )";
    if (sqlcon1.State == ConnectionState.Closed){
    SqlCommand com2=new SqlCommand();
    com2.Connection = sqlcon2;
    com2.CommandText = st2;
    com2.ExecuteNonQuery();
    sqlcon2.Close();
    }
    }

    }

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    نقل قول نوشته شده توسط eshaghi مشاهده تاپیک
    با عرض سلام
    من در برنامه هنگام عضو گیری باید چک کنم که شخصی دو بار ثبت نام نکند پس باexecutescaler تعداد رکوردها با مشخصات ورودی را شمارش می کنم اگر تعداد صفر بود پس اجازه ثبت می دهم
    در برنامه ذیل تعدادهر رکورد با مشخصات یکسان که ذخیره شده باشد را صفر بر می گرداند لطفا اشتباه من را بگویید
    private void button3_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    int counter;
    string st1,st2;
    SqlConnection sqlcon1;
    label18.Text="";
    sqlcon1 = new SqlConnection("server=;database=ajans;Integrated Security=True;");
    sqlcon1.Open();
    SqlCommand com1 = new SqlCommand();
    st1="select count(*) from customer where fname='" + fname.Text + "' and lname='" + lname.Text + "'"+
    " and tel='" + tel.Text + "' and mobile='"+ mobile.Text+"' and address='"+ address.Text + "'";
    com1.Connection=sqlcon1;
    com1.CommandText=st1;

    Int32 count = (Int32)com1.ExecuteScalar();

    string strn = System.Convert.ToString(count);
    label18.Text=strn;

    if (count==0)
    {
    SqlConnection sqlcon2;
    sqlcon2 = new SqlConnection("server=;database=ajans;Integrated Security=True;");

    sqlcon2.Open();

    st2 = "insert into customer (fname,lname,tel,mobile,address) values (' " + fname.Text + " '," +
    " ' " + lname.Text + " ' , ' " + tel.Text + " ',' " + mobile.Text + " ',' " + address.Text + " ' )";
    if (sqlcon1.State == ConnectionState.Closed){
    SqlCommand com2=new SqlCommand();
    com2.Connection = sqlcon2;
    com2.CommandText = st2;
    com2.ExecuteNonQuery();
    sqlcon2.Close();
    }
    }

    }
    مگه هر کاربر یه یوزر نیم جدا نداره ؟ پس چه نیازی هست که تمام فیلد ها چک بشن ؟
    در ضمن مشکلتون را واضح تر بگین
    انتظار ندارین که دوستان کد شما را تو دات نت بنویسن و خطا یابی کنند براتون؟
    پس بگین کجا و چه خطایی میده ؟
    موفق باشید
    مهدی کیانی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    مطئنی بار اول تو همین db درست ذخیره شده؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •