نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تشخیص اسم کنترل در EventHandler

  1. #1

    تشخیص اسم کنترل در EventHandler

    من یک EventHandler دارم که می خواهم در صورت اتفاق افتادن Event یک سری از کنترل ها این تابع اجرا بشود . حال می خواه در داخل EventHandler بفهمم که کدام کنترل این EventHandler را اجرا کرده است . لطفا کمکم کنید !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    غالبا EventHandler یک خاصیت بنام sender دارند که که حاوی کنترل ایجاد کننده رویداد است

  3. #3
    درست میفرمائید ولی اون فقط نوع کنترل رو مشخص می کنه نه اسم اون رو .

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط mahdishojaee مشاهده تاپیک
    درست میفرمائید ولی اون فقط نوع کنترل رو مشخص می کنه نه اسم اون رو .
    یک آبجکت از نوع کنترل مورد نظر بسازید و sender را به آن نوع تبدیل کنید !
    به همه خاصیت ها از جمله نام دسترسی خواهید داشت.

  5. #5
    خلاصش میشه این:

    MessageBox.Show(((Control)sender).Name);

تاپیک های مشابه

  1. چطور میشه یه رویداد رو فراخوانی کرد با EventHandler ؟؟
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 09 مهر 1384, 12:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •