نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: ادیتور متن

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_kz
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    31

    Red face ادیتور متن

    من دنبال یک ادیتور متن ساده می گردم. تقریبا همه تاپیک های مربوط به ادیتور متن ها رو توی این سایت دیدم ولی چیزی دستگیرم نشد.
    چطوری می تونم توی یک صفه ASP یه ادیتور متن بذارم؟؟

    لطفا راهنماییم کنید..ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hector2000
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    پرشین ساینس
    پست
    227
    در asp کار دشواری است وتقریبا بدردنخور.ولی اگر خواستی من کد جاوای این ادیتور را دارم

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_kz
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    31

    Red face Mer30

    نقل قول نوشته شده توسط hector2000 مشاهده تاپیک
    در asp کار دشواری است وتقریبا بدردنخور.ولی اگر خواستی من کد جاوای این ادیتور را دارم
    ممنون میشم اگر این کارو بکنید.. hamid_kz@yahoo.com

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hector2000
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    پرشین ساینس
    پست
    227
    البته شاید بهتر باشه من منظور دقیق شما را بپرسم.
    منظور شما ادیتوریست که مثلا فایلهای txt را بگیرد و بتوانه ان ها را تغییر دهد؟مانند note pad?
    من منظورم ادیتور متن قابل استفاده برای دریافت متن از کاربر است(برای مثال در همین سایت.در قسمت پاسخ شما یک ادیتور برای دریافت متن پیشرفته دارید)

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_kz
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    31
    سلام ممنون که وقت گذاشتین.. من منظورم دقیقا ادیتوری شبیه همین ادیتور پایین صفح است.. می خوام برای ادمین سایت یه وبلاگ درست کنم توی سایت خودش که بتونه مطلبش رو آپدیت کنه... FCKEditor خیلی امکاناتش زیاده دکمه Save و New و... داره مثل word!! نمی خوام خیلی پیشرفته باشه... ممنونم

  6. #6
    ادیتور مناسبی که بی دردسر باشه و تمام احتیاجات شما رو تحت پوشش قرار بده HTMLArea هست . لینکی ازش تو ذهن ندارم ولی در همین سایت و گوگل جستجو کنید به نتایج خوبی خواهید رسید . ضمناً نسخه‌ی فارسی شده‌اش هم وجود داره که اتفاقاً اون هم در همین سایت معرفی شده .

    موفق باشید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hector2000
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    پرشین ساینس
    پست
    227
    اتفاقا این ادیتور من هم fckeditor است ولی خودم یک خورده دستکاریش کردم
    زبانش را بصورت پیش فرض فارسی کردم و یکسری امکاناتش را هم برداشتم(مثل save,newو...).فایل را دانلود کن و توسط برنامه iis اجرا کن(فایل editor.asp را اجرا کن)
    البته باید کل پوشه را در wwroot کپی کنی.
    ببخشید دیر جواب دادم.
    موفق باشی

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_kz
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    31
    هکتور جان برام ایمیلش کردی؟؟ چون من ندیدم کجا گذاشتی... به دستم نرسیده میشه دوباره زحمتشو بکشی؟ ببخشید...شرمنده ات هستم...زدی تو خال!

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_kz
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    31
    مرسی هکتور جان..مرسی...خیلی عالی بود.. واقعا ممنون

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_kz
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    31
    هکتور جان .. ولی این زبانش پیش فرض فارسی نیست... دکمه save و new هم داره... چه کار کنم؟ بازم ممنون...

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hector2000
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    پرشین ساینس
    پست
    227
    من باز مجدد بخش زیادی از دکمه هایش را از کار انداختم ولی زبان پیش فرضش فارسی است.
    اگر اینطور نبود می بایستی در control panel زبان فارسی را فعال کنی.
    من لینک قبلی را پاک کردم و این لینک جدید را می گذارم.
    فایل editor.asp را اجرا کن.
    http://rapidshare.com/files/45425791/editor.zip.html

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_kz
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    31
    مرسی هکتور جان...ممنونم...

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499
    کسی در مورد نصب و راه اندازی این ادیتورها توضیح نمیده؟

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_kz
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    31
    نقل قول نوشته شده توسط mp2009 مشاهده تاپیک
    کسی در مورد نصب و راه اندازی این ادیتورها توضیح نمیده؟
    سوالت خیلی کلیه...دقیقا با چه قسمتیش مشکل داری؟؟؟
    این فایل رو بعد از دانلود unzip کن و کلش رو کپی کن روی سرور وفایل editor.asp رو اجرا کن...اگه مشکل خاصی هست بگو..

  15. #15
    نقل قول نوشته شده توسط hamid_kz مشاهده تاپیک
    سلام ممنون که وقت گذاشتین.. من منظورم دقیقا ادیتوری شبیه همین ادیتور پایین صفح است.. می خوام برای ادمین سایت یه وبلاگ درست کنم توی سایت خودش که بتونه مطلبش رو آپدیت کنه... FCKEditor خیلی امکاناتش زیاده دکمه Save و New و... داره مثل word!! نمی خوام خیلی پیشرفته باشه... ممنونم
    توی FCKEditor یه فایل هست به نام fckconfig.js که می تونی بری و از قسمت FCKConfig.ToolbarSets هر قسمت از منو رد که نمی خوای برداری
    یه فایل fckconfig.js واست می زارم که Save وNew رو حذف کردم.
    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16
    نقل قول نوشته شده توسط mp2009 مشاهده تاپیک
    کسی در مورد نصب و راه اندازی این ادیتورها توضیح نمیده؟
    در مورد نصب fckeditor یه سر به اینجا بزنی بد نیست
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=46843

  17. #17
    هر چه قدر که بگردی چیزی پیدا نمیکنی، من خودم همین مشکل رو داشتم و آخرش خودم دست به کار شدم و یدونه نقلیشو برا خودم نوشتم. من smiler برام مهم بود...

    توی جاوا اسکریپت با یک function مثل این میشه این کار رو کرد

    function BigGrin(form) {
    text =form.body.value;
    form.body.value = text + " :d "
    }
    حالا کافیه یک image تو صفحه بذاری و توی onclick اسم فرم رو بفرستی
    onclick="return BigGrin(form_name);

  18. #18
    سلام . دوست من ، لینک یک ادیتور خیلی کامل رو برات گذاشتم بردارد.
    http://www.kheybar.info/files\imani\java_code/richtext.rar
    این یک ادیتور است که من از اینترنت گرفتم و طبق نیاز خودم اصلاح کردم.
    این صفحه چیزی رو ذخیره نمیکنه . باید در یک آدرس از صفحه قرار بدی و در هر صفحه ای که نیاز به ویرایش متن داشتی اون رو فراخوانی کنی.
    حالا دانلود کن اگر به دردت خورد و سوالی داشتی من در خدمتم.

  19. #19

    نقل قول: ادیتور متن

    من برای یک سایت احتیاج به یک ادیتور متن که بتونه عکس اضافه کنه دارم ممنون میشم اگه یکی اطلاعاتی درموردش بهم بده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •