نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: یه سوال در مورد messageBox

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    پست
    49

    یه سوال در مورد messageBox

    من چطور میتونم بگم که اگر دکمه cancel درmessageBox کلیک شدmessageBox بسته نشودو باز بماند

    (if(FMessegeBox.FarsiMessegeBox.Show() == System.Windows.Forms.DialogResult.Cancel

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    دوست عزیز فکر نکنم همچین کاری را بشود انجام داد اگر منظور شما پیغامی است تا وقتی کاربر ان را ok نکند برنامه باید ان را نمایش دهد برای این کار شما این کار را داخل یک حلقه قرار دهید تا ان قدر به کاربر نمایش بدهد تا ان را ok کند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط izadi مشاهده تاپیک
    من چطور میتونم بگم که اگر دکمه cancel درmessageBox کلیک شدmessageBox بسته نشودو باز بماند

    (if(FMessegeBox.FarsiMessegeBox.Show() == System.Windows.Forms.DialogResult.Cancel
    خب اگر اینطوریه اصلاچرا دگمه کنسل را نشان میدید؟ یک دایالگ با اوکی باتن بس نیست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jeus
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    لباسام
    پست
    317
    اینم حرفیه

تاپیک های مشابه

  1. messagebox در دلفی
    نوشته شده توسط lajevardi106 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 28 تیر 1396, 23:33 عصر
  2. فارسی کردن دکمه های messagebox
    نوشته شده توسط barati_1367 در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 02 آذر 1393, 20:21 عصر
  3. Right to Let کردن متن عنوان MessageBox
    نوشته شده توسط babak23 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 14 دی 1386, 23:36 عصر
  4. درخواست : یه Messagebox ی میخواهم که کاربر نتونه بیشتر از 7 کاراکتر وارد کنه
    نوشته شده توسط hp1361 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 18:47 عصر
  5. کلیدهای فارسی برای MessageBox
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1385, 19:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •