نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: استفاده از یک webservice

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    استفاده از یک webservice

    سلام به همه
    من دارم یک فروشگاه اینترنتی طراحی میکنم ، با بانک سامان قرارداد بستم و اون ها آدرس یک webservice رو به من دادن با توضیحات در باره متد هاش ،‌ البته در این webservice از soap استفاده شده ، من باید یک سری اطلاعات رو به صورت post برای اون ها بفرستم و اون ها هم یک سری اطلاعات رو به صورت post برای من بر میگردونن ، مشکل این جاست که من کار با webservice رو بلد نیستم و از شما کمک می خوام .
    ممنون میشم اگه کمک کنید ،‌ چون اگه زود تر کار رو تحویل ندم جریمه می شم .
    موفق باشید

  2. #2
    سلام.خوش آمدید به برنامه نویس
    قبل از هر کاری قوانین را مطالعه کنید.
    قبل از عنوان کردن سوال در مورد آن جستجو کنید.
    جواب شما:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=47079

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    این رو خونده بودم

    خیلی ممنون از توجه شما ، ولی من جستجو کرده بودم و این تاپیک رو هم خونده بودم ، ولی کمکی نکرد

  4. #4
    ولی من جستجو کرده بودم و این تاپیک رو هم خونده بودم ، ولی کمکی نکرد
    این پست رو بخونید:(پست شماره 5 )
    ولی من جستجو کرده بودم و این تاپیک رو هم خونده بودم ، ولی کمکی نکرد

    اینجا دقیقا طرز استفاده از یک وب سرویس و وب متدهاش یا به عبارتی consume کردن وب سرویس توضیح داده شده.

    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068
    نقل قول نوشته شده توسط reza_rad مشاهده تاپیک
    این پست رو بخونید:(پست شماره 5 )
    ولی من جستجو کرده بودم و این تاپیک رو هم خونده بودم ، ولی کمکی نکرد

    اینجا دقیقا طرز استفاده از یک وب سرویس و وب متدهاش یا به عبارتی consume کردن وب سرویس توضیح داده شده.

    موفق باشید
    آقا واقعا ممنون ، من تازه کار هستم ، ممکنه لینک ای پستی رو که فرمودید ( پست شماره 5 ) رو مرحمت فرمایید
    ببخشیدا

  6. #6

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    ادامه

    من این کار رو کردم و در فولدر App_WebReferences دو تا فایل به نام های ReferencePayment.discomap و ReferencePayment.wsdl اضافه شد ، حالا باید چی کار کنم ؟

  8. #8
    اینجا رو بخونید:

    پس از انتخاب url وب سرویس یک نام به آن نسبت دهید این نام در واقع نام کلاسی است با عنوان proxy class که برای ارتباط با وب سرویس از طریق برنامه ی شما بکار می رود.

    حال شما می توانید از متدهای وب سرویس خود در برنامه استفاده کنید.
    این کد یک نمونه برای مثال است :

    private SSO.SSO sso = new WebLoginControl.SSO.SSO();
    UserId_int=sso.get_user_id(UserName_txt.Text,Passw ord_txt.Text);


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068
    آقا خیلی ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    آمن موزش گام به گام وب‌سرویس رو سایتم گذاشتم می تونی مراجعه کنی ببینی بدردت می خوره.
    اگر سئوالی هم داشتی می تونی بپرسی

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از یک webservice
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 تیر 1386, 14:25 عصر
  2. مشکل در webservice
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 تیر 1386, 17:00 عصر
  3. برنامه من در لحظه گرفتن اطلاعات از webservice هنگ می کنه
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1385, 10:10 صبح
  4. مشکل هنگام آپلود webservice
    نوشته شده توسط OlympicTelecom در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 23:16 عصر
  5. یک سوال درمورد WebService ها
    نوشته شده توسط Majid2003 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 شهریور 1382, 17:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •