نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: من وقتی برنامه ام را اجرا می کنم ارور file is locked

  1. #1

    من وقتی برنامه ام را اجرا می کنم ارور file is locked

    سلام دوستان
    من وقتی برنامه ام را اجرا می کنم ارور file is locked را میدهدو بعضی وقتها هم ارور table is busy را میدهد.

  2. #2
    کی؟
    در چه حالتی؟
    از چی استفاده کردی؟
    اینطوری که سوال پرسیدی کسی نمیتونه حدس بزنه مشکلت چیه
    You never know what you can do until you try

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط mzjahromi مشاهده تاپیک
    کی؟
    در چه حالتی؟
    از چی استفاده کردی؟
    اینطوری که سوال پرسیدی کسی نمیتونه حدس بزنه مشکلت چیه
    در یک فرمم هز فرم های دیگر هم استفاده می کنم و قتی به application یکی از فرم ها می رسد این ارور را می دهد. از پارادکس استفاده میکنم.این هم ارور:

    ---------------------------
    Debugger Exception Notification
    ---------------------------
    Project Project5.exe raised exception class EDBEngineError with message 'File is locked.
    Table: D:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\BORLAND SHARED\DATA\HOSOR.DB
    User: sun'. Process stopped. Use Step or Run to continue.
    ---------------------------
    OK Help
    ---------------------------

  4. #4
    DataBaseDesktop رو باز نکردی یا با برنامه دیگری این فایل رو Exclusive باز نکردی؟

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط ghabil مشاهده تاپیک
    DataBaseDesktop رو باز نکردی یا با برنامه دیگری این فایل رو Exclusive باز نکردی؟
    نه هیچ کدام را باز نکردم

تاپیک های مشابه

  1. قفل کردن موس وکیبورد Locked Mouse & Keyboard
    نوشته شده توسط Plus.Plus در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1384, 15:47 عصر
  2. Locked و TextBox
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مهر 1384, 08:56 صبح
  3. record locked by another : User Name
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1384, 15:17 عصر
  4. این دیگه چیه؟ too many record are locked
    نوشته شده توسط aliasghar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1383, 18:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •