نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: خواندن XML با DataSet و انجام SELECT بر روی آن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jeus
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    لباسام
    پست
    317

    خواندن XML با DataSet و انجام SELECT بر روی آن

    با سلام خدمت همه دوستان
    من در تاپیک قبلیم نحوه خواندن XML و ذخیره آن را در DataSet یاد گرفتم حالا یه سدوال از شما دارم و اون اینکه میشه روی دیتا ست command ارسال نمود و SELECT و باقی دستورات را روش انجام داد ؟

  2. #2

    Post

    اگر منظورت از command انجام دستوراتی بر روی دیتاست بدون اتصال به دیتاسورس باشد. خود دیتاست متدهایی دارد از قبیل select, createview, ...
    اگر هم که می خواهی دستورات بر روی دیتاسور انجام شود system.data.sqlclient.sqlcommand برای اسکیول سرور می باشد.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  3. #3
    البته از compute هم میتونی استفاده کنی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط rahman_ramin مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همه دوستان
    من در تاپیک قبلیم نحوه خواندن XML و ذخیره آن را در DataSet یاد گرفتم حالا یه سدوال از شما دارم و اون اینکه میشه روی دیتا ست command ارسال نمود و SELECT و باقی دستورات را روش انجام داد ؟
    http://www.google.com/search?q=XQuery
    http://www.google.com/search?q=XPath

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط Mrs.Net مشاهده تاپیک
    البته از compute هم میتونی استفاده کنی
    compute ???

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jeus
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    لباسام
    پست
    317
    به خدا من ناشیم لطف کنید با زبان ساده تر برام توضیح دهید
    اگه سورس هم برام بگذارید که دیگه چه بهتر
    من میخواهم وقتی XML.writexml(String path); بعد از خواندن xml بتونم بر روی اطلاعاتی که در دیتاست قراردارند دستورات sql مانند SElECT و ORDERBY و غیره را انجام دهم .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    دوست عزیز این دستورات را نمی توانی داخل دیتاست انجام دهی اما با bindingsource یا dataview می توانی بیشتر ان کارها را شبیه سازی کنی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار jeus
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    لباسام
    پست
    317
    فهمیدم چی شد اما اگه یک سورس کوچیک برام بگدارید دیگه فول میشم .

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    compute ???
    بعد ار اینکه داخل دیتاست لواد کردند میتونند با این فانکش هم رکورد مورد نظرشون انتخاب کنند.
    درست میگم؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط Mrs.Net مشاهده تاپیک
    بعد ار اینکه داخل دیتاست لواد کردند میتونند با این فانکش هم رکورد مورد نظرشون انتخاب کنند.
    درست میگم؟
    من نفهمیدم که داشتید در مورد چی حرف میزنید. احتمالا درست میگید ولی یکمقداری توضیح بدید که همانچیزی که در فکر شما هست را ما هم بدانیم.

تاپیک های مشابه

  1. آیا امکان ارسال DataSet به صفحه دیگه وجود داره؟
    نوشته شده توسط ClaimAlireza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مرداد 1386, 22:25 عصر
  2. جستجوی یک ردیف از داخل dataset
    نوشته شده توسط safasoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 10:12 صبح
  3. دستور select در dataset
    نوشته شده توسط MOHAMAD4197 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 بهمن 1385, 12:26 عصر
  4. اتصال کریستال 11 به VB.Net از طریق DataSet
    نوشته شده توسط asilverisis در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 شهریور 1384, 23:14 عصر
  5. dataset و xml
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 اردیبهشت 1384, 16:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •