نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کنترل کامپیوترهای متصل به شبکه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    4

    کنترل کامپیوترهای متصل به شبکه

    من سرور دارم و یک شبکه محلی متصل به اینترنت . چگونه می توانم از طریق داشتن ای پی کلاینت ها روشن یا خاموش بودن آنها و یا به اینترنت و شبکه محلی وصل بودن آنها را چک کنم ؟ با تشکر

  2. #2
    ای پی ها رو پینگ کن !
    خیلی ساده .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    در تکمیل فرمایش دوستمان برنامه زیر هم وجود دارد که اینکار را برای شما راحت می کند . برنامه نقلی و بدرد بخوری است! :lol: :wink:

    http://www.angryziber.com/ipscan

  4. #4
    سلام
    داشتم موضوعات را در کامپیوتر مرور میکردم، دیدم به این سوال جواب داده شده ولی جوابها مربوط به دلفی نمیشوند.
    باز گفتم در آینده یکی دنبال این موضوع میگرده یک جواب حسابی داشته باشه بد نیست!
    قدیمها در دلفی5 برنامه زیر همانند ping کار میکرد (حقیقتش از یک جایی برداشته بودمش)، اینجا از توابع API (یا به قول آقای اینپرایز محصور کننده...) استفاده شده و در نتیجه با تغییراتی در همه جا کاربرد داره.
    استفاده کنید و خوش باشید:

    unit FindComp;

    interface

    uses
    Windows, Classes;

    function FindComputers: DWORD;

    var
    Computers: TStringList;

    implementation

    uses
    SysUtils;

    const
    MaxEntries = 250;

    function FindComputers: DWORD;

    var
    EnumWorkGroupHandle,
    EnumComputerHandle : THandle;
    EnumError : DWORD;
    Network : TNetResource;
    WorkGroupEntries,
    ComputerEntries : DWORD;
    EnumWorkGroupBuffer,
    EnumComputerBuffer : array[1..MaxEntries] of
    TNetResource;
    EnumBufferLength : DWORD;
    I, J : DWORD;

    begin

    Computers.Clear;

    FillChar(Network, SizeOf(Network), 0);
    with Network do
    begin
    dwScope := RESOURCE_GLOBALNET;
    dwType := RESOURCETYPE_ANY;
    dwUsage := RESOURCEUSAGE_CONTAINER;
    end;

    EnumError := WNetOpenEnum(RESOURCE_GLOBALNET,
    RESOURCETYPE_ANY, 0,
    @Network,
    EnumWorkGroupHandle);

    if EnumError = NO_ERROR then
    begin
    WorkGroupEntries := MaxEntries;
    EnumBufferLength := SizeOf(EnumWorkGroupBuffer);
    EnumError := WNetEnumResource(EnumWorkGroupHandle,
    WorkGroupEntries,
    @EnumWorkGroupBuffer,
    EnumBufferLength);

    if EnumError = NO_ERROR then
    begin
    for I := 1 to WorkGroupEntries do
    begin
    EnumError := WNetOpenEnum(RESOURCE_GLOBALNET,
    RESOURCETYPE_ANY, 0,
    @EnumWorkGroupBuffer[I],
    EnumComputerHandle);
    if EnumError = NO_ERROR then
    begin
    ComputerEntries := MaxEntries;
    EnumBufferLength:= SizeOf(EnumComputerBuffer);
    EnumError:=WNetEnumResource(EnumComputerHa ndle,
    ComputerEntries,
    @EnumComputerBuffer,
    EnumBufferLength);
    if EnumError = NO_ERROR then
    for J := 1 to ComputerEntries do
    Computers.Add(Copy(EnumComputerBuffer[ J].
    lpRemoteName, 3,
    Length(EnumComputerBuffer[J].
    lpRemoteName) - 2));
    WNetCloseEnum(EnumComputerHandle);
    end;
    end;
    end;
    WNetCloseEnum(EnumWorkGroupHandle);
    end;

    if EnumError = ERROR_NO_MORE_ITEMS then
    EnumError := NO_ERROR;
    Result := EnumError;

    end;

    initialization

    Computers := TStringList.Create;

    finalization

    Computers.Free;

    end.


    در صورت برخورد با هر گونه اشکال خواهشمند است سریع گزارش دهید تا رفع گردد یا گردند!

    موفق باشید ...

  5. #5
    دوست عزیز

    محصور کننده معادل عبارت Wrapper است .

    کاری که شما الان کردی درست کار کردن با API است . اگر کامپوننتی طراحی کنی که این کار رو بدون درگیری با جزئیات برای مشتری انجام بده و کاربر فقط با چند تا اینترفیس ساده سر و کار داشته باشه اونوقت یه محصور کننده برای چند API نوشتی . البته محصور کننده عموما برای اشیا با مولفه های پیچیده بکار میره . مثل محصور کننده های استانداردی که محیط دلفی برای برقراری ارتباط با تایپ لایبراری ها تولید میکنه .
    موفق و سلامت باشی

  6. #6
    سلام

    من که گفتم اینها با API هستند که البته واضح هم هست دیگه ساخت به قول شما محصور... به عهده خودشون!
    لقمه را من نجوم بهتر نیست؟
    به هر حال اگر فکر میکنید اونجوری بهتره از نظر من مشکلی نیست میتونم اینجا کپی کنم یا خودتون زحمتشو بکشید.
    با تشکر به خاطر توضیح تکمیلی دوست :wink: گرامی آقای اینپرایز ...

  7. #7
    با توجه به بحث فوق برای اینکه مشکلی باقی نمونه میتونید به بحث زیر مراجعه کنید:
    http://www.barnamenevis.org/vi...asc&highlight=

    امید است آقای اینپرایز کوتاهی اینجانب را به بزرگواری خودشان ببخشایند، اما این کلمه محصورکننده یک جورهایی قابل هضم نیست! :wink:

    به امید موفقیت شما ...

  8. #8
    آدامس P.K مصرف (!) کن . زود هضم میشه !!!! :twisted:

    :mrgreen:

  9. #9
    با سلام و عرض ادب!!
    آقای اینپرایز، اگر خاطرتون باشه خودتون از دوستان خواسته بودید در این سایت بحث فلسفی نشه!!! پس حالا چرا خودتون...؟؟
    از لحاظ علمی! استفاده از آدامس جهت هضم هر نوع مهضمی مثل استفاده از توابع استاندارد SDK جهت ساخت یک کلید معمولی در محیط دلفی هست!
    من به شما استفاده از نوشیدنیهای مجاز را پیشنهاد میکنم!

    اما از شوخی گذشته، استفاده از کلمه "محصور کننده" به جای Wrapper در واقع جایگزینی یک کلمه غیر فارسی و غیر علمی به جای یک کلمه غیر فارسی و شاید بهتره به این هم بگیم غیر علمی دیگه هست.
    اگر اینجور نگاه کنیم اونوقت کلمه "پیچاننده!" یا "پیچ دهنده!" یا ... هم مجازه! بهتر نیست قبول کنیم گاهی استفاده از کلمه اصلی و البته شاید بی معنی ویا نوشتن مفهوم کلمه بهتر از استفاده از ترجمه های نامفهومه؟
    دو سال پیش تو مجله کامپیوتر ترجمه ای خوندم که در اون کلمات معرکه فراوانی یافت میشد، یکیش "نمایش کلاه خودی" بود!!!!

    موفق باشید ...

  10. #10
    ..موافقم .... :roll:

تاپیک های مشابه

  1. chat کردن با کامپیوترهای متصل به یک شبکه LAN
    نوشته شده توسط MSYNK در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 10:28 صبح
  2. کنترل کامپیوترهای توی شبکه
    نوشته شده توسط sm در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1387, 12:18 عصر
  3. شناسایی کامپیوترهای متصل به شبکه
    نوشته شده توسط Amir_Sharif در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 شهریور 1386, 13:25 عصر
  4. بدست آوردن نام کامپیوترهای متصل به شبکه
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 21 مهر 1385, 14:31 عصر
  5. کنترل کامپیوترهای تحت یک شبکه
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 09 شهریور 1385, 19:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •