نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پیدا کردن رکوردهای تغییر یافته

  1. #1

    پیدا کردن رکوردهای تغییر یافته

    چگونه می توانم رکوردهای تغیر یافته در datagride را پیدا کنم ؟
    سپاسگذارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    داخل دیتاگرید که نمی توانید ولی داخل دیتاتیبل و دیتاست با متد GetChanges می توانید رکرود های تغییر یافته را بدست اورید

  3. #3
    با استفاده از default view هم می شه این کار را کرد

  4. #4
    ghafoori محترم میشه بفرمایید چطور از طریق getchanges میتونم این کار رو بکنم , من می خوام در صورتی که کاربر خیر را بزنه تغییرات را ذخیره نکنم
    ممنونم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    خوب از اول این را می گفتید دیگه لازم به استفاده از getchanges نیست با دو تابع
    AcceptChanges()
    RejectChanges()

    اولی تغییرات را داخل دیتاتیبل تایید می کند دومی کنسل کاربر وقتی قبول کرد اولی را استفاده کن اگر نکرد دومی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار najafzade
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    جنگلهای آمازون
    پست
    209
    ای ول
    باور کنید خیلی به دردم خورد.
    من چون اسم این دستور رو نمی دونستم کلی کد نوشتنم.

    متشکر

  7. #7
    من تونستم از راهنمایی شما استفاده کنم , مرسی , فکر می کنید برای کد کلید cancel باید چه کار کنم من این کد را نوشته ام
    (Call daftar_Load(sender, e
    اما چون در رویداد Form_closing این کد اجرا می شود فرم را پس از باز شدن مجدد می بندد . با این که در زمان کنسل Exit sub هم گذاشته ام.
    با تشکر فراوان

  8. #8
    taghirate rooye datagride rooye data set ham anjam mishe?

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •