نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در pagging

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار farideh_en
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    زنجان
    سن
    43
    پست
    161

    مشکل در pagging

    با سلام
    من یک برنامه ای با #c نوشتم و pagging را انجام دادم و فقط مشکلم در ایجاد button و یا Hyperlink است و می خوام از طریق کد در یک حلقه به تعداد صفحات button و یا Hyperlink ایجاد کنم و در رویداد click یا command به یک متدی را که شامل واکشی رکورد ها از جدول هست پارامتر ها را ارسال کنم و متد را فراخوانی کنم ولی طریقه انجام این کار از طریق کد را نمی دونم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار najafzade
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    جنگلهای آمازون
    پست
    209
    ورژن C#‎ تون چنده؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار farideh_en
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    زنجان
    سن
    43
    پست
    161
    من از VS 2005 استفاده می کنم .من button و یا Hyperlink را ایجاد می کنم ولی نمی دونم چطور از commandname و command استفاده کنم؟

  4. #4
    این کد asp گرید

    <asp:GridView ID="MyGrid" runat="server" AllowPaging="True" AutoGenerateColumns="False"
    CellPadding="3" CssClass="grid" DataKeyNames="NewsId" Width="750px">
    <FooterStyle BackColor="Black" ForeColor="#000066" />
    <Columns>
    <asp:ButtonField CommandName="Select" Visible="False" />
    <asp:ImageField DataAlternateTextField="Active" DataImageUrlField="Active" DataImageUrlFormatString="../images/act{0}.png"
    HeaderText="فعال">
    <ItemStyle CssClass ="be_center" Width="30px" HorizontalAlign ="Center" />
    <HeaderStyle CssClass="GridHeaderText" HorizontalAlign="Center" />
    </asp:ImageField>
    <asp:ImageField DataAlternateTextField="ispic" DataImageUrlField="ispic" DataImageUrlFormatString="../images/act{0}.png"
    HeaderText="تصویر">
    <ItemStyle CssClass ="be_center" Width="30px" />
    <HeaderStyle CssClass="GridHeaderText" HorizontalAlign="Center" />
    </asp:ImageField>

    <asp:BoundField DataField="CreateDdate" HeaderText="تاریخ" >
    <ItemStyle Width="70px" />
    <HeaderStyle CssClass="GridHeaderText" HorizontalAlign="Right" />
    </asp:BoundField>
    <asp:BoundField DataField="newstitle" HeaderText="عنوان" >
    <HeaderStyle CssClass="GridHeaderText" HorizontalAlign="Right" />
    </asp:BoundField>
    <asp:ButtonField HeaderText="حذف تصویر" ButtonType="Image" ImageUrl="../images/del.png" CommandName="Del_pic" >
    <ItemStyle CssClass ="be_center" Width="60px" />

    <HeaderStyle CssClass="GridHeaderText" HorizontalAlign="Center" />
    </asp:ButtonField>
    <asp:ButtonField ButtonType="Image" HeaderText="ویرایش" ImageUrl="../images/run.png" CommandName="Edit_Agahi">
    <ItemStyle CssClass ="be_center" Width="60px" />
    <HeaderStyle CssClass="GridHeaderText" HorizontalAlign="Center" />
    </asp:ButtonField>
    <asp:ButtonField HeaderText="حذف آگهی" ButtonType="Image" ImageUrl="../images/del.png" CommandName="Del_agahi" >
    <ItemStyle CssClass ="be_center" Width="60px" />

    <HeaderStyle CssClass="GridHeaderText" HorizontalAlign="Center" />
    </asp:ButtonField>
    <asp:ButtonField HeaderText="تغییر وضعیت" ButtonType="Image" ImageUrl="../images/change.png" CommandName="Change_stat" >
    <ItemStyle CssClass ="be_center" Width="65px" />
    <HeaderStyle CssClass="GridHeaderText" HorizontalAlign="Center" />
    </asp:ButtonField>
    </Columns>
    <RowStyle CssClass="row_style" ForeColor="#000066" />
    <EditRowStyle CssClass="Selected_row" />
    <SelectedRowStyle CssClass="Selected_row" />
    <PagerStyle BackColor="White" CssClass="FooterCell" ForeColor="#000066" Height="15px"
    HorizontalAlign="Left" />
    <HeaderStyle CssClass="HeadingCell " Font-Bold="False" />
    <AlternatingRowStyle CssClass="Grid_Alternate" />
    </asp:GridView>




    اینم کد کنترل دکمه ها در vb


    Protected Sub MyGrid_RowCommand(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.GridViewCommandEventArgs ) Handles MyGrid.RowCommand
    ' Dim row As GridViewRow = CType(CType(e.CommandSource, Control).NamingContainer, GridViewRow)

    'ID = MyGrid.DataKeys(row.RowIndex).Value
    Dim Dk As DataKey = CType(sender, GridView).DataKeys(e.CommandArgument)
    ID = Dk.Value
    Select Case e.CommandName

    Case "Del_agahi"


    db.Exec_Command("delete from news where NewsID=" & ID)


    Case "Del_pic"



    Dim pic(0) As Byte
    Dim cmd As String = "Update News Set IsPic=0 , newsPic= @newsPic Where newsID= " & ID.ToString
    db.exec_by_Picparam(cmd, pic)

    Case "Change_stat"

    Dim act As Boolean
    Dim dt As DataSet
    dt = db.GetDataset("select active from news where newsid=" & ID)

    act = dt.Tables(0).Rows(0).Item(0)

    If act Then
    db.Exec_Command("update News set active=0 WHERE newsID = '" + ID.ToString + "'")
    Else
    db.Exec_Command("update News set active=1 WHERE newsID = '" + ID.ToString + "'")
    End If

    Case "Edit_Agahi"


    Dim dt As DataSet
    dt = db.GetDataset("select NewsId,Active,Ispic,CreatedDate,NewsTitle,Descript ion,topic from news where newsid=" & ID)

    lbl_temp.Text = dt.Tables(0).Rows(0).Item("NewsId").ToString()
    txtTitle.Text = dt.Tables(0).Rows(0).Item("NewsTitle").ToString()
    Dim strbTopic As StringBuilder = New StringBuilder(dt.Tables(0).Rows(0).Item("topic").T oString())
    strbTopic.Replace("<br>", vbCrLf)
    txtTopic.Text = strbTopic.ToString()
    Dim strbDes As StringBuilder = New StringBuilder(dt.Tables(0).Rows(0).Item("Descripti on").ToString())
    strbDes.Replace("<br>", vbCrLf)
    txtDiscription.Text = strbDes.ToString()
    txtCreatedDate.Text = dt.Tables(0).Rows(0).Item("CreatedDate").ToString( )
    chkActive.Checked = dt.Tables(0).Rows(0).Item("Active").ToString()

    Btn_Edit.Enabled = True
    Btn_Insert.Enabled = False
    Btn_New.Enabled = True


    End Select

    BindData()

    End Sub


تاپیک های مشابه

  1. بهترین روش pagging در استفاده از repeater
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 14:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •