نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: طریقه تشخیص خالی بودن textbox

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار jafari_m246
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    اصفهان-پیربکران
    پست
    69

    طریقه تشخیص خالی بودن textbox

    چطوری می توانیم تشخیص بدهیم که textbox خالی است ؟
    میخواهم اگر یکی از چند textbox ام خالی بود پیغام بدهم که فلان textboxخالی است
    ممنون

  2. #2
    if(textBox1.text=="")
    MessageBox.Show("Error"(;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    دوست عزیز مقدار تمام تکس باکس های فرم را کنترل کن اگر بعضی خالی بود پیغام بده برای کنترل تک تک تکس باکس ها هم لازم نیست اسمشون را بنویسید از می توانید از یک حلقه استفاده کنید

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار jafari_m246
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    اصفهان-پیربکران
    پست
    69
    کد بالا را امتحان کردم ولی خطا می دهد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رها
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    40
    پست
    264

    چک با رشته خالی

    کافیه بنویسید :
    ""== if TextBox1.Text

  6. #6
    میتونی کد زیر رو استفاده کنی ولی اگه تعداد TextBoxها خیلی زیاد باشه ،زیاد جالب نیست
    ""==if textBox1.text
    ;("MessageBox.Show("Error1
    ""==if textBox2.text
    ;("MessageBox.Show("Error2
    ""==if textBox3.text
    ;("MessageBox.Show("Error3
    ..
    .
    .

  7. #7
    private void fname_LostFocus(object sender, System.EventArgs e)
    {
    if (fname.Text=="")
    {
    MessageBox.Show(" لطفا نام را وارد کنید ","خطا");
    fname.Focus();
    }
    }

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران - سعادت آباد
    سن
    42
    پست
    17

    بررسی TextBox

    دوست عزیز برای بررسی کنترل های روی فرم می تونی از حلقه foreach استفاده کنی .

    با این حلقه میتونی بدون نیاز به دونستن اسم کنترل ها همشونو مدیریت کنی .

    موفق باشی .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    میخواهم اگر یکی از چند textbox ام خالی بود پیغام بدهم که فلان textboxخالی است
    رویداد validating تمام textBox ها رو به یک متد (فقط یک متد) انتساب دهید و به کمک پارامتر sender، تشخیص میدیم که کدام textBox بوده که عاری از متن بوده. مثلا رویداد Validating تمام textBox های روی فرم رو به کمک متد زیر، handle می کنیم.

    private void AllTextBoxes_Validating(object sender, CancelEventArgs e)
    {
    if((sender as TextBox).Text == "")
    {
    (sender as TextBox).Focus();
    MessageBox.Show("Please, Input some thing in it...!");
    }
    }


    برای استفاده از متد فوق در حین رویداد Validating برای مثال برای textBox های روی فرم، مثل زیر عمل میکنیم:

    this.textBox1.Validating += new System.ComponentModel.CancelEventHandler(AllTextBo xes_Validating);
    this.textBox2.Validating += new System.ComponentModel.CancelEventHandler(AllTextBo xes_Validating);
    this.textBox3.Validating += new System.ComponentModel.CancelEventHandler(AllTextBo xes_Validating);
    // الی آخر... که بهتره از آرایه ای از textBox ها استفاده بشه.

تاپیک های مشابه

  1. تعداد کاراکترهای TextBox
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:46 عصر
  2. رابطه بین textbox و فرامین SQL
    نوشته شده توسط masoudcarpet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  3. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •