نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: انتقال اطلاعات از بانک اطلاعاتی به دیتاگرید!

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    Question انتقال اطلاعات از بانک اطلاعاتی به دیتاگرید!

    سلام.
    دوستان عزیز من سوال داشتم اگر لطف کنید من را راهنمایی کنید.
    من می خوام در پروژه ای یه مقدار فایل را به اکسس انتقال بدم (که این کار را انجام دادم.) حالا می خوام این فایل ها را از اکسس به فرو برگردونم برای این کار هم از دیتاست استفاده کردم. و به لیست باکس می تونم بیارم ولی می خوام آنها را به دیتاگرید DataGridView منتقل کنم. برای این کار من فقط یک روش را می دونم که اون هم مشکل داره :
    روش :
    dataGrid1.DataBindings.Add(newBinding("DataSource", ds, "NameTable"));

    ولی مشکل این روش اینه که فقط داده ها را نمیاره بلکه تمام اطلاعات را میاره یعنی کل جدول اکسس به همراه نام ستون ها را با خودش میاره !
    حالا از دوستان اگر کسی روشی داره که بتونه فقط داده ها را بیاره و هیچ نوع دستکاری در دیتاگرید فرم انجام نشه من را راهنمایی کنه...
    ضمنا من با C#‎2005 کار می کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    جواب ؟

    چرا کسی من را راهنمایی نمی کنه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خیلی خیلی خیلی فوریه...
    لطف کنید و راهنمایی کنید.

  3. #3
    میتونید نام ستون رو عوض کنید (از محیط Design ) . ضمنا مینونید دیتا ست رو فیلتر کنید و بعد به گرید وصل کنید تا همه اطلاعات رو نمایش نده!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    Question

    نقل قول نوشته شده توسط egoldashraf مشاهده تاپیک
    میتونید نام ستون رو عوض کنید (از محیط Design ) . ضمنا مینونید دیتا ست رو فیلتر کنید و بعد به گرید وصل کنید تا همه اطلاعات رو نمایش نده!
    چطور می شه این کارها را انجام داد ؟

    راستی من روشی می خواستم که یکی یکی داده ها را از بانک اطلاعاتی به دیتا گرید ارسال کنه همون طور که به لیست باکس ارسال می کنه (متوجه می شید؟).

  5. #5
    میتونید با یک کوئری اطلاعات رو از دیتا بیس بخونید ، توی یه دیتا سورس بریزید و به عنوان DataSource برای دیتا گریدتون معرفی کنید.

    برای عوض کردن نام ستونها هم میتونید از مسیر زیر در پراپرتی های گرید عمل کنید:
    1- برای تعیین نام فیلد در دیتا بیس : Columns - DataPropertyName
    2- برای تعیین نام انتخابی شما برای نمایش در سرستون : Columns - HeaderText


    اگه منظورتون چیز دیگه ای هست متوجه نشده ام !

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    لطفا راهنمایی کنید ...

    نقل قول نوشته شده توسط egoldashraf مشاهده تاپیک
    میتونید با یک کوئری اطلاعات رو از دیتا بیس بخونید ، توی یه دیتا سورس بریزید و به عنوان DataSource برای دیتا گریدتون معرفی کنید.

    برای عوض کردن نام ستونها هم میتونید از مسیر زیر در پراپرتی های گرید عمل کنید:
    1- برای تعیین نام فیلد در دیتا بیس : Columns - DataPropertyName
    2- برای تعیین نام انتخابی شما برای نمایش در سرستون : Columns - HeaderText


    اگه منظورتون چیز دیگه ای هست متوجه نشده ام !
    ممنون دوست عزیز از راهنماییتون ولی اگر ممکنه به صورت کد توضیح دهید...
    ببینید من درست متوجه روشتون نشدم ولی روش من اینه که من یه دیتاگرید داخل فرم دارم و یه جدول داخل اکسس. حالا می خوام فقط داده های جدول اکسس را داخل دیتاگرد بریزم یعنی اگر توش لیست بیماران بیمارستان باشه فقط لیست بیماران منتقل بشه و نام ستون ها منتقل نشن به این صورت که اطلاعات ستون اول جدول اکسس بره توی سطر اول دیتاگرد ولی نام ستون ها عوض نشه.
    ممنون می شم به صورت کد توضیح بدید.
    منتظر راهنمایی شما هستم.

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط man_iran مشاهده تاپیک
    اطلاعات ستون اول جدول اکسس بره توی سطر اول دیتاگرد


    متوجه نمیشم؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    Question

    دوست عزیز این بار سعی می کنم به صورت کامل توضیح بدم امیدوارم متوجه بشید...
    ببینید همون طور که گفتم دو تا جدول داریم که یکیش توی اکسس هست و دومی یه دیتاگرید.
    این را هم بگم که تعداد سطرها و ستون های هر دو با هم مساوی هستند.
    حالا برای اینکه جدول اکسس را به دیتاگرید انتقال بدم یه راه است که همون اول اشاره کردم که اشکالش اینه که فقط داده ها را منتقل نمی کنه بلکه تمام جدول را به دیتاگرید انقیاد می ده (مشخصات خود جدول اکسس به همراه نام ستون ها را منتقل می کنه یه جورایی انگار خود جدول اکسس هست).
    ولی من می خوام فقط داده های موجود انتقال پیدا کنند!
    مثلا :
    جدول اکسس :
    name famil sen
    20 مهمدی رضا
    11 رضایی حسن

    جدول دیتاگرید :
    سن فامیل نام

    حالا می خوام اطلاعات یعنی نام و فامیل و سن اشخاص در دیتاگرید منتقل بشن بدون اینکه نام ستون ها هم منتقل یا ادغام بشند به این شکل :

    سن فامیل نام
    20 مهدی رضا
    11 رضایی حسن

    اگر ممکنه راهنمایی کنید (شرمنده خیلی خیلی فوریه !).
    ممنون.

  9. #9
    امیدوارم کمکت کنه
    ولی دو تا جدول نداریم !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    باز نمی شه !!

    نقل قول نوشته شده توسط egoldashraf مشاهده تاپیک
    امیدوارم کمکت کنه
    ولی دو تا جدول نداریم !
    ممنون از راهنمایی...
    ولی ممکنه بگید با چه ورژنی از سی شارپ نوشتید؟ من از 2005 استفاده می کنم و باز نمی کنه!!!
    در مورد اینکه گفتم دوتا جدول داریم اینکه دیتاگرید را هم یه جدول حساب کنید که تمام سطرها و ستون های آن برابر با جدول اکسس باشه ...
    راستی برای اینکه متوجه گفته من بشید یه چیزی دیگه می گم. اگر بخوام همه اطلاعات را نیارم باید چه کار کنم یعنی فقط دو یا سه رکورد مشخص را منتقل کنم.
    ممنون.

  11. #11
    سلام
    من تازه دارم با سی شارپ کار می کنم این تاپیک خیلی کمکم کرد ولی چیزی که هنوز نمی دونم این هست که وقتی مثلا در برنامه بالا اطلاعات را از بانک اطلاعاتی به یک دیتاگرید میریزیم چگونه می شه تغییراتی که در دیتاگیرد می دهیم را در بانک اطلاعاتی ذخیره نماییم
    ممنون

  12. #12
    سلام
    من تازه دارم با سی شارپ کار می کنم این تاپیک خیلی کمکم کرد ولی چیزی که هنوز نمی دونم این هست که وقتی مثلا در برنامه بالا اطلاعات را از بانک اطلاعاتی به یک دیتاگرید میریزیم چگونه می شه تغییراتی که در دیتاگیرد می دهیم را در بانک اطلاعاتی ذخیره نماییم
    ممنون

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    به کمک متد Update از کلاس DataAdapter... در سایت تاحدودی مطلب هست:
    https://barnamenevis.org/search...earchid=493478

  14. #14
    دوست عزیز اگه دقت کنی من تو اکسس 4 تا ستون داشتم ولی سه تا از اونا رو آوردم توی گرید.
    برنامه هم با 2005 نوشته شده!

  15. #15
    ممکنه بگی برای باز کردن پروژه چه اروری میگیری؟

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373
    نقل قول نوشته شده توسط egoldashraf مشاهده تاپیک
    ممکنه بگی برای باز کردن پروژه چه اروری میگیری؟
    دوست عزیز اصلا برنامه اجرایی در برنامه وجود ندارد و در هنگام باز کردن فرم نیاز از آن طریق نیز برنامه اجرایی کار نمی دهد!!!!!
    ممکنه بررسی کنید؟
    ممنون!

  17. #17
    دوست عزیز. چک کردم. مشکلی نبود. به هر حال exe رو هم برات گذاشتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    جستجو...

    ممنون تا حدودی متوجه شد.
    دوست عزیز مثلا ما اطلاعات را از اکسس داخل دیتابیس قرار دادیم حالا برای اینکه داخل آنها بگریم و یه مشخصات خاص را داخل دیتاگرد منتقل کنیم باید چه کار کنیم؟
    مثلا ما داخل یه تکست باکس می نویسیم علی و فقط مشخصات علی را داخل دیتاگرد منتقل می کنیم.
    ممنون می شم جواب این سوالم را هم بدید.

  19. #19
    یه عبارت Where انتهای کوئری خودت اضافه میکنی.

  20. #20
    سلام
    من درست متوجه نشدم که چطوری می شه تغییر ات رو ذخیره کرد . میشه لطف کنید همون برنامه ای رو که نوشتید یه کاری کنید که ذخیره هم بکنه تا من از کدتون متوجه بشم؟
    ممنون میشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •