نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: ساخت یک نیو فولدر با بیسیک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158

    ساخت یک نیو فولدر با بیسیک

    یادمه بیسسیک یک دستوری داره که با md شروع میشه و یک فولدر میسازه اما بقیش یادم نمی یاد کسی این رو میدونه
    درمورد تغیر نام یک پوشه ساخته شده با دستور بالا چی ؟؟

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    366

    سلام

    از طریق توابع داخلی ویژوال بیسیک :
    MkDir "C:\New Folder"
    از طریق توابع API
    Private Declare Function MakeSureDirectoryPathExists Lib "imagehlp.dll" (ByVal lppath As String) As Long
    '---------------------------------------------------'
    MakeSureDirectoryPathExists ("C:\New Folder\")

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط M8SPY_OK مشاهده تاپیک
    از طریق توابع داخلی ویژوال بیسیک :


    از طریق توابع API

    سلام.
    من Basic بلد نیستم، اما میدونم که MakeSureDirectoryPathExists در DbgHelp.dll قرار داره. مایکروسافت از ویندوز 2000 به بعد، این تابع رو از imghelp.dll به dbghelp.dll برد ولی برای حفط Backward Compatibility، تابع مورد نظر در imghelp.dll در حال حاضر، تابع معادل رو در dbghelp.dll صدا میزنه. در نتیجه، توصیه می کنم تا هنگام تعریف تابع، از dbghelp.dll استفاده بشه.

    البته به خاطر داشته باشید، که تابع فوق قادر نیست تا مسیرهایی که از کاراکترهای unicode تشکیل شدن رو ایجاد کنه. اگر شما می خواهید مسیرهای Unicode رو هم پشتیبانی کنید، از SHCreateDirectoryEx در shell32.dll استفاده کنید.

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط majjjj مشاهده تاپیک
    یادمه بیسسیک یک دستوری داره که با md شروع میشه و یک فولدر میسازه اما بقیش یادم نمی یاد کسی این رو میدونه
    درمورد تغیر نام یک پوشه ساخته شده با دستور بالا چی ؟؟
    این کد هم این کارو میکنه :
    Dim fs As FileSystemObject
    Set fs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    fs.CreateFolder ("F:\Test")

    البته این کد هم همون معنی رو میده :
    Dim fs As New FileSystemObject
    fs.CreateFolder ("F:\test")

    در ضمن یادت باشه گزینه Microsoft Scripting Runtime رو از منوی Project --> references
    به پروژه اضافه بکنی

    در ضمن FileSystemObject اشیا کاربردی دیگری هم داره که خودت میتونی تست کنی

  5. #5
    بهترین راه استفاده از دستورات ویژواله که همون MKDIR می باشد

    Farshad Nooranian


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158
    با تشکر از همگی
    ایا برای تغیر نام یک فولدر هم توابع داخلی وجود داره

  7. #7
    از Api ها میشه استفاده کرد از دستورات کامندپرمپت هم میشه استفاده کرد

    Farshad Nooranian


  8. #8

    نقل قول: ساخت یک نیو فولدر با بیسیک

    سلام
    من با کد زیر


    Dim fs As FileSystemObject
    Set fs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    fs.CreateFolder Environ("homedrive") & "\reza"


    یک فولدر در درایو ویندوز میسازم

    چطور باید بگم که اگه فولدر وجود نداشت دستور بالا اجرا بشه و اگه وجود داشت ادامه دستوراتی در دکمم دارم؟
    مرسی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: ساخت یک نیو فولدر با بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط R2du-soft مشاهده تاپیک
    سلام
    من با کد زیر


    Dim fs As FileSystemObject
    Set fs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    fs.CreateFolder Environ("homedrive") & "\reza"


    یک فولدر در درایو ویندوز میسازم

    چطور باید بگم که اگه فولدر وجود نداشت دستور بالا اجرا بشه و اگه وجود داشت ادامه دستوراتی در دکمم دارم؟
    مرسی

    If fs.FolderExists(Environ("homedrive") & "\reza") = False Then fs.CreateFolder Environ("homedrive") & "\reza"

  10. #10

    نقل قول: ساخت یک نیو فولدر با بیسیک

    سلام علیکم
    با دستور MkDir وی بی هم میتوانیم پوشه ای در مسیر مشخص شده ایجاد کنیم، برای مثال در کد شما میشود:
    کد HTML:
    Private Sub Command1_Click() 
        MkDir Environ("homedrive") & "\reza" 
    End Sub
    و اگر بخواهیم پیش از ایجاد وجود فولدر را بررسی کنیم:
    کد HTML:
    Private Sub Command1_Click() 
        Dim sDir$ 
        sDir$ = Environ("homedrive") & "\reza" 
        If Dir(sDir$) = "" Then 
            MkDir sDir$ 
        End If 
    End Sub
    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  11. #11

    Post نقل قول: ساخت یک نیو فولدر با بیسیک

    مرسی از همه دوستان

    از کد

    Private Sub Command1_Click() Dim sDir$ sDir$ = Environ("homedrive") & "\reza" If Dir(sDir$) = "" Then MkDir sDir$ End If End Sub


    استفاده کردم وgلی وقتی پوشه وجود داشته باشه پیغام میده!!!!!!

    کد HTML:
    run-time '75' :
      path\file access error
     


    میخوام اگه وجود نداشت ساخته بشه که این درسته ولی اگه وجود داشت
    کدهای زیر که توی همون دکمه است اجرا بشه



    Dim R As String
    R = Text1.Text
    FileCopy Text1.Text & "\cnlurllist.dat", "homedrive\reza\cnlurllist.dat"
    End Sub



    Private Sub Form_Load()
    Set wshshell = CreateObject("WScript.Shell")
    Text1.Text = wshshell.RegRead("HKEY_CURRENT_USER\Software\Downl oadManager\AppDataIDMFolder")
    End Sub




    مرسی

  12. #12

    نقل قول: ساخت یک نیو فولدر با بیسیک

    بله چون این مسیر به فولدر اشاره دارد بایستی کاراکتر "\" را به انتهای مسیر اضافه کنیم (البته این تنها برای فولدرهاست)، که میشود:
    کد HTML:
     sDir$ = Environ("homedrive") & "\reza\"
    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  13. #13

    نقل قول: ساخت یک نیو فولدر با بیسیک

    درود
    الان Vb نداشتم تست کنم اما اینرو پیدا کردم
    برای ساخت Folder لینک زیرو ببین
    http://www.devx.com/vb2themax/Tip/18828
    و برای تغییر نام هم این لینک رو
    http://www.fmsinc.com/free/newtips/A...ccesstip31.asp
    موفق باشید.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: ساخت یک نیو فولدر با بیسیک

    سلام با این دستور هم می توان نام یک فایل را تغییر داد :
    name "old name" as "new name"
    مثال :
    Name "d:/video1" As "d:/video"

  15. #15

    نقل قول: ساخت یک نیو فولدر با بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط __siavash__ مشاهده تاپیک
    این کد هم این کارو میکنه :
    Dim fs As FileSystemObject
    Set fs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    fs.CreateFolder ("F:\Test")

    البته این کد هم همون معنی رو میده :
    Dim fs As New FileSystemObject
    fs.CreateFolder ("F:\test")

    در ضمن یادت باشه گزینه Microsoft Scripting Runtime رو از منوی Project --> references
    به پروژه اضافه بکنی

    در ضمن FileSystemObject اشیا کاربردی دیگری هم داره که خودت میتونی تست کنی

    از این قسمت ایراد میگیره :

    fs As FileSystemObject

  16. #16

    نقل قول: ساخت یک نیو فولدر با بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط star_star مشاهده تاپیک
    از این قسمت ایراد میگیره :

    fs As FileSystemObject
    سلام
    اعلان را به Object یا Variant تغییر بدین:

    Dim fs As Object

    یا

    Dim fs


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  17. #17

    Question نقل قول: ساخت یک نیو فولدر با بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط محسن واژدی مشاهده تاپیک
    بله چون این مسیر به فولدر اشاره دارد بایستی کاراکتر "\" را به انتهای مسیر اضافه کنیم (البته این تنها برای فولدرهاست)، که میشود:
    کد HTML:
     sDir$ = Environ("homedrive") & "\reza\"
    موفق باشید
    باز زمانی که فولدر وجود داشته باشه مشکل میگیره و همون ارور رو میده!!!!!

    در کد زیر چرا دستور else عمل نمیکنه؟!!!!!!!






    Private Sub Command1_Click()


    Dim sDir$
    sDir$ = Environ("homedrive") & "\reza\"
    If Dir(sDir$) = "" Then
    MkDir sDir$

    Else

    Dim R As String
    R = Text1.Text
    FileCopy Text1.Text & "\cnlurllist.dat", "homedrive\reza\cnlurllist.dat"
    End If
    End Sub



    Private Sub Form_Load()
    Set wshshell = CreateObject("WScript.Shell")
    Text1.Text = wshshell.RegRead("HKEY_CURRENT_USER\Software\Downl oadManager\AppDataIDMFolder")
    End Sub



    مرسی

  18. #18

    نقل قول: ساخت یک نیو فولدر با بیسیک

    باز زمانی که فولدر وجود داشته باشه مشکل میگیره و همون ارور رو میده!!!!!
    متاسفانه نقطه ضعفی که در تابع Dir برای بررسی موجودیت فایل وجود داره این هست که حتما بایستی حداقل یک فایل در فولدر مورد نظر وجود داشته باشد، از APIی PathFileExist یا FolderExists که جناب arenaw هم اشاره کردند استفاده کنید که مشکلات ایندستی را ندارد:

    Private Declare Function PathFileExists Lib "shlwapi.dll" Alias "PathFileExistsA" (ByVal pszPath As String) As Long
    Private Sub Command1_Click()
    Dim sDir$
    sDir$ = Environ("homedrive") & "\reza"
    If PathFileExists (sDir$) = 0 Then
    MkDir sDir$
    End If
    End Sub


    در کد زیر چرا دستور else عمل نمیکنه؟!!!!!!!
    کد چند مشکل جزئی داشت:
    کد HTML:
    Private Declare Function PathFileExists Lib "shlwapi.dll" Alias "PathFileExistsA" (ByVal pszPath As String) As Long
    Private Sub Command1_Click()
        Dim sDir$
        sDir$ = Environ("homedrive") & "\reza\"
        
        If PathFileExists(sDir$) = 0 Then
            MkDir sDir$
        Else
            Dim R As String
            R = Text1.Text
            FileCopy Text1.Text & "\cnlurllist.dat", sDir$ & "cnlurllist.dat"
        End If
    End Sub
      
      
      
    Private Sub Form_Load()
        Set wshshell = CreateObject("WScript.Shell")
        Text1.Text = wshshell.RegRead("HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager\AppDataIDMFolder")
    End Sub
    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  19. #19

    نقل قول: ساخت یک نیو فولدر با بیسیک

    Private Sub Command1_Click()




    On Error GoTo a
    MkDir "c:\FOLDERNAME"
    Open "c:\FOLDERNAME\TEST.txt" For Output As #1
    Print #1, Me.Text1.Text
    Close #1






    Exit Sub
    a:
    Open "c:\FOLDERNAME\TEST.txt" For Output As #1
    Print #1, Me.Text1.Text
    Close #1


    End Sub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •