نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نوع فرمت در تاریخ شمسی ...

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نوع فرمت در تاریخ شمسی ...

    سلام دوستان عزیز ...
    من از این کد در دات نت 2 برای تاریخ شمسی استفاده میکنم که تاریخ ثبت نام افراد رو ثبت کنم :


    Dim s As String
    Dim jld As Date
    jld = Now
    Dim prd As New Globalization.PersianCalendar
    s = prd.GetYear(jld).ToString & "/" & prd.GetMonth(jld).ToString & "/" & prd.GetDayOfMonth(jld).ToString



    در قسمت سرچ سایتم یک قسمت سرچ بر اساس تاریخ هست ... که از Datepicker استفاده میکنه ...

    حالا مشکل من اینه که اون قطعه کد بالا فرمتش مثلا" به اینصورته : 1385/2/4

    اما datepicker فرمت خروجی به اینصورته : 1385/02/04

    خوب این در سرچ ایجاد مشکل میکنه و نتیجه مورد نظر حاصل نمیشه ... حالا راه حل چی هست به نظر شما ؟

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    همدان
    پست
    336
    خوب یه شرط بزار اگه عدد از 10 کوچکتره یه 0 هم به اولش اضافه کنه بعد به رشته اضافه کنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881
    ممنون دوست عزیز ... مشکل حل شد اما آیا راه دیگه ای وجود داره که بشه مستقمیا" فرمت رو دستکاری کرد ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •