نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: ست کردن گرید ویو با sqldatasource ....

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    ست کردن گرید ویو با sqldatasource ....

    سلام
    این سوال ها رو پرسیدم چون بدون کد نویسی تمام این موارد بطور اوتوماتیک حل میشه ... اما مد نظر من کد نویسی هست . من یک sqldatasource ایجاد کردم و کانفیگورش کردم ... حالا یک گرید ویو در صفحه قرار میدم ... حالا میخوام بدونم چگونه و با چه کدی میتونم گرید ویو رو بایند کنم به Sqldatasource ؟

    سوال بعدیم چگونه sort بر اساس یک فیلد خاص رو ایجاد کنم با کد نویسی ؟

    سوال بعدیم و آخریش مشکل paging رو چگونه رفع کنم ؟

    دوستان عزیز خیلی محبت میکنید بنده رو یاری کنید ... چون سر همین 3 مورد گیر کردم و واقعا" اوضاع بحرانی هست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    GridView.DataSource
    GridView.SortExpression

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881
    نقل قول نوشته شده توسط snmnightbat مشاهده تاپیک
    GridView.DataSource
    GridView.SortExpression
    سلام . در مورد مواردی که گفتید اطلاع دارم اما بفرض مثال GridView.DataSource باید برابر باشه با یک مقداری که من اون مقدار رو نمیدونم ...

    در هر صورت من یکی از مشکلات رو که paging بود در دات نت 2 حل کردم به اینصورت :


    protected void gridView_PageIndexChanging(object sender, GridViewPageEventArgs e)
    {
    gridView.PageIndex = e.NewPageIndex;
    gridView.DataBind();
    }




    اما 2 مورد دیگه رو نمیدونم که امیدوارم با کمک شما عزیزان حل بشه ...

  4. #4
    دوستانی که جواب میدهند اگر از پاسخ خودشون اطمینان ندارند لطفا پاسخ ندهدند
    پیمان جان شما باید از خاصیت DataSourceID کنترل Gridview استفاده کنی و آی دی SQL DataSource را بهش بدی.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    GridView.Sort(SortExpression,SortDirection)

    SortExpression==> نام فیلدی که می خوای بر اساس آن سورت شه
    SortDirection.Ascending/SortDirection.Descending ==> صعودی/نزولی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    ObjectDataSource

    سلام
    من از ObjectDataSource استفاده کردم و تمام کد رو هم دستی نوشتم ،‌که ضمیمه میکنم ، اگه دوست داشتی استفاده کن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881
    نقل قول نوشته شده توسط nazaninam مشاهده تاپیک
    دوستانی که جواب میدهند اگر از پاسخ خودشون اطمینان ندارند لطفا پاسخ ندهدند
    پیمان جان شما باید از خاصیت DataSourceID کنترل Gridview استفاده کنی و آی دی SQL DataSource را بهش بدی.

    سلام دوست عزیز منظورتون این هست ؟



    GridView1.DataSourceID = SqlDataSource1



    اگه این باشه برای SqlDataSource1 یک خاصیت باید تعیین بشه که اینو نمیدونم میشه کمکم کنید ؟ ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881
    نقل قول نوشته شده توسط snmnightbat مشاهده تاپیک
    GridView.Sort(SortExpression,SortDirection)
    SortExpression==> نام فیلدی که می خوای بر اساس آن سورت شه
    SortDirection.Ascending/SortDirection.Descending ==> صعودی/نزولی


    دوست عزیز ممنون ...
    اما من میخوام ب کلیک بروی هدر سورت بصورت اتوماتیک انجام بشه به اینصورت که اول که کلیک میکنم مثلا صعودی و دوباره کلیک میکنم نزولی سورت بشه و این برای هدر هر فیلدی امکان پذیر باشه چه راهی پیشنهاد میکنید ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    نقل قول نوشته شده توسط peymannaji مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون ...
    اما من میخوام ب کلیک بروی هدر سورت بصورت اتوماتیک انجام بشه به اینصورت که اول که کلیک میکنم مثلا صعودی و دوباره کلیک میکنم نزولی سورت بشه و این برای هدر هر فیلدی امکان پذیر باشه چه راهی پیشنهاد میکنید ؟
    ابتدا باید سورت گرید را فعال کنی
            GridView1.AllowSorting = true;

    بعد باید برای تک تک ستونهایی که می خواهی سورت شوند SortExpression تعریف کنی
            GridView1.Columns[1].SortExpression = "SomeThing!";

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881
    نقل قول نوشته شده توسط [B
    nazaninam[/B];368941]سلام دوست عزیز منظورتون این هست ؟



    GridView1.DataSourceID = SqlDataSource1

    اگه این باشه برای SqlDataSource1 یک خاصیت باید تعیین بشه که اینو نمیدونم میشه کمکم کنید ؟ ممنون
    منتظر جوابتون هستم ؟


    نقل قول نوشته شده توسط snmnightbat مشاهده تاپیک
    ابتدا باید سورت گرید را فعال کنی
            GridView1.AllowSorting = true;
    بعد باید برای تک تک ستونهایی که می خواهی سورت شوند SortExpression تعریف کنی
            GridView1.Columns[1].SortExpression = "SomeThing!";
    ممنون دوست من فقط در کدام event‌باید نوشته بشه ؟

  11. #11
    ببینید شما وقتی یک دیتاسورس ایجاد میکنید یک id دارد مثلا SqlDataSource1 حالا به این شکل از اون استفاده کنید
              GridView1.DataSourceID = "SqlDataSource1"   

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881
    نقل قول نوشته شده توسط fereshte22 مشاهده تاپیک
    ببینید شما وقتی یک دیتاسورس ایجاد میکنید یک id دارد مثلا SqlDataSource1 حالا به این شکل از اون استفاده کنید
              GridView1.DataSourceID = "SqlDataSource1"   
    ممنون دوست عزیز تنها مشکلم فقط سوزت شدن هست که کدی که یکی از دوستان داده رو چک میکنم ببینم چه نتیجه ای داره ...

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    نقل قول نوشته شده توسط peymannaji مشاهده تاپیک

    ممنون دوست من فقط در کدام event‌باید نوشته بشه ؟
    می تونی تو Page_Load بنویسی.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881
    آقا این کد سورت هم جواب نداد حالا من نمیدونم کجاشو اشتباه کردم اما بی نتیجه بود . دوستان عزیز میشه راهنمایی کنین ؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    کد سورت درسته. کدت رو بذار ببینم کجاش مشکل داره.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881
    نقل قول نوشته شده توسط snmnightbat مشاهده تاپیک
    کد سورت درسته. کدت رو بذار ببینم کجاش مشکل داره.


    GridView1.Columns(4).SortExpression = SortDirection.Descending

    اینو بنا به گفته شما تو فرم لود قرار دادم ام اتقافی نمیفته در ضمن من از یک سایتی به منظور سورت از کداش استفاده کردم ... اما باز هم هیج اتقافی نمیفته



    Private Function convertSortDirectionToSql(ByVal SortDirection As SortDirection) As String

    Dim newSortDirection As String = String.Empty

    Select Case SortDirection
    Case SortDirection.Ascending
    newSortDirection = "ASC"
    Exit Select
    Case SortDirection.Descending
    newSortDirection = "DESC"
    Exit Select
    End Select
    Return newSortDirection
    End Function




    Protected Sub GridView1_Sorting(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.GridViewSortEventArgs) Handles GridView1.Sorting
    Dim datatable As DataTable = TryCast(GridView1.DataSource, DataTable)
    If datatable IsNot Nothing Then
    Dim dataview As New DataView(datatable)
    dataview.Sort = e.SortExpression + " " + convertSortDirectionToSql(e.SortDirection)
    GridView1.DataSource = dataview
    GridView1.DataBind()
    End If
    End Sub


    مشکل کجاست ؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    مشکل این خطه :
    GridView1.Columns(4).SortExpression = SortDirection.Descending


    تو این خط به جای SortDirection باید نام فیلدی که میخوای بر اساس اون سورت بشه بنویسی

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    راستی ورژن .net که کار میکنی چیه ؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881
    من از دات نت 2 استفاده میکنم ...

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    نقل قول نوشته شده توسط peymannaji مشاهده تاپیک
    من از دات نت 2 استفاده میکنم ...
    اگه از .net 2 استفاده می کنی این کدهای اضافه احتیاج نیست.همون کدهایی که گفتم کار می کنه

  21. #21

    نقل قول: ست کردن گرید ویو با sqldatasource ....

    نقل قول نوشته شده توسط Nightbat مشاهده تاپیک
    می تونی تو Page_Load بنویسی.
    از page_load استفاده کردن روش درستیه ؟

تاپیک های مشابه

  1. دسترسی به یک فیلد خاص sqldatasource
    نوشته شده توسط mohinsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 23:35 عصر
  2. ؟ SqlDataSource
    نوشته شده توسط mahani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1386, 16:31 عصر
  3. ارسال پارامتر به SQLDATASOURCE از طریق صفحه کد
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 12:44 عصر
  4. sqldatasource
    نوشته شده توسط ستاره شرق در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 خرداد 1386, 14:42 عصر
  5. sqldatasource
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 13:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •