نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Attribute چیست ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582

    Attribute چیست ؟

    سلام اول اینو بگم بعنوان کسی که از سال 84 عضو بودم اول Search کردم اینم یافته ها
    https://barnamenevis.org/showth...ight=Attribute
    https://barnamenevis.org/showth...ight=Attribute
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=25301
    ولی همچین هنوز برام مبهم . اگر یک آدم با حوصله یک توضیح کامل بده من ازش متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    تاپیک ها را دیدم و تا حدودی حق با شماستف کمی (فقط یک کم) گنگ هستند!!!!
    البته من هم اون فرد با حوصله نیستم ولی سعی میکنم یک چیزای بگم!!!!!

    من با ساخت Attributes جدید کار ندارم... یعنی فعلاً می زاریم کنار تا از همین آماده ها استفاده کنید و ببینید به چه درد میخورند تا بعد!!!!

    Attribute ها کاری روی بلاک کدهای شما انجام نمیدهند ولی برچسپ ی را به ان وصل میکنند که دیگر کدها میتوانند آن را شناسی کنند و براساس آن با کد یا کلاسس شما رفتار کنند.
    مثلاً فلان فیلد در عملیات سریال سازی باید نادیده گرفته شود و یا مارشالینگ آرگومان در ارسال و دریافت به کدهای بومی چه طور باشد و یا برای تبدیلات کلاسس شما چه کلاسس مسئول باشد و....

    مثلاً یک Attributes معروف را مثال میزنم.
    property را که میدانید چیست؟؟؟ مشخصاتی که خصوصیات یک شی را میدهند یا تنظیم میکنند. و از طریق پنجره Properties قابل دستکاری هستند.
    دقت کرده اید که اغلب خصوصیات وقتی پیش فرض هستند معمولی هستند و در کد سریال سازی هم نمی آیند ولی به محض تغییر Bold میشوند و کد مربوطه هم به فایل Designer اضافه میشود.
    VS از کجا مقدار پیش فرض یک property را میفهمد؟؟؟؟
    یکی از راه ها استفاده از Attributes زیر است
    System.ComponentModel.DefaultValueAttributes
    اگر در زمان تعریف یک property عددی خط زیر را به ان اضافه کنید:

    [System.ComponentModel.DefaultValueAttributes(52)]

    آنگاه عدد 52 مقدار پیش فرض خصوصیت مذکور میشود، اینکه وقتی کلاسس شما new میشود خصوصیت فوق 52 باشد یا نه به اهده خود شما است ولی اگر کلاسس شما پستش به پنجره Properties و بیافتد آنگاه Bold شدن یا نشدن و عمل کردن راست کلیک و انتخاب Reset بستگی دارد به این Attributes و یا کد شما به کد ساز خودکار designer بیافتد مشخص میشود که باید سریالی شود یا نه و....

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    دست شما در نکنه بازهم به شما ولی بازهم کاملتر که پرونده این attribute بسته شود

تاپیک های مشابه

  1. نحوه نوشتن Attribute برای Propertyها
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 14 اردیبهشت 1395, 12:17 عصر
  2. Attribute چیه ؟
    نوشته شده توسط Javad_Mail در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 12:52 عصر
  3. یک سوال در مورد Add Attribute و this
    نوشته شده توسط white fox در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 دی 1384, 19:56 عصر
  4. خواندن attribute در xml
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آذر 1384, 08:25 صبح
  5. کمک !!!! تولید فایل Xml با Attribute بر اساس فیلدهای پایگاه داده
    نوشته شده توسط iamebadi در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1384, 18:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •