نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کشیدن shape در C#‎

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    58

    کشیدن shape در C#‎

    سلام
    چه جوری میشه در یک فرم در C#‎ اشکال هندسی کشید؟ در vb برای این کار ابزاری در toolbox داشت که این کار را به سادگی ممکن می کرد اما هر چی در toolbox C#‎ می گردم ابزاری برای این کار پیدا نمی کنم؟!

  2. #2
    ابتدا یک متغیر از نوع pen ، New می کنید Pen pen = newPen(Color.Blue); سپس یک متغیر از نوع graphics به این شکل Graphics graph = panelNFA.CreateGraphics(); توجه داشته باشید که panelNfa نام مکانی است که می خواهم مثلا خط خود را رسم کنم سپس برای کشیدن خط به شکل زیر عمل کنید
    graph.DrawLine(pen, و وارد کردن ابتدا و انتها و بقیه مواردی را که می خواهد بعد از کلمه graph می توانید هر شکلی که خواستید انتخاب کنید


تاپیک های مشابه

  1. کنترل Shape
    نوشته شده توسط vb study در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 20:30 عصر
  2. حرکت یک SHAPE به صورت منحنی به معادله ی Y=X^2
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 21:55 عصر
  3. ساختن shape به صورت ارایه
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 فروردین 1385, 14:50 عصر
  4. با کلیک کردن روی Shape تغیرات لازم اتفاق بیافته
    نوشته شده توسط abedi vida در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1383, 13:06 عصر
  5. تغیر شکل shape
    نوشته شده توسط abedi vida در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1383, 12:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •