نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغیر رنگ و فونت فرم

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار jafari_m246
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    اصفهان-پیربکران
    پست
    69

    Unhappy تغیر رنگ و فونت فرم

    سلام
    من کد زیر را برای تغیر رنگ و فونت فرم نوشتم ولی جواب نمی دهد ممکنه راهنمائی ام کنید؟

    DialogResult result2;
    result2 = fontDialog1.ShowDialog();
    if (result2 == DialogResult.OK)
    {
    tripfrm tr = newtripfrm();
    tr.Font = fontDialog1.Font;
    }



    DialogResult result1;
    result1 = colorDialog1.ShowDialog();
    if (result1 == DialogResult.OK)
    {
    tripfrm tr = newtripfrm();
    tr.BackColor = colorDialog1.Color;
    }

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط jafari_m246 مشاهده تاپیک
    سلام
    من کد زیر را برای تغیر رنگ و فونت فرم نوشتم ولی جواب نمی دهد ممکنه راهنمائی ام کنید؟

    DialogResult result2;
    result2 = fontDialog1.ShowDialog();
    if (result2 == DialogResult.OK)
    {
    tripfrm tr = newtripfrm();
    tr.Font = fontDialog1.Font;
    }


    DialogResult result1;
    result1 = colorDialog1.ShowDialog();
    if (result1 == DialogResult.OK)
    {
    tripfrm tr = newtripfrm();
    tr.BackColor = colorDialog1.Color;
    }

    سلام.
    خوب شما فرم رو new می کنید، رنگش رو set می کنید، اما میشه بگید کجا دارید فرم رو باز می کنید؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران - سعادت آباد
    سن
    42
    پست
    17

    Post

    دوست عزیز بعد از انداختن یک ColorDialog روی فرم با کد های زیر به راحتی می تونی این کار رو انجام بدی .
    colorDialog1.ShowDialog();
    this.BackColor = colorDialog1.Color;



  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران - سعادت آباد
    سن
    42
    پست
    17
    تغییر Font هم به همین سادگی امکان پذیره !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •