صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 45

نام تاپیک: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

  1. #1

    تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    می خواهم برای یک بانک اطلاعاتی چند کاربر تعریف کنیم با محدودیتهای زیر
    1. کاربری فقط به یک فرم خاص دسترسی داشته باشد و بتواند در فرم اطلاعات وارد کند
    2. کاربر دیگری به چند فرم دسترسی داشته باشد
    3. کاربر به چند فرم و پرس و جو دسترسی داشته باشد
    4. یک کاربر ارشد هم داشته باشم که به تمام اشیا دسترسی داشته باشد و بتواند طراحی بانک، فرمها، پرس و جوها و ... را تغییر دهید.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    از امکان جستجو ی سایت استفاده کن ....

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    من یک فایل ایجاد سطح دسترسی دارم ،ومشکلات اینهاست-1- چرا وقتی پسورد را عدد 123 می زنم(برای یوزر امینی) ،ازم قبول نمی کنه(البته پسورد ش کد شده که من به 123 تعغیر دادم)---پیغامی که می آیدفونت دکمه های آن به هم ریخته است؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    از یک نرم افزار پایگاه داده این انتظار می رود که بتوان در آن Security را پیاده سازی نمود اما در اکسس شما نمی توانید سطح دسترسی تعریف کنید و تنها چیزی که دارید یک password کلی روی فایل است.
    این امکان به دلایلی !!! به جای آنکه ارتقا پیدا کند - حذف شده است و در اکسس 2007 یا 2010 سطح دسترسی را نمی توان تعریف کرد.
    در ضمن اینکه تکنیک های که در اکسس 2003 برای دسترسی تعریف می شد به سادگی قابل دستکاری می باشند.
    (البته می توان با نوشتن صدها خط کد یک کارهایی انجام داد ولی این موضوع جزو قابلیتهای ذاتی اکسس نیست)


    *** پاسخ کلی به این موضوع:
    شما در نرم افزارهای Office امنیت به معنای واقعی آن را نمی توانید پیاده سازی نمایید.

  5. #5

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    با سلام
    اول بگم بعد جستجو اين تاپيكو زدم.
    آقا من يه سري جداول دارم حدود400 تا و حدود 300 تا كاربر هم دارم .
    ميخوام واسه اين تعداد جداول سطح دسترسي تعيين كنم كه كاربران وقتي وارد برنامه شدن فقط كارهايي كه مجازن انجام بدن و قابليت هاي زير رو هم داشته باشه :

    1-هر كاربر مجاز باشه به جداولي كه مجازه دسترسي داشته باشه.
    2- هر كاربر فقط بتونه كارهايي كه مجاز تو هر جدول انجام بده = Insert , delete و update
    3-هر كاربر فقط بتونه فيلد هايي رو كه مجازه تغيير بده

    واسه اين كار :
    يه جدول كاربران دارم ( كد كابر ، نام كاربر ، رمز عبور ، كد پرسنلي )
    يه جدول امكانات موجود در برنامه دارم ( كد امكان ، نام جدول به فارسي ، نام جدول به انگليسي )
    يه جدول دارم مجوز ها ( كد كاربر ، كد امكان ، مجوزهاي ويرايشي)
    ( مجوز هاي ويرايشي ميتونه اين مقدارو داشته باشه=101= يعني اضافه بتونه كنه و نتونه حذف كنه و بتونه ويرايش كنه )

    حالا اولا اين كاري كه كردم روش خوبيه ؟
    دوماً واسه فيلد هام چه كار كنم ؟
    سومآ تعداد ركورد هاي جدول مجوزهام حدود 50,000 تا ركورد ميشه ! حالا موقع Login هر دفعه اين جدول بايد واكشي بشه سرعتو نمياره پايين ؟ و راه كاري واسه كم شدن ركورد ها به نظرتون ميرسه ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    منهم خودم اين مشكل را دارم.....نمونه هم توسايت زياده...اما يك نفر واقعا يك برنامه كه خودش استفاده مي كند وكامل است براي نمونه بذاره.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار michkadol
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خراسان شمالی-بجنورد
    سن
    43
    پست
    186

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط bemilove مشاهده تاپیک
    منهم خودم اين مشكل را دارم.....نمونه هم توسايت زياده...اما يك نفر واقعا يك برنامه كه خودش استفاده مي كند وكامل است براي نمونه بذاره.
    با سلام من هم دنبال هپین نمونه ای هستم لطفا استید یه کمکی بکنن
    درسته مطالب سایت زیاده اما ناقص و به صورت مختصر توضیح داده شده
    یکی از اساتید زحمت یک نومنه رو بکشه و اماده کنه که شامل 5 یا 6 تا جدول و 7 یا 8 تا فرم و تعدادی کاربر باشه و چگونگی تعیین دسترسی رو واسه هر فرد توضیح بدن
    و اینکه کاربر محدود ،چطور به بعضی از command button داخل فرم (مثلا دکمه ویرایش یا جدید یا...) دسترسی نداشته باشن

  8. #8

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    کسی نبود نمونه شخصی خودش رو بذاره واسه دانلود؟

  10. #10

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    سلام
    تو همون لینک که در پست قبلی نوشتم یکی از کاربران محترم (id1385) در توضیح کاملی روش خوبی رو ارایه کردن

    با اینحال روشی که شخصا بکار بردم و تو همون تاپیک هم نوشتم به نظرم کاملا ساده و کاربردیه :
    - در جدول کاربران یک فیلد به نام AccessLevel از نوع Number می سازیم
    - یک فرم ورود (FormEntry) طراحی می کنیم که با گرفتن نام کاربر و رمز عبور فرم Form1 را باز کند
    - کمبو باکس نام کاربر TxtUsername و تکست باکس رمز عبور TxtPassword نام دارند
    سورس کمبو باکس نام کاربر Table/Query می باشد و حاوی نام کاربر و سطح دسترسی است اما خاصیت Column Width آن را طوری نوشته ایم که کاربر فقط نام را مشاهده کند
    column count =2
    bound column = 1
    column widths = ;0
    - در فرم Form1 یک تکست باکس به نام txtCurentUserAclevelLevel داریم که می خواهیم نشان دهنده سطح دسترسی کاربر جاری باشد
    - کل صورت مسله این است: پس از بررسی صحت نام و رمز عبور کاربر ، عدد AccessLevel را داشته باشیم و با توجه به آن برای کاربران محدودیت ایجاد کنیم


    - کد بررسی صحت نام و رمز عبور :

    Private Sub CommandEnter_Click()
    Set rst = CurrentDb.OpenRecordset(" select * from tblUsers where((Name='" & TxtUsername & "') and(Password='" & TxtPassword & "'))")
    If rst.EOF Then
    Beep
    MsgBox " نام کاربر یا کلمه عبور اشتباه مي باشد ", vbCritical, "توجه"
    Else
    DoCmd.OpenForm "form1"

    حالا قبل از دستور بسته شدن فرم ورود ، باید عدد سطح دسترسی را به Form1 منتقل کنیم

    Forms!form1!txtCurentUserAclevelLevel = Forms!formEntry!TxtUsername.Column(1)
    DoCmd.Close acForm, "formEntry"


    مسله تمام شد حالا فرمی داریم که در آن عدد سطح دسترسی کاربر جاری موجود است و می توان با توجه به آن محدودیتها را اعمال کرد
    این فرم باید در تمام زمان اجرای برنامه باز باشد ( می تونین این فرم رو مخفی کنین )

    برای اعمال محدودیت هر کسی می تونه روش خودشو داشته باشه مثلا :
    در رویداد لود فرمهایمان با توجه به AccessLevel باتونهای خاصی را فعال یا غیر فعال کنیم
    یا همه باتونها دیده شوند اما در هنگام کلیک ابتدا سطح دسترسی بررسی شود و با توجه به مقدار آن ، دستور انجام بگیرد یا نگیرد
    آخرین ویرایش به وسیله hasanr : دوشنبه 13 تیر 1390 در 15:18 عصر دلیل: ایراد نگارشی

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    جناب hasanr نمونه فایل هم می گذاشتی ...فیض می بردیم!!

  12. #12

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    سلام
    راستش الان بدجور درگیر
    https://barnamenevis.org/showthread.p...06#post1290806
    هستم

    این کدها رو از نمونه خودم کپی کردم و کاملا کار می کنن با اینحال در اولین فرصت حتما نمونه میزارم

  13. #13

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    سلام
    نمونه آماده شده به ساده ترین شکل تهیه شده و توضیحات تکمیلی در میان کدهای برنامه ارایه شده
    ( رمز عبور همه کاربران 1 می باشد )
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hasanr : دوشنبه 13 تیر 1390 در 15:32 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    نمونه شما من یک کم تکمیل کردم...(ممکن است اشتباه هم کرده باشم---ولی تست زدم جواب داد).فرق این نمونه اینه که از فایل شما استفاده شده و
    1- tab page اضافه شده
    2- ورود هر کاربر بر اساس تاریخ وزمان در یک تیبل ذخیره می گردد.
    3- در صفحه ورودی اگر نام وارد نشده باشد پیغام می دهد که نام وارد نشده ،اگر پسورد وارد نشده باشد پیغام می دهد که پسورد وارد نشده.
    4- یک فرم هم برای ویرایش تنظیمات کاربران به همراه عکس هم آماده کردم

    مشکلی که وجود داره اینه که :
    1- در فرم اصلی (f_main) نام کابر فعلی به شماره می زنه .نتونستم طوری درست کنم که نام کاربر بیاره
    2- اگر بخواهیم این تکست باکس های txtcuruserو txtcuruseraclevel از چشم کاربر مخفی شود چه کار باید کرد.
    منتظر جوابم
    آخرین ویرایش به وسیله bemilove : سه شنبه 14 تیر 1390 در 06:51 صبح

  15. #15

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    کیبوردم خرابه
    فرداجواب کامل میدم علی الحساب با کیبورد مجازی عرض میکنم

    1- در فرم اصلی (f_main) نام کابر فعلی به شماره می زنه .نتونستم طوری درست کنم که نام کاربر بیاره
    جواب : یا از تابع DLookup استفاده کنید و نام کاربر رو بدست بیارین نمونش هم تو خود برنامه هست . یا تکست باکس txtcuruser رو به کمبو باکس تبدیل کنین و مثل فرم وود عمل کنن

    2- اگر بخواهیم این تکست باکس های txtcuruser و txtcuruseraclevel از چشم کاربر مخفی شود چه کار باید کرد.
    جواب : invisible کنیدشون و برای حل خطای حاصله (عدم فوکوس پذیری شی مخفی)در کدهای باتون ورود ؛ فوکوس رو به یک شی دیگه بدین

    3- هدف این تاپیک آموزش سطح دسترسی بوده و در نمونه ارسالی بنده سعی شده از ساده ترین و کوتاه ترین راه استفاده بشه؛ ضمن تقدیر و تشکر بابت زحماتتون پیشنهاد می کنم همه اضافات مانند تاریخ شمسی و ... رو حذف کنین . خود حقیر کلی وقت گذاشتم تا بفهمم کدوم قسمت کدهاتون مربوط به حواشی هست
    نمونه کامل شدتون رو هم میتونین به عنوان یک برنامه جامع در تاپیک دیتا بیسها و برنامه های کاربردی بزارین تا همه استفاده کنن
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله hasanr : دوشنبه 13 تیر 1390 در 22:17 عصر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    نمونه را برداشتم..تا بعد.(به نظرت بهتر نیست چون ما یک کم روی امنیت کار می کنیم...تاریخچه ورود ها را هم داشته باشیم)گرچه امنیت در اکسس بالا نیست...ولی حداقل برای بعضی از مراکز بدرد می خورد.

  17. #17

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    سلام
    اتفاقا تاریخچه ورود به نظرم جالب و مفید بود و کاربردی ؛

    عرضم این بود که اضافاتی مانند تاریخ شمسی و فارسی کردن پیغتم خطا و ... که محیط برنامه و کد نویسی رو شلوغ کرده بهتره نباشن ضمن اینکه کلیت کارتون درست بود و همچنان معتقدم بهتره با تکمیلتر کردنش یه نمونه خوب و جامع از برنامه اکسس رو در سایت قرار بدین
    موفق باشید

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار michkadol
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خراسان شمالی-بجنورد
    سن
    43
    پست
    186

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط bemilove مشاهده تاپیک
    نمونه را برداشتم..تا بعد.(به نظرت بهتر نیست چون ما یک کم روی امنیت کار می کنیم...تاریخچه ورود ها را هم داشته باشیم)گرچه امنیت در اکسس بالا نیست...ولی حداقل برای بعضی از مراکز بدرد می خورد.
    سلام
    اگه ممکنه نمونه ای رو که اصلاح کردین بزارین
    من هم شدیدا نیاز دارم و وقت کمی هم دارم
    ممنون میشم اگه نمونه شما رو ببینم(با تغییراتی که ایجاد کردید)
    13900415مطمئنا هنوز وقت نکردی
    آخرین ویرایش به وسیله michkadol : چهارشنبه 15 تیر 1390 در 07:29 صبح

  19. #19

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    سلام
    ضمن قدردانی از دوستمون به خاطر وقتی که گذاشتن باید عرض کنم ؛ در نمونه ایشون درمورد ورود با رمز عبور و اعمال محدویت در فرم ها تغییری در برنامه ایجاد نشده به جز اینکه فیلدی به نام آخرین زمان ورود در جدول کاربران گذاشته شده که هنگامی که رمز کاربری پذیرفته شد تاریخ فعلی در اون درج میشه
    بقیه کدها مربوط به کارهای دیگه ای بود که به عنوان مثال یک موردش تو این تاپیک هست

    راستی یه نکته جالب : این برنامه در دو تاپیک حدود 60 بار دانلود شده اما هیچکس نظر یا تشکری انجام نداده

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار michkadol
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خراسان شمالی-بجنورد
    سن
    43
    پست
    186

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    با سلام
    دوست عزیز شما دسترسی به فیلدهای داخل یک فرم رو محدود کردی
    اگه بخواهیم فرم ها رو محدود کنیم چی
    مثلا 8 تا فرم داریم و می خواهیم که کاربر با کد دسترسی 2 به 3 تا فرم دسترسی داشته باشه
    و کار بر با کد دسترسی 3 به 4 فرم مختلف و ...
    یعنی جدولی باشه که برای هر کد دسترسی فرم های مشخصی رو تعیین کنیم و وقتی به کاربری کد دسترسی 4 را میدهیم فقط فرم هایی رو بتونه باز کنه که در جدول فوق مجوزش داده شده است
    و اگه فرمی را بخواهد باز کند که مجوزش رو نداره پیغام بدهد که شما مجاز به مشاهده این قسمت نیستید.
    چه کار باید کرد؟(مثلا برای برنامه با 30 تا فرم که شامل فرم های ویرایش،ثبت اطلاعات و گزارش میباشد)
    در نمونه شما من 3 تا جدول و 3 فرم ایجاد کردم
    چطور میشه کاربران را محدود به مشاهده خود فرم کنیم؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #21

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    پاسخ شما به طور مبسوط در این تاپیک توسط id1385 داده شده است

    روش ساده تر اینه :
    به جای اینکه به ازای هر کد دسترسی فرمهای مشخصی رو تعریف کنین ، در جدول کاربران به ازای هر فرم یک فیلد درست کنین که که مقدار 1 یا 2 یا 3 یا ... می گیره ( اگه برنامه 10 تا فرم داره باید 10 تا فیلد درست کنین یعنی allowform2 , allowform1 , ...) و در هنگام باز کردن فرم قبل از دستور open form شرط بزارین که اگر مقدار allowform1 برابر 1 بود فرم در حالت عادی باز شود و اگر برابر 2 بود در حالت فقط خواندنی باز شود و اگر ...
    در اینصورت نه تنها می تونین دسترسی یا عدم دسترسی یک کاربر به فرمها رو تعیین کنین بلکه قادر خواهید بود چگونگی دسترسی رو هم مدیریت کنین

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    نمونه جهت تست گذاشتم(با استفاده از کدهای جناب اقای hasanrعزیز)
    لطفا اصلاح بفرمایید

    مشکلات :

    1- اگر ما بخواهیم TxtCurUser را مخفی کنیم ،وفوکوس را روی شی دیگر فرم f_main بگذاریم ...بعد از کلیک بر روی دکمه ورود فرم f_login ، خطا نشان داده می شود.اگر هم وارد شود کاربر به همه جا دسترسی دارد.

    2- اگر کاربر بدون انتخاب یوزر و یا وارد کردن پسورد بخواهد وارد سیستم شود ،به اوپیغام داده واجازه ورود نمی دهد ولی اگر کاربر پسورد را اشتباهی وارد نماید ،به او پیغام داده می شود که پسورد اشتباه است ولی او را وارد فرم اصلی می کند.

    3- کاربر سطح 5 به هیچ قسمتی دسترسی ندارد ولی من می خواهم وقتی به او پیغام داد و او روی دکمه ok کلیک کرد ، او را از سیستم خارج نماید.

    اضافه شده :

    1- تاریخچه ورود افراد در یک تیبل ذخیره می گردد.

    2- فرم تنظیمات کاربران برای ویرایش کاربران توسط ادمین آماده شده است.

    3- Tabpage به فرم اصلی افزوده شده ودسترسی کاربران به آن ویا قسمتهایی از آن ممکن است محدود شده باشد.

    4- تیبل تقویم شمسی ومیلادی تا اول 30/12/1399 و 20/03/2021 اضافه شده است.(جهت تاریخچه ورود کاربران احتیاج است)

    5- سطح دسترسی 5 تعریف شده ،که به هنگام ورود کاربر با این سطح دسترسی به او پیغام داده می شود که"کاربر محترم دسترسی شما به برنامه تا اطلاع ثانوی مسدود می باشد" و کاربر به هیچ قسمتی دسترسی ندارد.

    6- تاریخ وزمان ورود کاربر به صورت مخفی بر روی فرم ورود وجود دارد.(جهت تاریچه ورود به آن نیاز است)

    7- پیغام های فارسی در بدو ورود (اکشن دکمه ورود فرم f_login)حذف نشده به دلیل اینکه ممکن است کسی با این برنامه کار کند که زیاد با کامپیوتر آشنا نباشد.

    8- چون می خواستم نام کاربر فعلی در فرم f_main باشد از تابع dmax استفاده کردم(راه دیگری بلد نیستم)

    نظر :

    بعضی دوستان می گویند که چطور دسترسی به یک فرم خاص را محدود کنیم،من می گویم شما یک فرم ورود کاربر دارید ،بعد از اینکه کاربر وارد شد قرار نیست 20 تا ویا...فرم باز بشه که ،،،،،،یک فرم باز می شود که فرم اصلی است.از روی همان روی command button ها فرم ها را کنترل نمایید.وقتی کاربر به یک دکمه ای دسترسی نداشته باشد حتما به فرم آن هم دسترسی ندارد(فرمی که در رویداد آن دکمه اعمال شده)


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار ARData
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    40
    پست
    431

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    فايل زير را دانلود نموده و با دقت بررسي شود حاوي يوزرنيم هاي مرتبط با نام کامپيوتر و محدوديت هاي دسترسي به تک تک فرم ها است ...

    http://ardata.persiangig.com/Users%20Access%20Limit.rar

  24. #24

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    سلام
    متاسفانه وقت کد نویس شما را ندارم اما توضیحات :

    1- همانطور که قبلا گفتم شما TxtCurUser را مخفی کنید و فوکوس را به شی دیگری بدهید تا خطا نگیرد ( توجه کنید که این شی نباید جزو باتونهایی باشد که بخواهیم آنها را Disable نماییم )
    علت دسترسی کاربر به همه جا و عدم اعمال محدودیتها اینست که کدهای مربوط به اعمال محدودیت در رویداد Get Focus باکس
    TxtCurUserنوشته شده بود و حالا باید آنها را در در رویداد Get Focus شی جدید که فوکوس می گیرد نوشت
    2-در کدهای بنده این اشکال وجود نداشت خط به خط کدهاتون رو از نظر منطق دستورات بررسی کنین
    3-در کدهای باتون ورود ، قبل از دستور باز کردن فر
    م f_main بنویسید :

    If Forms!FormEntry!TxtUsername.Column(1) = 5 Then
    DoCmd.Quit
    End If

    درباره اضافاتتون :
    1- کار جالبیه
    5- مدیریت برنامه به این شکل سخت میشه ، درست تر اینه که فیلد IsActive رو به جدول کاربران اضافه کنیم و خطوط زیر رو قبل از دستور باز کردن فرم اصلی اضافه کنیم

    If IsNull(isactiv) = True Or (isactiv = False) Then
    MsgBox " کاربر گــرامي حساب کاربري شما غير فعال است، لطفاً با مديريت درميان بگذاريد "
    ElseIf isactiv = True Then
    DoCmd.OpenForm "f_main"

    حالا مدیر برنامه هر وقت بخواد کاربری رو موقتا غیر فعال کنه فقط تیک مربوط به اون کاربر رو برمیداره
    آخرین ویرایش به وسیله hasanr : چهارشنبه 15 تیر 1390 در 12:54 عصر

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار michkadol
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خراسان شمالی-بجنورد
    سن
    43
    پست
    186

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط ARData مشاهده تاپیک
    فايل زير را دانلود نموده و با دقت بررسي شود حاوي يوزرنيم هاي مرتبط با نام کامپيوتر و محدوديت هاي دسترسي به تک تک فرم ها است ...

    http://ardata.persiangig.com/Users%20Access%20Limit.rar

    با سلام برنامه رو دانلود کردم ولی چند تا مشکل داره
    1- با هر کاربری که وارد برنامه بشین نام کاربر جاری رو ارشادی نشون میده
    2- هنگام کلیک بر روی کامندباتون خطای زیر رو میده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار ARData
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    40
    پست
    431

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    با عرض پوزش از اينکه command 6 بايد حذف مي شد که يادم رفت
    يکي انکه تمامي کاربران را حذف نماييد و دوباره تعريف کنيد ...
    دوم اينکه کاربر جاري رو طوري تعريف کرده ام که متناسب با نام کامپيوتر جاري برمي گردونه . اگر در هنگام ورود کاربر X در کامپيوتر به نام PC - Y تيک حضور اين کاربر true بشه در کل برنامه کاربر جاري هر کامپيوتر مشخصه کيه و آدمين مي تونه در فرم يوزر تمامي آنلاين ها و آفلاين ها رو مشاهده کنه ولي مشکلي که هست هنگام خروج کاربره که اگر تيک حضور False بشه مشکلمون حله ...

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط ARData مشاهده تاپیک
    با عرض پوزش از اينکه command 6 بايد حذف مي شد که يادم رفت
    يکي انکه تمامي کاربران را حذف نماييد و دوباره تعريف کنيد ...
    دوم اينکه کاربر جاري رو طوري تعريف کرده ام که متناسب با نام کامپيوتر جاري برمي گردونه . اگر در هنگام ورود کاربر X در کامپيوتر به نام PC - Y تيک حضور اين کاربر true بشه در کل برنامه کاربر جاري هر کامپيوتر مشخصه کيه و آدمين مي تونه در فرم يوزر تمامي آنلاين ها و آفلاين ها رو مشاهده کنه ولي مشکلي که هست هنگام خروج کاربره که اگر تيک حضور False بشه مشکلمون حله ...
    ببخشید :
    مشکلاتی وجود دارد،لطف کنید در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
    1- کاربر 1(حسین کمالی)...دسترسی او به frmtest محدود شده است ولی او قادر به دیدن این فرم دارد.
    2- کاربر جاری همیشه یک نفر است.
    3-من کاربرها را دوباره تعریف کرده وویرایش دسترسی را انجام دادم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار michkadol
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خراسان شمالی-بجنورد
    سن
    43
    پست
    186

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    با سلام

    من یک فیلد به نام اکشن به جدول اضافه کردم
    حالا میخوام وقتی کاربر وارد شد در این فیلد کلمه "ورود" ثبت بشه
    اگر کاربر رمز اشتباه وارد کرد کلمه "ورود رمز اشتباه" ثبت بشه
    اکر نام کاربری اشباه وارد شد کلمه "کاربری اشتباه" ثبت بشه
    و وقتی که از برنامه خارج شد کلمه"خروج" ثبت بشه
    اما هرکار کردم این کلمات در جدول فوق ایجاد نشد
    در همین جهت در فرم 4 تا باکس ایجاد کردم تا در هر مورد از باکس مربوطه بخونه ولی باز هم نشد
    لطفا اگر امکانش هست راهنماییم کنید
    متشکرم


    در ضمن اگه ممکنه بگین چطور میشه فرم تغییر رمز رو هم ایجاد کنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #29

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    سلام
    من متاسفانه برنامه آپلود شده توسط دوست عزیزمون ARData رو ندیدم
    اما برای تغییر رمز عبور می تونید از یک کوئری استفاده کنید که این کوئری در نمونه ارسالی بنده موجوده ( در واقع جا مونده )
    با تغییر همین کوئری و اجرای اون بعد از ورود کاربر یا اشتباه بودن پسورد و ... می تونین اون عبارات دلخواهتون رو در جدول درج کنین

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار ARData
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    40
    پست
    431

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    در اصل اين برنامه بيشتر جهت ايجاد محدوديت دسترسي کاربران به فرم هاي موجود در برنامه مي باشد . و به تغيير پسورد و اکتيو بودن کاربران زياد اشاره اي نکردم ولي به خاطر استقبال دوستان اينکار و هم اضافه مي کنم فقط يه مشکلي دارم اونم ماژوليه که در هنگام خروج کاربر از سيستم يه کاري انجام بده يعني پاسخ به تايپيک زير مشکل گشاي اين فايلمونه....

    https://barnamenevis.org/showthread.php?294501

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار michkadol
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خراسان شمالی-بجنورد
    سن
    43
    پست
    186

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط ARData مشاهده تاپیک
    در اصل اين برنامه بيشتر جهت ايجاد محدوديت دسترسي کاربران به فرم هاي موجود در برنامه مي باشد . و به تغيير پسورد و اکتيو بودن کاربران زياد اشاره اي نکردم ولي به خاطر استقبال دوستان اينکار و هم اضافه مي کنم فقط يه مشکلي دارم اونم ماژوليه که در هنگام خروج کاربر از سيستم يه کاري انجام بده يعني پاسخ به تايپيک زير مشکل گشاي اين فايلمونه....

    https://barnamenevis.org/showthread.php?294501
    دوست عزیز اگه امکانش هست نمونه تغییر رمز رو رو نمونه تون ایجاد کنید
    متشکرم

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار ARData
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    40
    پست
    431

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    فیلدهای مربوط به تغییر پسورد اضافه شدند ...
    http://ardata.persiangig.com/Users%2...nge%20Pass.rar

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار michkadol
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خراسان شمالی-بجنورد
    سن
    43
    پست
    186

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    با سلام
    3 تا سوال
    سوال1:
    - با اینکه فرمهای کاربر جدید و فرم دسترسی تیک open ندارد ولی باز هم پس از دادن پیغام "عدم مجوز دسترسی" ولی باز هم فرم باز میشود
    میخواهم وقتی گزینه open تیک نداشت کاربر نتونه فرم مربوطه رو ببینه
    سوال2:
    تو فرم usernew تنظیم کردم وقتی کد کاربر در جدول وجود داشته باشه پیغام بده که این کد قبلا ثبت شده و از ادامه جلوگیری کند
    ولی اگر در جدول data type رو از نوع number باشه خطای فوق رو نمایش میده
    ولی اگر از نوع text باشه پیغام مذکور رو نمیده و فقط از ادامه جلوگیری میکنه
    چهکار کنم که نوع فیلد از نوع تکست باشه و پیغام رو هم نمایش بدهد
    سوال3
    فرم تعریف کاربر unbound چطور میتونم اگه کاربر مجوز اضافه نمودن رو نداره نتونه کاربری رو ثبت کنه



    با شرمندگی به خاطر دودستگی مطالب
    ادامه داستان در
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ه-فرم-ها
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله michkadol : یک شنبه 02 مرداد 1390 در 08:21 صبح

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار michkadol
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خراسان شمالی-بجنورد
    سن
    43
    پست
    186

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    به خاطر دودستگی در تاپیک نمونه تکمیل شده خدمت تمام عزیزان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #35

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    بزودي يه فايل كامل توي اين زمينه قرار مي دم

  36. #36

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    اين كار روش درستي نيست
    اين كدها بايد دايناميك باشد و مستقيماً از Table گرفته شود. و نياز ي به استفاده از يه فرم كمكي نيست

  37. #37
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    فعلا مشهد هستم
    سن
    41
    پست
    25

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Younestalebi مشاهده تاپیک
    اين كار روش درستي نيست
    اين كدها بايد دايناميك باشد و مستقيماً از Table گرفته شود. و نياز ي به استفاده از يه فرم كمكي نيست
    باسلام
    پس چی شد این نمونه کاملت آقا یونس

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار michkadol
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خراسان شمالی-بجنورد
    سن
    43
    پست
    186

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    شما لطف کردین این همه توضیح دادید و فرمودید که خیلی ها چشم به این تاپیک دوختن
    پس یه لطفی بکنید در حق این افراد(نمونش خودم رو عرض میکنم) و نمونه ای کامل و بی نقص و دارای ضزیب امنیتی بالا ارائه بدین تا دوستان بتونن استفاده کنن و دعا به جون شما کنن
    متشکرم

  39. #39

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    سلام خوبید؟ میشه مراحل ساخت loginرا هم بگید ؟شدیدا نیازمند اون هستم ممنون

  40. #40

    نقل قول: تعریف کاربر با سطح دسترسی متفاوت در اکسس

    سلام خوبید؟ میشه مراحل ساخت loginرا هم بگید ؟شدیدا نیازمند اون هستم ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •