نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: جستجو در datagridview

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    19

    جستجو در datagridview

    سلام و خسته نباشید.
    می خواستم ببینم بهترین (سریعترین) راه جستجو در یک ستون datagridview چیه ؟(فرض کنید 100000 سطر داشته باشیم.)
    (البته نمی خوام فیلتر بگیرم و می خوام همه سطر ها را نمایش بده)
    و اگر بهترین راه جستجو binary search هست الگوریتم اون را برام بفرستید.
    از کمکتون ممنونم.

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط Esy_Programmer مشاهده تاپیک
    پس شما که این قدر از #C تبلیغ می کنید کجائید؟
    خیلی فوری هست.
    کمک...................................
    اصلا این لحنتون مناسب نیست !

    + اینکه نوشتن پروژه برای دیگران ممنوع است .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    یکی از بهترین راه برای جستجو در DatagridView، استفاده از دستور foreach هست، مثل این :
    //define a new Datatable Object
    DataTable dt = new DataTable();

    //Copy Structure of Table to New DataTable Object (Schema)
    dt = this.ds_ordres1.Orders.Clone();

    foreach (DataGridViewRow _gridViewRow in this.dataGridView1.Rows)
    {
    if (_gridViewRow.Cells[1].Value != null && _gridViewRow.Cells[1].Value.ToString() == "VINET")
    dt.ImportRow(this.ds_ordres1.Orders.Rows[_gridViewRow.Index]);
    }

    //Change DatagridView's DataSource to New DataTable Object
    this.dataGridView1.DataSource = dt;

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    19
    آقای 212 hdv این رو قبول دارم ولی سرعتش خیلی پائینه.(البته با جستجوی دودئی بهتر شد.)
    و همچنین یه مشکله دیگه اینه که در مقایسه مقادیری که فارسی تایپ شده مشکل داره.
    یعنی زمانی که CompareTo کنیم . نتیجه دو مقدار مساوی 1- هست. میدونید چرا؟
    ممنون از لطفتون.

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    19
    و اگر نخوایم از datagridview استفاده کنیم واسه جستجو باید چکار کنیم؟
    البته ببخشید چندتا سوال رو توی یه تاپیک مطرح کردم...!!!

  6. #6
    و اگر نخوایم از datagridview استفاده کنیم واسه جستجو باید چکار کنیم؟
    البته ببخشید چندتا سوال رو توی یه تاپیک مطرح کردم...!!!
    پس واسه چی از دیتاگریدویو استفاده کردی؟ واسه جستجو فقط؟!!
    برای اینکه تمام اطلاعات بانک رو داشته باشی، یکی از بهترین راهها دیتاست هست که جستجوی سریعتری هم داره.

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    19
    می شه لطف کنید چه طوری از طریق دیتا ست جستجو کنم؟
    و واسه جستجوی رشته فارسی باید چه کار کنم؟

  8. #8
    می شه لطف کنید چه طوری از طریق دیتا ست جستجو کنم؟
    و واسه جستجوی رشته فارسی باید چه کار کنم؟
    بعد از اینکه دیتاست پر کردی با تابع select میتونی مثل select اس کیو ال جستجو کنی

    ds.Tables[0].Select("name='علی'")

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    19
    بعد چه طور می تونیم به ستون خاصی از این سطر دسترسی داشته باشیم؟
    مرسی از پاسختون.

  10. #10
    یکم به خروجی این تابع دقت کن
    یک آرایه از datarow میده که میتونی از اونها استفاده کنی
    اگه فرض کنیم چیزی پیدا کرده باشه
    مقدار ستون lastname اولین ردیف :
    ds.Tables[0].Select("name='ali'")[0]["lastname"]

تاپیک های مشابه

  1. خواندن و نوشتن در خانه های DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 20:09 عصر
  2. دسترسی به نام و عنوان سطرهای DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 15:21 عصر
  3. حذف چند فیلد از بیندینگ در datagridview
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 20:43 عصر
  4. مشکل جستجو در datagridview
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 18:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •