نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تولید رشته به صورت Random ؟؟؟

  1. #1

    تولید رشته به صورت Random ؟؟؟

    سلام دوستان
    آیاتابعی هست که تعداد کاراکترها رو بگیره،
    و به صورت Random رشته تولید کنه؟؟
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Danial_Yousefi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    130
    درست نفهمیدم منظورتون چیه ولی این طور که پیداست کاری نداره
    Text1.Text = ""
    Randomize Timer
    tool = InputBox("toole reshte?")
    For i = 1 To tool
    1
    a = Fix(Rnd * 90)
    If a < 65 Or a > 90 Then GoTo 1
    Text1.Text = Text1.Text & Chr(a)
    Next i

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار senator_aka
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    207
    من هم تا حالا از این روشی که دوستمان گفته خیلی استفاده کردم و جواب هم گرفتم.
    اما با استفاده از goto کاملا مخالفم.باید یاد بگیریم که از کد هایی که باعث دردسر می شن دیگه استفاده نکنی(باور کنید که اینطوری خیلی بهتر هست)

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    449
    senator_aka درست میگه ، از شکل ساخت یافته تابع Danial_Yousefi عزیز بصورت زیر استفاده کنید :

    Text1.Text = ""
    Randomize(Timer)
    tool = InputBox(
    "toole reshte?")
    For i = 1 To tool
    Do
    a = Fix(Rnd() * 90)
    Loop a < 65 Or a > 90
    Text1.Text = Text1.Text & Chr(a)
    Next i

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Danial_Yousefi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    130

    Talking

    منم نظرم با شما یکی ولی برنامه هول هولکی نوشته شده

تاپیک های مشابه

  1. مشکل اعداد Random و البته غیر تکراری
    نوشته شده توسط rosenth در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 21:29 عصر
  2. انتخاب n رکورد به صورت Random :)
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 11 آذر 1386, 08:51 صبح
  3. Random
    نوشته شده توسط madad110 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1384, 05:06 صبح
  4. random
    نوشته شده توسط md-delphi در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 آبان 1384, 16:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •