نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نوع Currency در اکسل .. در دلفی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار merced
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    خراسان جنوبي
    پست
    562

    Question نوع Currency در اکسل .. در دلفی

    اگه به نوع پولی در اکسل دقت کرده اید.. دیدن که اعداد بزرگ رو روند می کنه . و اجازه میده هر چقدر عدد بزرگ باشه.

    می خوام همین کار رو تو برنامه دلفی انجام بدم.

    می خوام بدونم این اعداد چه جوری ذخیره (رشته ای یا ...) می شن . و چطوری عملیاتی مانند مجموع. بیشترین یا ... خلاصه اعمال متداول Database رو روش انجام داد.

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    با سلام
    دوست عزیز لطفا به قوانین سایت احترام بگذارید
    مطرح کردن چند سوال در یک تاپیک ممنوع!!
    دستور گرد کردن عدد
    round(number);
    در باره نوع فیلد هم بستگی داره که چه کاری بخواین باهاش انجام بدین
    و درباره سوال آخر هم (عملیات) از دستورات استاندارد sql استفاده میشه
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    نقل قول نوشته شده توسط merced مشاهده تاپیک
    اگه به نوع پولی در اکسل دقت کرده اید.. دیدن که اعداد بزرگ رو روند می کنه . و اجازه میده هر چقدر عدد بزرگ باشه.
    یعنی چقدر بزرگ باشد.هر چقدر یعنی بینهایت ، امکان ندارد!!!
    شما می توانید بیشترین مبلغی را که ممکن است وارد کنند در نظر بگیرید و فیلدی که چنین محدوده ای دارد را انتخاب کنید.
    باقی سوالات را هم Batmanاشاره کرد.
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار merced
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    خراسان جنوبي
    پست
    562
    نقل قول نوشته شده توسط SYNDROME مشاهده تاپیک
    یعنی چقدر بزرگ باشد.هر چقدر یعنی بینهایت ، امکان ندارد!!!
    شما می توانید بیشترین مبلغی را که ممکن است وارد کنند در نظر بگیرید و فیلدی که چنین محدوده ای دارد را انتخاب کنید.
    موفق باشید
    با تشکر.
    اولا چند یک سوال پرسیدم. و اکسل رو برای مثال گفتم ..
    شما عدد 9999999999999999999999999999999999999999999999 رو توی یه سلول اکسل تایپ کنید.. خودش به 1e+46 تبدیلش میکنه.
    واگر Format Cell اون سلول رو به Currency تغییر بدین مقدار سلول به صورت زیر نمایش داده میشه:

    9,999,999,999,999,990,000,000,000,000,000,000,000, 000,000,000
    واگه یه عدد کوچیک بهش اضافه بشه تغییری نمی کنه. (قاعدتاً)
    یعنی یه روند کردن ساده نیست

    حالا بر فرض من تعداد زیادی از این اعداد رو تو جدول بانک اطلاعاتی می خوام ذخیره کنم و اونا رو با هم جمع ببندم.

    به نظر شما چه جوری این کار رو بکنم.
    این کار رو تو حساب های بزرگ بانکی هم انجام میدن. حساب های پولی بزرگ مثل حساب های کمیته امداد یا حساب 100 امام که مقادیر بزرگی دارند رو به همچین روش هایی حساب می کنند..

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    با سلام
    فکر کنم شما باید یه فیلد از نوع number البته در access تعریف کنید و سپس در قسمت fieldsiza اونو diuble تغییر بدید

تاپیک های مشابه

  1. نمایش فیلدها به صورت currency
    نوشته شده توسط davoodmz در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1388, 23:07 عصر
  2. فارسی کردن فیلد Currency در گزارش ؟
    نوشته شده توسط am_abbas65 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 12:05 عصر
  3. نمایش اعداد بصورت currency
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1385, 07:59 صبح
  4. حل مشکل Currency در ویندوز و دلفی
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مرداد 1385, 20:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •