نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اضافه کردن ایتم به combobox

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار jafari_m246
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    اصفهان-پیربکران
    پست
    69

    Unhappy اضافه کردن ایتم به combobox

    سلام
    من این کد را نوشتم تا اگر text ای که کاربر توی combobox وارد می کنه اگر توی ایتم هاش نبود آن را به ایتم ها اضافه کنه

    حالا مشکل ام اینه که بدونه تست شرط همه را به ایتم ها اضافه میکنه با تکرار


    مشکل دوم اینکه وقتی از برنامه خارج می شویم آنها از ایتم های کامبوباکس حذف شدند


    for (int i = 0; i < bs_postcb.Items.Count; i++)
    {
    if (bs_postcb.Items[i] != bs_postcb.Text)
    continue;
    else
    return;
    }
    bs_postcb.Items.Add(bs_postcb.Text);


    مشکل کدم کجاست...؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    از این کد استفاده کن :
    if (this.comboBox1.Items.Contains(this.comboBox1.Text ))
    return;
    else
    this.comboBox1.Items.Add(this.comboBox1.Text);

    دیگه نیازی به استفاده از حلقه نداری، چون خود تابع contains در داخل آیتمها جستجو میکنه.

    برای سوال دومت هم باید بگم که خب معلومه که آیتم ها حذف میشن، چون جایی ذخیره نشدن، یا باید در یه فایل یا در دیتابیس ذخیره شون کنی.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار jafari_m246
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    اصفهان-پیربکران
    پست
    69

    Unhappy

    پس چرا ایتم هائی که در زمان طراحی می نویسیم پاک نمی شوند؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    1,491
    آیتمهائی که در زمان طراحی به ComboBox اضافه میشه، بصورت کد در یک فایل ذخیره شده که در زمان اجرا، اون کدها کامپایل خواهند شد. مثلا اگر نام فرم بصورت Form1 باشه، تمام موارد اعمال شده در زمان طراحی، در فایل Form1.Designer قرار داره.

  5. #5
    منم یه مشکل تقریبا همین جوری دارم !!!
    من یک سری داده از نوع text رو با دستور select انتخاب می کنم و داخل یک دیتا تیبل نگه داری می کنم ...
    بعد می خوام که Combobox رو با داده های دیتا تیبل پر کنم اما به جاری رشته های مورد نظر combobox رو با System.Data.DataRowView پر می کنه :
    اینم کدی که نوشتم :
    dt = getdata("select distinct vahed from noskhe");
    comboBox1.DataSource = dt;

    باید چکار کنم که رشته های منو درست نشنون بده ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    1,491
    combo box فقط باید به فیلدهای جدول متصل بشه و اگر dt رو بعنوان data source مشخص کردید، بعدش یک فیلد رو بعنوان منبع باید براش مشخص کنید.
    مثلا:

    comboBox1.DisplayMember="vahed";

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار jafari_m246
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    اصفهان-پیربکران
    پست
    69

    if (this.comboBox1.Items.Contains(this.comboBox1.Text))
    {
    return;
    }
    else
    {
    SqlCommand cm3 = newSqlCommand("insert into post(pname)values('" + comboBox1.Text + "')", my_cn);
    cm3.ExecuteNonQuery();
    }


    آقا hamed من این کد را به جای کد شما استفاده کردم تا اگر توی لیست نبود به بانکی که کامبوباکس به اون متصله اضافه کنه ولی باز هم جواب نمی دهد و اسم تکراری هم اضافه می کنه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148
    با سلام دوست عزیز
    میتونی اون اسمها رو که می خوای داخل کمبو بزاری داخل یک جدول از بانکت بزاری بعد هنگام لود شدن فرمت کمبو رو از اطلاعات داخل اون جدوله پر کنی ار هم ایتمی رو بخوای اضافه کنی به جدولت insert کن اینجوری دیگه نیازی به اد کردن به کمبو هم نداری . اگه راه حل برات مناسبه بگو تا کدش رو بزارم

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار jafari_m246
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    اصفهان-پیربکران
    پست
    69
    دوست گلم من هم همین کاری که شمامی گوئید را انجام دادم
    با این تفاوت که هنگامی که کاربر دکمه save را می زند علاوه بر insert کردن اطلاعات فرم ام
    میخواهم چک کنه که اگر کاربر اسم جدیدی را در کامبوباکس نوشته بود اون را هم به جدول مربوطه اضافه کنه

    امیدوارم توانسته باشم منظورم را برسونم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    1,491
    برای اینکه ببینید یک متن در لیست item های ComboBox هست یا خیر، از متد Items.FindString استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. بایند کردن combobox
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 06 مهر 1386, 12:09 عصر
  2. مشکل دوم ComboBox
    نوشته شده توسط lililili در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 19 تیر 1386, 10:22 صبح
  3. پر کردن combobox با یک جدول و بایند کردن به جدول دیگه
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 خرداد 1386, 23:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •