نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: adoquery

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    خوشا شيراز و وصف بي مثالش ...
    سن
    41
    پست
    98

    adoquery

    سلام من برای جستجو از دستر زیر استفاده کردم ولی توی حلقه if وارد نمی شه.
    لطفا هر چه زودتر جواب منو بدید.

     ADOQuery1.First;
    while not ADOQuery1.Eof do
    begin
    if (Edit1.Text=ADOQuery1.FieldValues['users']) then
    begin
    ShowMessage('ok');
    ADOQuery1.Next;
    end
    else
    begin
    ShowMessage('notok');
    ADOQuery1.Next;
    end;



    ( showmessageها برای تست کردن هست.)

    سوال دوم : برای جستجو از adoquery استفاده کنم سرعتش بیشتره یا adotable ؟
    آخرین ویرایش به وسیله farzad_az_shiraz : جمعه 12 مرداد 1386 در 09:20 صبح دلیل: املايي

  2. #2
    یا AdoQuery1.EOF برابر True هست، یا مقدار Edit برابر مقدار فیلد نیست. انتظار دارید چه کمکی بهتون بشه؟!
    درباره AdoQuery و AdoTable هم قبلا بحث شده.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    خوشا شيراز و وصف بي مثالش ...
    سن
    41
    پست
    98
    آقای کشاورز ازتون تشکر میکنم من جوابم را تو سایت پیدا کردم ولی چرا این کد جواب
    نمیده؟

    AdoQuery1.EOF برابر True هست،
    اینو خودم باید false کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    نقل قول نوشته شده توسط farzad_az_shiraz مشاهده تاپیک
    آقای کشاورز ازتون تشکر میکنم من جوابم را تو سایت پیدا کردم ولی چرا این کد جواب
    نمیده؟
    اینو خودم باید false کنم ؟
    کاربر عزیز EOF و BOFبا ADOکار می کند و به مثال زیر توجه کنید که جاهایی که اینها Trueمی شود مشخص است.
    BOF
    1
    2
    3
    EOF
    دقت کنید این گزینه ها مشخص می کند و شما به صورت دستی نمی توانید آنها را True یا Falseکنید.
    اگر شما در رکورد اول باشید و دستور ADO.Prior را اجرا کنید BOF برابر Trueمی شود.
    اگر شما در رکورد آخر باشید و دستور ADO.Next را اجرا کنید EOF برابر Trueمی شود.
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    به جای fieldavalues از filedbyname استفاده کن

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    خوشا شيراز و وصف بي مثالش ...
    سن
    41
    پست
    98
    بازم جواب نمی ده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    آیا شما مطمئن هستید مقدار Editبا یکی از رکوردها برابر است؟
    دستور را به این شکل بنویسید.

    Trim(Edit1.Text) = Trim(ADOQuery1.FieldByName('Users').Asstring)

    موفق باشید

  8. #8
    شاید کوئری تون مقدار بر نمیگردونه یا حالت کاراکتر ها با هم نمی خونه
    اینجوری بنویسید

    upperCase(Edit1.Text) = uppercase(ADOQuery1.FieldByName('Users').Asstring)
    You never know what you can do until you try

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در گزارش گیری توسط adoquery
    نوشته شده توسط kavoshgar63 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 17:55 عصر
  2. کمک در مورد AdoQuery
    نوشته شده توسط chaalesh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1386, 11:36 صبح
  3. سئوال در مورد adoquery
    نوشته شده توسط ali-bagban در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 31 شهریور 1385, 13:38 عصر
  4. یک سوال در مورد AdoQuery
    نوشته شده توسط سیروس مقصودی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 22 خرداد 1385, 21:05 عصر
  5. گرفتن یه کوئری از یک Adoquery
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 آذر 1382, 00:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •