نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Crystal Report

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    26

    Crystal Report

    برای استفاده از کریستال ریپورت در کجا می توان کد نویسی کرد؟
    مثلا برای مقدار دهی به یک text درکریستال.
    با برای استفاده ازدستورات sql.




  2. #2
    برای استفاده از کریستال ریپورت در کجا می توان کد نویسی کرد؟
    مثلا برای مقدار دهی به یک text درکریستال.
    با برای استفاده ازدستورات sql.
    سوالت تو بخش کریستال ریپورت بپرس

    میتونی تو کریستال ریپورت پارامتر تعریف کنی و داخل کد برنامه به اون پارامترها مقدار بدی

تاپیک های مشابه

  1. آیا Crystal Report مزیتی نسبت به Active Report دارد؟
    نوشته شده توسط Majid1351 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 12:57 عصر
  2. امکان ایجاد یک گزارش در crystal report با استفاده از Report generator(فوری)
    نوشته شده توسط Farnoushzn در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 14:35 عصر
  3. اعداد فارسی در crystal Report
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1383, 19:05 عصر
  4. Rave Report یا Crystal Report
    نوشته شده توسط موسوی در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 05:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •