نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: style داخلی و خارجی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235

    style داخلی و خارجی

    سلام من یک تگ style داخل هر صفحه دارم که به شکل زیر هست :

       <head>
    <style type="text/css">

    BODY { FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 80%; BACKGROUND: #fff; MARGIN: 0px; FONT-FAMILY: tahoma }
    H2 { PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 15px; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; FONT: bold 14px tahoma; COLOR: #000; PADDING-TOP: 0px }
    UL { PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; PADDING-TOP: 0px; LIST-STYLE-TYPE: none }
    IMG { BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none }
    #menu9 { MARGIN: 0px; WIDTH: 100% }
    #menu9 LI A { HEIGHT: 25px; TEXT-DECORATION: none; voice-family: inherit }
    #menu9 LI A:link { PADDING-RIGHT: 25px; DISPLAY: block; BACKGROUND: url(../forms_pics/menu9.gif); PADDING-BOTTOM: 0px; COLOR: #fff; PADDING-TOP: 8px }
    #menu9 LI A:visited { PADDING-RIGHT: 25px; DISPLAY: block; BACKGROUND: url(../forms_pics/menu9.gif); PADDING-BOTTOM: 0px; COLOR: #fff; PADDING-TOP: 8px }
    #menu9 LI A:hover { PADDING-RIGHT: 25px; PADDING-LEFT: 0px; BACKGROUND: url(../forms_pics/menu9.gif) 0px -32px; PADDING-BOTTOM: 0px; COLOR: #fff; PADDING-TOP: 8px }
    #menu9 LI #current { PADDING-RIGHT: 25px; PADDING-LEFT: 0px; BACKGROUND: url(../forms_pics/menu9.gif) 0px -32px; PADDING-BOTTOM: 0px; COLOR: #fff; PADDING-TOP: 8px }

    </style>
    </head>


    و یک فایل css هم به شکل زیر دارم

    TABLE
    {
    font-size: 8pt;
    font-family: Tahoma;
    vertical-align: top;
    direction: rtl;
    text-align: center;
    }
    input
    {
    font-size: 8pt;
    font-family: Tahoma;
    direction: rtl;
    }



    TD
    {
    font-size: 8pt;
    font-family: Tahoma;
    direction: rtl;
    text-align: right;
    vertical-align:top;
    }

    BODY
    {
    text-align:center ;
    background-color:lightgrey ;
    direction:rtl ;
    }


    .center_td
    {
    text-align:center ;
    background-color:White ;
    }




    حالا در هر صفحه ایی که فایل css را link می کنم قسمت هایی از صفحه که باید از فایل css خوانده شوند از style داخلی خوانده می شود .
    چطور میشه بین این ها تفاوت قائل شد و به فایل css اولویت داد تا tag های هم نام در صفحه از فایل css خوانده شده و فقط قسمتی مشخص از style داخلی خوانده شود ؟

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    باید برای استایل ها کلاس تعریف کنی و بعد برای تگ هایی که میخوای از استایل های صفحه ی جاری استفاده کنن، کلاس معرفی کنی:


    table.class1{
    ...
    }
    input.class2{
    ....
    }


    ...
    ...
    ...

    <table class="class1">
    ...
    </table>

    <input class="class2" />
    ...



    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با Style
    نوشته شده توسط mrrajabi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 آذر 1386, 21:23 عصر
  2. عدم کارکرد درست Style
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 19 تیر 1385, 16:07 عصر
  3. حفظ حالت Xp Style در هر شرایطی
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 17:23 عصر
  4. xp style
    نوشته شده توسط محمد میرمصطفی در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1383, 13:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •