نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: فایل Res و طرز استفاده از آن و به کار بردن Resource

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035

    فایل Res و طرز استفاده از آن و به کار بردن Resource

    سلام

    دوستان درباره فایل Res و طرز استفاده از آن و به کار بردن Resource مطلبی می داند لطفا راهنماپم کنید
    مخصوصا در مورد Res کردن فایل ActiveX

    با تشکر
    مرتضی

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    برای قرار دادن یک ActiveX (یا هر فایل دیگری) در ریسورس، بصورت زیر عمل کنید:
    1. یک فایل متنی با پسوند <span dir=ltr>*.RC</span> تشکیل دهید و متن زیر را در آن بنویسید:
      MY_ActiveX ANYOL1 "ActiveX_1.ocx"

      دو پارامتر اول میتواند هر چیزی باشد، بعدا شما در برنامه تان از آنها استفاده خواهید کرد. پارامتر سوم نام فایلی است که قرار است تبدیل به ریسورس شود.
    2. از کامپایلر خط فرمان BRCC32.exe برای تبدیل فایل RC فوق به فایل <span dir=ltr>*.res</span> استفاده کنید. به فرض اینکه در مرحله قبل نام فایل را Act1.rc انتخاب کرده باشید دستور زیر را در خط فرمان اجرا کنید:
      BRCC32 Act1.rc

      اینکار باعث میشود یک فایل ریسورس با همان نام فایل RC منتها با پسوند RES ساخته شود که ActiveX‌ شما در آن قرار دارد.
      توجه داشته باشید که فایل ActiveX_1.ocx هنگام اجرای این دستور باید در دسترس باشد.
    3. در فرم برنامه تان بعد از خطی که دستور <span dir=ltr>{$R *.DFM}</span> را در بردارد دستور زیر را اضافه کنید:
      &#123;$R Act1.res&#125;

      اینکار باعث میشود فایل ریسورس مربوطه در هنگام کامپایل به برنامه شما لینک شود.
    4. اکنون میتوانید در برنامه‌تان بدین صورت از ریسورس فوق استفاده کنید:
      procedure TForm1.FormCreate&#40;Sender&#58; TObject&#41;;
      var
      Res &#58; TResourceStream;
      begIN
      Res &#58;= TResourceStream.Create&#40;hINstance, 'MY_ActiveX', Pchar&#40;'ANYOL1'&#41;&#41;;
      Res.SaveToFile&#40;'c&#58;\ActtiveX_1_save.ocx'&#4 1;;
      Res.Free;
      end;

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    اقای کرامتی میشه بگید چطور میشه بدون اینکه فایل رو ذخیره کرد از اون استفاده یعنی در داخل همون ریسورس . البته در مورد ایکون و بیتمپ و صدای ویو مشکلی ندارم ولی در مورد صدای mp3 یا فایل فلش راهنمایی کنید ممنون میشم.
    با تشکر.

  4. #4
    مهمان
    خوب شد این سوال مطرح شد.
    اقا مهدی یه سوال دیگه:
    اصلا چرا از ریسورس ها استفاده میکنیم :?:
    rc,res چه تفاوتی باهم دارن؟

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اصلا چرا از ریسورس ها استفاده میکنیم
    برای لینک کردن یک سری منابع به فایل Exe ، شاید برای پنهان کردن اونها.

    rc,res چه تفاوتی باهم دارن؟
    Res در حقیقت ریسورس کامپایل شده است، در حالی که RC سورسی است که فایل Res از روی آن بوجود می‌آید. مانند فایل Exe و Pas.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    جواب من کو!!!!! :?: :?:

  7. #7
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اقای کرامتی میشه بگید چطور میشه بدون اینکه فایل رو ذخیره کرد از اون استفاده یعنی در داخل همون ریسورس . البته در مورد ایکون و بیتمپ و صدای ویو مشکلی ندارم ولی در مورد صدای mp3 یا فایل فلش راهنمایی کنید ممنون میشم.
    پخش فایلهای MP3 بصورت Stream‌ بصورت پیش فرض ممکن نیست، مگر اینکه از ابزاری مانند XAudio استفاده کنید. اگر اشتباه نکرده باشم XAudio‌ امکان پخش Stream‌ رو هم داشت: http://www.xaudio.com
    بهر حال اگر تستش کردید نتیجه رو برای ما هم بنویسید.

    در مورد فلش، نمیدونم ActiveX فلش چنین قابلیتی رو داره یا نه. بعید میدونم داشته باشه، اما تو دایرکتور دیدم که آبجکت های فلش بصورت Stream‌ پخش میشوند.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    تو دایرکتور یعنی چی؟

  9. #9
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    Macromedia Director منظورمه:
    http://www.macromedia.com

تاپیک های مشابه

  1. فایل های Resource
    نوشته شده توسط Valadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 آذر 1386, 09:50 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 07:14 صبح
  3. یک سوال در مورد Resource
    نوشته شده توسط mjafari در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 06:13 صبح
  4. کمک درresource.h
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1384, 12:40 عصر
  5. Resource و mp3
    نوشته شده توسط pouyaa در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1384, 13:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •