نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: استفاده از دستورات sqlserver در برنامه

  1. #1

    استفاده از دستورات sqlserver در برنامه

    چطور میتوان از دستورات sqlserver در برنامه استفاده کرد دستوراتی مثل select ,... من هرطور استفاده کردم ارور داده

  2. #2
    sqlcommand میتونه بهت کمک کنه با استفاده از این کنترل می تونی دستورات sql رو عینا در برنامت بنویسی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام
    بصورت خلاصه :
    ۱ - یک Connection ایجاد کن تنظیمات Connection رو انجام بده .(مثل ConnectionString)-مثلاً myCnt
    2 - یک Command ایجاد کن و کانکشن اون رو برابر با Connection مرحله۱ قراربده.مثلاً myCmd
    3 - دستوری رو که لازم داری تو CommandText این Command بزار
    4 - یک DataAdapter بساز و (برای نمونه)SelectCommand اون رو برابر با Command مرحله۲ قرار بده.مثلاً myDA
    5 - یک DataSet ایجاد کن مثلاً myDS
    6 - Connection رو Open کن.
    7- اگر دستوری که تو SelectCommand نوشتی Select بوده است می تونی دستور myDA.Fill(myDS) و در غیر اینصورت دستور myCmd.ExecuteNoneQuery رو اجرا کن. در این حالت نیازی به مراحل 4 و 5 نیست.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373
    نقل قول نوشته شده توسط MH2538 مشاهده تاپیک
    سلام
    بصورت خلاصه :
    ۱ - یک Connection ایجاد کن تنظیمات Connection رو انجام بده .(مثل ConnectionString)-مثلاً myCnt
    2 - یک Command ایجاد کن و کانکشن اون رو برابر با Connection مرحله۱ قراربده.مثلاً myCmd
    3 - دستوری رو که لازم داری تو CommandText این Command بزار
    4 - یک DataAdapter بساز و (برای نمونه)SelectCommand اون رو برابر با Command مرحله۲ قرار بده.مثلاً myDA
    5 - یک DataSet ایجاد کن مثلاً myDS
    6 - Connection رو Open کن.
    7- اگر دستوری که تو SelectCommand نوشتی Select بوده است می تونی دستور myDA.Fill(myDS) و در غیر اینصورت دستور myCmd.ExecuteNoneQuery رو اجرا کن. در این حالت نیازی به مراحل 4 و 5 نیست.
    اگر ممکنه یه نمونه برنامه بزارید...
    مرسی

  5. #5

  6. #6
    یه سری به MSDN بزنید و در مورد ADO جستجو کنید
    کامل براتون توضیح داده ، همراه با مثال
    موفق باشید

  7. #7

    این برنامه میتونه کمکت کنه

    این برنامه میتونه کمکت کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373
    ببخشید این دستورات را هم می توان برای اکسس استفاده کرد ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    این دستورات جزء دستورات Ansi SQL هست، پس در بانکهای اطلاعاتی متفاوت میتونید از اونها استفاده کنید.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    اخطار می زند !!

    من از دستورات استفاده کردم ولی هنگام ارسال اطلاعات اخطار زیر داده می شه :

    The type initializer for ' address Class ' threw an exception
    آدرس کلاس : آدرسی است که کدها را توش نوشتم.

    باید چه کار کنم ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    میشه دستور SQL رو هم بنویسید و اینکه روی چه خطی این ارور رو میده؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373
    نقل قول نوشته شده توسط PC2st.ir مشاهده تاپیک
    میشه دستور SQL رو هم بنویسید و اینکه روی چه خطی این ارور رو میده؟
    دستورات که همان دستورات برنامه ایست که توی همین تایپیت گذاشتند...
    ارور هم توی خطی داده می شه که من متد معرفی شده در کلاسم را فراخوانی می کنم و داده ها را به آن ارسال می کنم.

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از SQLserver بدون نصب در کامپیوتر مقصد
    نوشته شده توسط jalali_m در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1392, 11:40 صبح
  2. ارتباط باSQLServer کامپیوتر دیگه؟
    نوشته شده توسط vb.netAss در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1385, 11:19 صبح
  3. چگونه میتوانم فایل تصویری باحجم بیشتر از 2mb را فشرده کرده و در sqlserver ذخیره کنم
    نوشته شده توسط moula_rayisi در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 11:48 صبح
  4. چه طوری vbرو به SQLServer ارتباط بدم
    نوشته شده توسط vb.netAss در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 14:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •