نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش تاریخ جاری سیستم در کمبو باکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148

    نمایش تاریخ جاری سیستم در کمبو باکس

    با سلام به همه دوستان عزیز
    من سه تا کمبو برای روز ماه سال روی فرمم دارم و میخوام هر وقت که این فرم لود میشه اینه سه کمبو برابر با تاریخ شمسی جاری سیستم بشه چی کار باید بکنم؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز با این کد می توانی تاریخ شمسی را بدست اوری
     System.Globalization.PersianCalendar p;
    p.GetYear(DateTime.Now);
    p.GetMonth(DateTime.Now);
    p.GetDayOfMonth(DateTime.Now);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام
    PersianCalendar ایراد داره (این مطلب رو بخونید)https://barnamenevis.org/showthread.php?t=67677


    http://www.codeproject.com/csharp/JalaliCalendar.asp

    برای این کار می تونی از Persia استفاده کنی.

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط MH2538 مشاهده تاپیک
    PersianCalendar ایراد داره برای این کار می تونی از Persia استفاده کنی.
    چرا؟ فکر کنم تیم microsoft به این موضوع فکر کردن .شاید تفاوت ها به خاطر چیز دیگه ای باشه مثلا الگوریتم های متفاوت برای تاریخ فارسی. یه سر به تایپک زیر بزن .
    https://barnamenevis.org/showth...t=67677&page=3

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148
    با سلام
    من از persiancalender استفاده کردم اما مشکلی نداشت

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •