صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 46

نام تاپیک: اگر ویندوز بره کنار و لینوکس بیاد تکلیف ما چی میشه؟

  1. #1

    اگر ویندوز بره کنار و لینوکس بیاد تکلیف ما چی میشه؟

    سلام

    اگر ویندوز بره کنارو لینوکس جاش رو بگیره ما چیکار کنیم؟ ویژوال فاکس پرو در لینوکی معادل داره؟ یا چیزی که خیلی به اون نزدیک باشه منظورم تحت text نیست و تحت X است.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    یه چیزو مطمئن باشید ، ویندوز هرگز کنار نمی ره ! یعنی ماکروسافت چنین اجازه ای رو نمی ده :heart:

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    روز از نو روزی از نو
    اما با گفته Mohammad_Mnt موافقم
    :wink:

  4. #4
    ویندوز حد اقل تا 20 سال دیگه سلطان بازار desktop‌ است و لینوکس مخصوصا redhat که خیلی هم حرفه ایه داره از نقطه ضعف مایکروسافت در بازار server استفاده میکنه و این بازار رو تحت سیطره در میاره
    desktop های لینوکس هنوز خیلی راه دارن تا به حد ویندوز مایکروسافت برسن هرچند من خودم کشته مرده لینوکسم و همیشه کنار ویندوز 98 xzp و 2000 یه لینوکس هم نصب شده دارم ولی باید واقعیت برتری فعلی مایکروسافت رو در بازار desktop قبول کرد
    ضمنا یه تیم داره روی یه پروژه بنام مونو کار میکنه که دقیقا مشابه دات نت مایکروسافته
    پس میشه باز هم خیالمون راحت تر باشه که خیلی توی مشکل نخواهیم افتاد
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    نقل قول نوشته شده توسط ali643
    اما با گفته Mohammad_Mnt موافقم
    :wink:
    :shock: شما که حالتون از من بهم می خورد :?

  6. #6
    یعنی اینکه یه چیز شبیهش میاد؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  7. #7
    سلام


    یه لینک در این مورد پیدا کردم


    http://www.paulmcnett.com/vfp/wine/foxtalk1.html

    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad_Mnt
    نقل قول نوشته شده توسط ali643
    اما با گفته Mohammad_Mnt موافقم
    :wink:
    :shock: شما که حالتون از من بهم می خورد :?
    با تریپت مشکل دارم نه با فکرت :wink:
    در ضمن نمی خوام این تاپیک مثل تاپیک پیشی دعوا توش بشه

    خوش باشید

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    خوب بهتر نیست از همین الان یواش یواش روی یک زبان دیگه بری
    تا خیالت هم راحت باشه مثل vb net یا delphi ؟

  10. #10
    هیچ زبانی فاکس نمیشه !
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  11. #11
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    حال کردم از جوابت
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    ولی من به این نتیجه رسیدم که باید فاکس رو گذاشت کنار

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    ببین من فکر میکنم اگر یک خورده رو زبانهای دیگه کار کنی نظرت عوض
    بشه .
    شما میتونید همون کارهایی رو که با فکس میکنی توی دلفی یا وی بی
    هم انجام بدی.
    شاید اولش سخت باشه ولی بعد از یک مدت و داشتن روتین های مختلف
    کارت خیلی ساده میشه .
    حال خود دانی

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    ایران
    پست
    120
    هر زبانی مزیت های خاص خودش رو داره . فاکس هم مزیت های منحصر به فردی داره که نباید نادیده گرفت در عین حال تمام زبانهای برنامه نویسی مشکلاتی رو هم دارند . بعضی هاشون با فارسی مشکلات بیشتری دارن . همیشه باید مسئله رو حل کنیم نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنیم

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    بله هر زبان مزیتهای خاص خودش رو داره هیچ کس منکر این امر نیست
    اما دلیل نداره ما از زبان PL/1 مربوط به دهه 70 استفاده کنیم چون مزیتهای
    خاص خودش رو داره .
    علم نرم افزار پویای بسیار زیادی رو داره که هرکس نتونه با اون هماهنگ
    بشه از گردونه سوت میشه بیرون ؛ منم خودم سالها پیش فاکس کار میکردم
    اما الان میبینم که جوابگو نیست ؛ چون محدویتهای بسیار زیادی رو داره
    که زبانهای دیگه اونو پوشش دادند.
    الان رفتم سراغ دلفی ؛ چون میبینم هر کاری که بشه توی فاکس کرد توی
    دلفی هم میشه انجام داد پس اینجا این مسئله برای من پیش میاد که
    فاکس چه مزیتی به دلفی داره ؟؟؟؟؟؟؟
    پس به این نتیجه میرسیم که ما برای مقایسه درست بین تمام زبانها باید
    خیلی مسائل را در نظر داشته باشیم و اساسا فاکس پرو مزیت خاصی
    ندارد که ما بخواهیم همچنان وفادار و متعصب بمونیم و فکر کنیم که بشه
    اون رو بازبانهایی مثل# Delphi , C و یا VC مقایسه کرد.
    دوست عزیز پس اگر سوال ؛ سوال غلطی بود باید اون رو پاک کرد نه وقت
    تلف کرد برای حل مسئله ایی که اشتباه هست.
    زمانی توی دانشگاه ها زبان PL/1 رو تو درس برنامه سازی پیشرفته درس
    میداند ( از جمله خود من همین درس رو سال 70 با این زبان پاس کردم )
    حالا شما حساب کنید اگر من روی همین زبان تکیه میکردم و میخواستم
    کار بانک های اطلاعاتی خودم رو هم با cobol انجام بدم .
    همین فاجعه در انتظار شماست اگر بخود نجنبید

  16. #16
    من فارغ التحصیل رشته حسابداری هستم وهمچنین دبیرحسابداری درآموزش وپرورش
    حالا یک سئوال دارم پس چرااین زبان در دبیرستانهای کارودانش وهنرستانها تدریس می شود آنهم تحت داسش را

  17. #17
    سلام

    دوست عزیز فکر میکنی من فقط فاکس بلدم؟

    من C,Basic,Fortran,Assemly هم بلدم ویژوال سی و بیسیک هم بلدم اما فاکس پرو به این خاطر یه چیز دیگه است که یک گام از بقیه زبانها جلوتر است! من همه این زبانها را امتحان کردم و دارم میگم! از خودم هم نمیگم از روی سایتهای خارجی هم ترجمه دارم.


    اما زبانی بهتر است که کار شما را راه بیاندازد حالا اگر اون زبان Fortran یا حتی COBOL باشه!


    هدف مهم است که با چه وسیله ای بهتر به آن برسیم من برای فاکس بهتر و تا زمانی هم که فاکس پرو باشه من هیچ چیز بهتر از اون پیدا نخواهم کرد!


    من دارم با WINE اون را تو لینوکس لود میکنم! :wink:
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    :))
    من اصلا فاکس پرو بلد نیستم!
    ولی

    منظورتون اون فاکس پرو 2.6 هست یا ویژوال فاکس ؟

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    دوست عزیز آقا رضا
    اگر کمی به نوشته های قبلی من دقت کرده باشید من گفتم که
    << ما برای مقایسه درست بین تمام زبانها باید خیلی مسائل را در نظر داشته باشیم >>
    شما چطور میتونید مقایسه ای بین assembly با فاکس داشته باشید ؟؟؟؟
    یا چطور fortran رو با فاکس مقایسه میکنید ؟؟؟
    نوشته بودید :

    اما فاکس پرو به این خاطر یه چیز دیگه است که یک گام از بقیه زبانها جلوتر است! من همه این زبانها را امتحان کردم و دارم میگم!
    میشه بفرمائید فاکس از چه لحاظ بر زبانهای دیگه برتری داره و شما چطور اینو امتحان کرده اید
    البته منظورم زبانهایی که در بالا قید کرده اید نیست بلکه بیشتر مد نظر من# Delphi , C
    یا حتی VB هست.

    البته من حرف شما رو در اینکه زبانی خوبه که کار شما را راه بیاندازد تا 40 درصد موافقم .
    اما اینکه هدف وسیله رو توجیه میکنه نه ؛ هدف مهم هست اما وسیله هم مهمه.
    من چون در چند تاپیک دیدم که شما مایل بودید با فاکس با sql server اتصال پیدا کنید
    در صدد فرصتی بودم تا به شما پیشنهاد بکنم که برای تغییر زبان برنامه نویسی
    زمان خوبی است اما گویا شما تمایلی برای این کار ندارید به هر حال موفق باشید.

    و اما در جواب دوستمون آقای علی اکبر باید بگم که نه تنها در دبیرستانها بلکه در دانشگاههای
    ما چیزهایی تدریس میشه که دیگه استفاده ایی نداره .

  20. #20
    ببینید شرایط فعلی ایران ایجاب میکنه که نرم افزاری تولید بشه که خریدار داشته باشه. مسلما کسی برای چیزی مثل Word و... پول نمیده! توی ایران بیشتر برنامه های بانک اطلاعاتی نوشته میشه و خریدار داره چون مشابه خارجی نداره! اگه داشت اون هم کارایی نداشت. خب حالا بهترین زیان برای بانکها زبانی نیست که برای کارهای سیستمی طراحی شده باشه. فاکس پرو و اکسس و SQL Server سه محصول مایکروسافت هستند که برای بانکها طراحی میشوند خب حالا بین اینها اکسس که اصلا باید بیسیک بلد بود و بهتر توی بیسیک کار کنی تا اکسس. SQL server هم بانک اطلاعاتی است و برنامه نویسی نداره فقط می ماند فاکس پرو!

    فاکس پرو از سی خیلی چیزها به ارث برده به زبانهای بیسیک شباهت داره حدود دویست تا دستور کار با بانک داره و...


    اما اینکه یک قدم جلوتر اینکه مثلا در DOS هنگامی که همه برای ساختن بانکها توی زبانهای دیگه دست و پا میزدند فاکس خیلی راحت و شبیه تحت ویندوزیهای امروز بود. و اگه یه نگاه به این بخش بکنید علت حذف فاکس از .Net توضیح داده شده به اون آدرس برید و ببینید این که جلوتره راسته یا نه.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  21. #21
    و اما در جواب دوستمون آقای علی اکبر باید بگم که نه تنها در دبیرستانها بلکه در دانشگاههای
    ما چیزهایی تدریس میشه که دیگه استفاده ایی نداره .
    نمی دانم شایددوستان اطلاع داشته باشند نرم افزار بانک ملی ایران به زبان فاکس می باشد پس چگونه هیچ استفاده ای ندارد .

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    من تمام فرمایشات شما رو در رابطه با بازار ایران بی چون و چرا قبول دارم
    اما وقتی صحبت از کنار رفتن ویندوز در آینده به میان می آید پس مسلما
    زمان نزدیکی مد نظر ما نیست و از طرفی زمان همیشه مثل الان ایران
    نمیمونه و ما باید یک روز به قانون کپی رایت تن در بدیم و از سمتی باید
    به فکر تولید برای صادرات باشیم و گرنه به همین نقطه ایی میرسیم که
    خیلی از صنایع رسیده اند (‌ هزاران محصول و یک بازار )‌ اگر آن موقع بخواهیم
    تغییر رویه بدهیم خیلی دیر است .
    در هر صورت من به شما پیشنهاد کار با VB رو میدم و میدونم که پشیمان
    نمیشید چون اونقدر راحتتر و آسون تر از فاکس با اون میتونید کار کنید که
    قابل تصور نیست در مورد توابع و روتین ها هم من میتونم حسابی کمکتون
    کنم .

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    و اما علی آقا دوست عزیز اگر شما هم اطلاع داشته باشید
    این برنامه ایی که شما هنوز میفرمایید استفاده داره اولا
    سالها قبل نوشته شده و به همان دلیلی که ایران خودرو
    برای پیشرفت پیکان تلاشی نمیکنه به همان دلیل این برنامه
    تا اواخر 1381 راکد مانده بود ولی بنا به دلایل خاص هم اکنون
    سیستم جایگزین کاملا مرتبط با بانکهای دیگه در حال اتمام
    هست (البته اگر کاغذ بازی و خیلی مسائل دیگه اجازه بده ) .
    در ضمن اینکه ما پیکان استفاده میکنیم هیچ دلیلی نیست بر
    اینکه ماشین استاندارد و درستی هست .
    پس هیچ استفاده ایی دلیلی بر درستی مسئله نیست

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    240
    پرو و اکسس و SQL Server سه محصول مایکروسافت هستند که برای بانکها طراحی میشوند خب حالا بین اینها اکسس که اصلا باید بیسیک بلد بود و بهتر توی بیسیک کار کنی تا اکسس. SQL server هم بانک اطلاعاتی است و برنامه نویسی نداره فقط می ماند فاکس پرو!
    خدایش آقا رضا کلی حال میکنیم با استدلالات.آدم خستگیش در میره. خدا سایه تورو از سرمون کم نکنه .
    یکی از کارهایی که با VB انجام دادی رو همین جا آپلود کن عین همونم با فاکس انجام بده . بعد زمانی که گذاشتی و تعداد خطهای برنامه و ماژولها و bug ها و... رو پایینش بنویس .تا همه بفهمن که فاکس پرو خیلی کارش درسته!!!
    ادامه استدلاهای مهندس reza tavak:
    :kiss: فاکس پرو هم میشه باهاش فرم درست کرد هم دیتا بیسه تازه Stored Procedure هم نداره و این حسنه stored Procedure سخته و تو فاکس پرو اصلا چیز سخت نداریم.
    تازه 16 تا رنگ داره ولی SQL Server اصلا رنگ نداره من هرچی تو منوهاش گشتم نتونستم رنگشو عوض کنم البته یه شرکتی هست به اسم داده های طلایی که با SQL Server کار میکنه ولی من نمیدونم چه جوری این کارو کردن .
    اینی هم که فاکس پرو رو از دات نت حذف کردن از سر حسودیشون بود چون دیدن ما داریم همه کارهامون رو با فاکس انجام میدیم و دیگه مایکروسافت بیکار شده حتی بیل گیتس دو میلیون نداشت وثیقه به قاضی بده تو آن دادگاه آنتی تراست.
    خلاصه حداقل من و رضا تو این دنیا طرفدار فاکس هستیم و هر کی میخواد بره .NET کار کنه هر کی می خواد بره J2EE (:D)

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    ایران
    پست
    120
    آقای کد نویس
    با تمام این حرفها همه میدونیم که فاکس مزیت های منحصر به فردی داره . کار دیتا بیس با زبان دیتا بیس . کار سیستمی با زبان سیستمی . اگه حرف شما صحیح بود الان باید فاکس پرو در کشوری مثل هند که قطب نرم افزار جهان است منسوخ می شد . میدونیم که زبان پویایی است و تولید نسخه های جدید تر آن مبین این مسئله است . فکر میکنم دید شما همان فاکس 2.6 تحت داسه . دقت کنید که شرکت ماکروسافت VFP در کنار VB داره به بازار میده پس پیشنهاد میکنم با مسئولان ماکروسافت یه رایزنی مختصری داشته باشید.مثال بانک ملی و پیکان را بزارین کنار و بهتر بیندیشید .
    با این حرف که گفته بودید :
    نقل قول نوشته شده توسط کد نویس
    << ما برای مقایسه درست بین تمام زبانها باید خیلی مسائل را در نظر داشته باشیم >>
    شما چطور میتونید مقایسه ای بین assembly با فاکس داشته باشید ؟؟؟؟
    یا چطور fortran رو با فاکس مقایسه میکنید ؟؟؟
    متوجه شدم با هم اختلاف نظر چندانی نداریم :
    نقل قول نوشته شده توسط ALI RAFFIE
    هر زبانی مزیت های خاص خودش رو داره . فاکس هم مزیت های منحصر به فردی داره که نباید نادیده گرفت
    من با نظرات آقای توکل کاملا موافقم.

  26. #26
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    بابا عجب بحث داغی شده مواظب باشید یهو نسوزیم
    حالا هر کی هر چی دوست داره
    (ولی من فاکسرو دوست دارم) :D
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  27. #27
    ببخشید فاکس پرو مشکل مرا حل می کند پس برای من بهترین است

  28. #28
    سلام


    بابا بخدا من می خوام بدونم به جای فاکس پرو مشابهی توی لینوکس که مثل دستورات فاکس IDE فاکس پرو باشه هست یا نه الیته نه فاکس پرو تحت یونیکس. همین.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    بیرجند - خ مدرس - مدرس 44 پلاک 52
    پست
    162
    سلام
    شاید مشکل دوست عزیزمون آقای کد نویس این باشه که دلفی رو با focpro6.2 مقایسه میکنن
    اصلا شما یک بار هم وارد محیط visual foxpro شدید
    یااینکه یه برنامه EXE کردید تا متوجه بشید چقدر راحت فقط با ضمیمه کردن چند تا فایل DLL برنامه EXE شده شما براحتی و بدون نیاز به ÷کیج کردن یا هر کار دیگه ای اجرا میشه ؟

    یا اصلا یه فرم ویرایش اطلاعات با ویژوال فاکسپرو نوشتید که اینطور با صراحت در مورد کنار گذاشتن ویژوال فاکسپرو نظر میدید؟

    ببخشید اینطوری حرف زدم

  30. #30
    پس اینجا این مسئله برای من پیش میاد که
    فاکس چه مزیتی به دلفی داره ؟؟؟؟؟؟؟
    تا اونجایی که من شنیدم برنامه هایی رو که با فاکس مینویسن سریعتر از برنامه هایی است که با بقیه زبانها مینویسن.
    اینو فقط میدونستم

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    دوست عزیز آقای علی رفیعی نوشتند که
    نقل قول نوشته شده توسط ALI RAFFIE
    با تمام این حرفها همه میدونیم که فاکس مزیت های منحصر به فردی داره
    لطفا این مزیتها رو برامون بشمارید از resource شدن و بدست اومدن سورس اون شروع کنید تا خراب شدن فایلهای اطلاعاتی هنگام هنگ کردن یا برق رفتن یا ریست شدن کامپیوتر .
    البته resource شدن و بدست اومدن سورس خود داستان مفصلی هست که چه ضربه بزرگی در سالهای 74 و 75 به
    صنعت نرم افزار در ایران زد .

    نقل قول نوشته شده توسط ALI RAFFIE
    کار دیتا بیس با زبان دیتا بیس . کار سیستمی با زبان سیستمی
    اگر منظور شما اینکه زبان دلفی یک زبان سیستمی هست که نباید با اون کار سیستمی انجام بشه
    پس اینهمه از دوستان در سایت که همه از اساتید کامپیوتر هستید و دارند با دلفی و #C کار بانک انجام
    میدن دارن یا اونا همه دارن اتوبان رو برعکس میرن یا شما .

    نقل قول نوشته شده توسط ALI RAFFIE
    دقت کنید که شرکت ماکروسافت VFP در کنار VB داره به بازار میده پس پیشنهاد میکنم با مسئولان ماکروسافت یه رایزنی مختصری داشته باشید.مثال بانک ملی و پیکان را بزارین کنار و بهتر بیندیشید .
    احتمالا تاریخ سیستم شما کمی عقبه ؛‌ کجا میکروسافت داره فاکس رو میفروشه ؟؟؟؟؟ احتمالا شما اطلاع ندارید که دیگه میکروسافت VFP دیگه عرضه نمیکنه اگه یکبار ویژوال استودیو جدید رو نگاه میکردید یا قبل از ارسال جواب یکسری به تاپیکهای دیگه میزدید متوجه این موضوع هم میشدید.

    نقل قول نوشته شده توسط ALI RAFFIE
    میدونیم که زبان پویایی است و تولید نسخه های جدید تر آن مبین این مسئله است
    منظورتون که نسخه هایی که چهار پنج سال پیش عرضه شده که نیست ؟ چون در کامپیوتر و نرم افزار سال و ماه که
    هیچ بلکه هفته و روز و ساعت مطرح است .


    نقل قول نوشته شده توسط س.حمیدیانفر
    سلام
    شاید مشکل دوست عزیزمون آقای کد نویس این باشه که دلفی رو با focpro6.2 مقایسه میکنن
    اصلا شما یک بار هم وارد محیط visual foxpro شدید
    یااینکه یه برنامه EXE کردید تا متوجه بشید چقدر راحت فقط با ضمیمه کردن چند تا فایل DLL برنامه EXE شده شما براحتی و بدون نیاز به ÷کیج کردن یا هر کار دیگه ای اجرا میشه ؟

    یا اصلا یه فرم ویرایش اطلاعات با ویژوال فاکسپرو نوشتید که اینطور با صراحت در مورد کنار گذاشتن ویژوال فاکسپرو نظر میدید؟

    ببخشید اینطوری حرف زدم
    دوست عزیز آقای حمیدیانفر نمیدونم که سابقه شما در برنامه نویسی چقدره اما من فارغ التحصیل سال 73 نرم افزار دانشگاه صنعتی اصفهان هستم یعنی زمانی که Foxbase بود و foxpro متعلق به شرکت آشتون تیت بود که میکروسافت بعدا اونو خرید اونقدری که من با فاکس کار کردم و شبهامو روز کردم به ذهن شما نمیرسه اینکه من یکبار هم وارد محیط فاکس شدم یا برنامه ایی رو exe کردم فکر کنم اون موقع شماها راهنمائی یا حداکثر دبیرستانی بودید.

    در مورد زبانهای دیگه هم شما میتونید با ضمیمه کردن چند تا dll برنامه تون رو redist بکنید مگه تو زبانهای دیگه چیکار میکنید ؟؟ حتی شما در دلفی میتونید برنامه رو باکامپوننتهای خاص طوری طراحی کنید که حتی به یک dllهم نیاز نباشد فقط فایل اجرائی و بانک ؛ همین دو فایل .

    حالا من میتونم بگم که فاکس به درد نخوره چرا ؟؟؟ چون هم با فاکس کار کردم و محصول تولید کردم و پشتیبانی اونو داشتم هم با دلفی و هم با VB اگر شما هم همین کار رو انجام داده بودید حق با شما بود ولی شماها تجربه کار در این محیط ها رو ندارید و دید شما یک طرفه هست و هیچ کسی که بتونه با این زبانها کار کنه دیگه به سراغ فاکس بر نمیگرده.


    نقل قول نوشته شده توسط khadangi
    که من شنیدم برنامه هایی رو که با فاکس مینویسن سریعتر از برنامه هایی است که با بقیه زبانها مینویسن.
    دوست عزیز شما این سوال رو در بخشهای دیگه مطرح کن و از دوستان دیگه هم بشنو ؛‌بعلاوه میتونی امتحان کنی :wink:

    دوست عزیز آقای علی اکبر باید بگم شرمنده چون متوجه مطالب شما نشدم .

  32. #32
    سلام


    چرا به سراغ فاکس برنگشتید در صورتیکه من هم رفتم ولی برگشتم!


    چرا بدرد نخوره؟ تو دلفی و بیسیک چی داره؟ فاکس مشکلش چیه؟



    واقعا من میخوام بدونم


    چون من هم تجربه و یادگیری این زبانها را داشتم اما فاکس پرو را به خاطر راحتی در بکارگیری دستورات بانک اطلاعاتی ترجیح میدهم.


    من قبل از فاکس پرو البته ویژوال آن سی کار میکردم. اما اگر راستش را بدانید سی از همه زبانها بهتر است. ولی آدم وارد هم می خواهد داشتتن یک کوه اطلاعات برای نوشتن چند خط برنامه!


    یک چیز دیگر :

    تمام زبانهای تحت ویندوز ترچمه کامل نمیشوند و مشکل فاکس پرو را دارند Decompiler تمام زبانها هست قبول ندارید یک Search کنید و موضوع را بفهمید از سی گرفته تا بیسیک و دلفی من فقط دکمپایلر دلفی را دارم! این به این بر میگردد که در ویندوز برنامه نویسی یه طور دیگه هست!

    بله کسی که زبان سیستمی بانک اطلاعاتی را هدایت کند اساتید نیست! چون اساتید میدانند که بکارگیری واسطه در برنامه نویسی کار را کند میکند و اساتید میدانند که اگر خود زبان دارای هدایت بخصوص خودش باشد سریعتر است. آنها اساتید نیستند آنها از ADO استفاده میکنند نه؟ اینکه قابلیت هدایت بانک به این زبانها اضافه شده این است که چون این زیانها باید کامل باشند این امکان را هم دارند. این دوستان کار مهمی که انجام داده اند چیست که اساتید اند؟


    بر هیچ کس تکنولژی Rushmore پوشیده نیست حالا میکروسافت آنرا به Jet تغییر داده جای خود دارد! پس سرعت در فاکس پرو درست است هم به این دلیل هم به دلیل سادگی بانکها و جداول فاکس پرو!


    ببخشید شما نمی دانید نسخه 9 فاکس پرو در راه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پس میکرو سافت رایگان آنرا میدهد!؟!؟!


    شما از سال 73 تا حالا برنامه مینویسید؟ پس ببخشید حداقل 3 سال از من بزرگتر هستید و سابقه برنامه نویسی شما حداقل 4 سال بیشتر از من است خب شما باید به عنوان یک باتجربه تر دقیقتر مقایسه انجام دهید و به ما بگویید چرا بهتر است؟ خب بهتره بزرگترین کار برنامه نویسی خودتون را بفرمایید من بزرگترین کارم در سطح کشوری است. دیگر خودتان حدث بزنید.

    کاربران من میگویند چرا برنامه های شما نسبت به بقیه بهتر است؟ آیا به نظر شما فاکس پرو در آن دخیل نیست؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  33. #33
    سلام به همه
    آقا کلی حال کردیم با این جوابهای مستدل
    البته تا الان من فقط پستها رو دنبال میکردم و فکر کنم تمام جوابهای دوستان خیلی متعصبانه و بطور واضح بیان شده بود
    من فقط یه چیز به شما دوستان بگم مخصوصا دوست عزیزم "کدنویس" اونم اینکه:
    بنده هم مثل شما با pl1 و cobol و fortran و rexx برنامه نویسی کرده ام البته اون هم توی کامپیوترهای mainframe با سیستم عامل های vms و هم با vb و sql server
    لاف هم نمیزنم چون توی یه سازمان دولتی هستم تمام مدارک مربوط به طی این دوره ها توی پروندم هست
    اون موقع که خیلی ها داشتن با vb توی سرشون میزدن تا ازش سر در بیارن من باهاش dllو ocx تولید میکردم . البته اینهارو نمیگم تا از خودم تعریف کرده باشم بلکه میخواهم شما رو به این نتیجه برسونم که این امکانات نمیتونه ثابت کننده توانائی هر محیط برنامه نویسی در همه جا باشه
    من بعد از 15 سال سابقه کار با سیستم عاملهائی که بعضیهاتون شاید حتی اسمشونو هم نشنیده باشید به این نتیجه رسیدم که فاکس پرو نسخه بسیار پایداری برای پلات فرم های مختلفه
    منتها موضوع بر میگرده به اینجا که بعضی وقتها استراتژی مایکروسافت با سرنوشت بعضی چیزها گره میخوره
    از مدتها قبل مایکروسافت بدنبال تسخیر گوشه ای از بازار دیتابیس بود و با خرید فاکس پرو خواست از تکنولوژی اون که یکیش سرعت بالا و طراحی ساده بود استفاده کنه و access 1 رو بیرون داد و توی اون از موتوری مشابه فاکس پرو استفاده کرد ولی بصورتی مفتضحانه شکست خورد و مجبور شد دوباره فاکس رو ارتقاء بده
    این قضایا خیلی طولانیه و مایکروسافت بدلیل لجاجتی که با فاکس داشت همیشه در صدد این بود تا بتونه از تکنولوژی اون برای بهبود در سرعت اجرای دیتابیس هاش استفاده کنه بعد هم اونو دور بندازه تا اینکه بالاخره به خاطر این مسخره بازیهاش از سازمان CIA هم اخطاریه گرفت چون خیلی از برنامه های اونجا هم با این محصول نوشته شده بودند
    اگه تونستم یه ترجمه فارسی از این ماجرا براتون گیر بیارم حتما اینجا براتون میذارم تا بخونید
    الان توی کشور آلمان و اسپانیا و امریکا خیلی ها دارن با فاکس برنامه مینویسن برای اثبات این حرفم , هر کی میخواد بره توی سایت www.universalthread.com یه نگاهی بندازه
    اینم بگم که سرپرست تیم طراح و گروه توسعه نرم افزاری دات نت یه نفر امریکائیه بنام ken levy که خودش یه طرفدار پروپاقرص فاکسه و مسئولیت توسعه فاکس پرو هم با اونه
    ولی در آخر کار یه چیز به همه دوستان بگم که اگه میخواهید موفق باشید باید سعی کنید با بیش از یک برنامه آشنا باشید
    من یه وقتی که لازم باشه با vb کار میکنم یه وقتی با دلفی ولی بیشتر با فاکس
    دونستن بیش از یک زبان برای دوراندیشی و فرار از یکنواختی هم باید مد نظر قرار بگیره یعنی دقیقا همون چیزی که با طرح سوالش از طرف دوست خوبم آقا رضای توکل اینهمه بحث بدنبالش اومد
    <span dir=ltr>Long life FoxPro as the best Microsoft product ...</span>
    اینم ببینید بد نیست
    http://www.universalthread.com/Visua...niversary2.asp
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  34. #34
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    من یکی که به اندازه چند تا کتاب معلومات کسب کردم
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  35. #35
    سلام


    آقای رضا حیدری کیا از جوابهای شما که خیلی خوب ارائه شده بود متشکرم


    راستش من بلدم در سی بانک اطلاعاتی تولید کنم اون هم فقط با کد نویسی. مسلما این راه در لینوکس نیز امکانپذیر است اما من یه چیزی مثل فاکس پرو در لینوکی می خواهم البته فقط ویژوال آن. فکر کنم یک تیم هم به اسم OpenFox داره روی این موضوع کار میکنه.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار vadood
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    858
    حدث
    من قصد ندارم در بحث شرکت کنم، اما جسارتا حدس درسته.

  37. #37
    سلام


    ببخشید تند که تایپ کنی همینه دیگه! چند جا هم لینوکس را لینوکی تایپ کردم :lol:
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  38. #38
    ابزارهای توسعه در لینوکس هم داره پا میگیره
    kylix با اینکه هنوز نتونسته جوابگوی کاملی برای رفع نیازها باشه ولی تونسته خودشو ثابت کنه
    محیطهای محدود و ویژوالی هم توی لینوکس هست و لی تا حالا که من نتونسته ام باهاش خوب کار کنم
    دونستن زبان c هم خیلی خوبه چون بصورت مستقل میشه باهاش دیتابیس ساخت البته در این مورد استاد من آقای توکله چون من واقعا با این زبان کم کار کرده ام و اطلاعات من بر میگرده به سال 72 و تحت داسش
    ولی تا حالا به این فکر کرده بودید که تمام محیطهای ویژوال با تقلید و مشابه سازی wizard های فاکس 2.6 راه تکامل توی ویندوز رو طی کردند
    یه جائی هم خوندم که یکی از دوستان در مورد ریسورس شدن فاکس گفته بود و یکی از دوستان هم جوابی داده بودند من هم باید بگم این ریسورس شدن خاصیت هر زبانیه که وجود داره مثلا این ویروسهای وحشتناک و مخرب رو توجه کردید که چقدر سریع ریسورس میشن و ضد اون ویروس رو تولید میکنن با اینکه اکثرا با زبانهائی نوشته میشوند که از نظر خیلی ها غیر قابل ریسورس شدن هستند
    به هر حال من فقط خواستم اطلاعاتی داده باشم و هیچ وقت منکر این مسئله نیستم که آدم باید با چند جور محیط برنامه نویسی آشنا باشه
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  39. #39
    سلام

    بالاخره پیداش کردم!

    http://www.recital.com/

    البته من دیگه دارم میرم سراغ Java و یک کار جالب هم اینکه دارم سعی میکنم Prg ها را به Java تبدیل کنم یعنی Compiler Compiler اینجا هم یک کمیایلر است برای اینکار و من سعی دارم گرامر فاکس پرو را به آن معرفی کنم.

    روی JDBC و DBF هم دارم کار میکنم. گرچه خودم دیگر MySQL را به تمام بانکها ترجیح میدهم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  40. #40
    سلام

    بالاخره پیداش کردم!

    http://www.recital.com/

    البته من دیگه دارم میرم سراغ Java و یک کار جالب هم اینکه دارم سعی میکنم Prg ها را به Java تبدیل کنم یعنی Compiler Compiler اینجا هم یک کمیایلر است برای اینکار و من سعی دارم گرامر فاکس پرو را به آن معرفی کنم.

    http://sablecc.org
    روی JDBC و DBF هم دارم کار میکنم. گرچه خودم دیگر MySQL را به تمام بانکها ترجیح میدهم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •